Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale ostatnio weekendami jestem poza netem i nadrabiam :P

[quote name='Fauka']Ale jakby nie patrzeć bordery są trudne. W sensie że zapalony, oświecony psiarz sobie poradzi natomiast laik albo osoba bez motywacji może mieć problem. Chociażby wczorajsza historia którą opowiedziała Anka, jak to pewien borderek (posiadający blogaska) [B]zaatakował sędziego na ringu, atakuje inne psy i zagania samochody[/B]. Założę się że ma za mało pracy, nie ma dobrej socjalki i co z tego że ładnie chodzi w kontakcie, jak nie jest socjalny i nie jest bezpieczny. Ale jak już się coś wie, umie i chce pracować to borderek jest idealnym pieskiem, bo nawet jak pojawia się problem to trzeba potrafić zdusić go w zarodku.[/QUOTE]

Whaaaaaat? I to jest właśnie absurd piesecka do sportuuuu, który w robocie jest super, a poza placem szkoleniowym jest takim deklem, że trudno z nim żyć wśród ludzi i psów. I jeśli właściciel się uważa za świadomego psiarza to gratulujemy :grins:

Posted

[quote name='evel']Sorry, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale ostatnio weekendami jestem poza netem i nadrabiam :P

Whaaaaaat? I to jest właśnie absurd piesecka do sportuuuu, który w robocie jest super, a poza placem szkoleniowym jest takim deklem, że trudno z nim żyć wśród ludzi i psów. I jeśli właściciel się uważa za świadomego psiarza to gratulujemy :grins:[/QUOTE]

ale to wcale nie jest odosobniony przypadek, może nie w temacie BC, ale u piesków które są super na placu na IPO, takie akcje tez uświadczysz poza ringiem, na zwykłym spacerze :loveu: Ale pieski som do sporu, no i rasa jednak ciut większa i silniejsza niż burdelki, co tam, ważne ze pasji nie zabija w przewodniku :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Rinuś a to dla Ciebie nie jest norma? :diabloti:

ale ja tez nie wiem o jakiego pieseczka chodzi :evil_lol:[/QUOTE]

a Ty co? w związku z Olkiem? :diabloti:
i Ty zdrajczynio przeciwko mnie? :-(

Posted

[quote name='Rinuś'][B]a Ty co? w związku z Olkiem?[/B] :diabloti:
i Ty zdrajczynio przeciwko mnie? :-([/QUOTE]

niech mnie PanBuk broni :diabloti: Penisa mam tylko od czasu do czasu, wiec jestem poza sfera zainteresowania :-(

i masz za swoje, skoro się z moich fociszków smiejesz :mad:

Posted

[quote name='asiak_kasia']niech mnie PanBuk broni :diabloti: Penisa mam tylko od czasu do czasu, wiec jestem poza sfera zainteresowania :-(
[/QUOTE]

miewasz penisa? :mdleje: jak to się robi? Sadzi czy coś? :hmmmm: A może taki sztuczny :razz:

Witam się ładnie w galerii ;)

Posted

[quote name='Luzia']miewasz penisa? :mdleje: jak to się robi? Sadzi czy coś? :hmmmm: A może taki sztuczny :razz:

[/QUOTE]

o jakby Ci to wyjaśnić...jak jest kobieta i mężczyzna, to oni czasem sobie ten tego-myją naczynia na ten przykład, i jakby spojrzeć na to filozoficznie to kobieta wtedy miewa penisa. I to nawet między nogami! :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']o jakby Ci to wyjaśnić...jak jest kobieta i mężczyzna, to oni czasem sobie ten tego-myją naczynia na ten przykład, i jakby spojrzeć na to filozoficznie to kobieta wtedy miewa penisa. I to nawet między nogami! :diabloti:[/QUOTE]

to było pisać że miewasz ino nie swojego :shake: nie każdy w te klocki wtajemniczony wiesz... :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']to było pisać że miewasz ino nie swojego :shake: nie każdy w te klocki wtajemniczony wiesz... :diabloti:[/QUOTE]

ale o jest moj :diabloti: a przynajmniej mam współwłasność :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']ale o jest moj :diabloti: a przynajmniej mam współwłasność :eviltong:[/QUOTE]

Współwłasność się nie opłaca :lol: lepiej mieć na stałe, wtedy nikt nie zabierze ani nie odmówi użyczenia :siara:

Posted

[quote name='Luzia']Współwłasność się nie opłaca :lol: lepiej mieć na stałe, wtedy nikt nie zabierze ani nie odmówi użyczenia :siara:[/QUOTE]

ej no 50% moje 50% TZta, z tymże jest zapis o wyłączności korzystania przeze mnie :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']ej no 50% moje 50% TZta, z tymże jest zapis o wyłączności korzystania przeze mnie :diabloti:[/QUOTE]

w razie rozwodu dzielicie się po połowie jak mniemam? :razz:

Posted

[quote name='Aleks89']Jagna ty masz naryte:lol:[/QUOTE]

Bo Rinusiową zawołam i będzie wpierd*l, jak chcesz to może byc nawet w krzakach :evil_lol:

[quote name='Luzia']w razie rozwodu dzielicie się po połowie jak mniemam? :razz:[/QUOTE]

jeszcze ślubu nie było :evil_lol: