Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='faith35']A jakiego koloru psiak będzie? :)
[quote name='BBeta']
Właśnie Fauka, który Twój? Merlak czy czekolada? :cool3:
Czekolada :loveu: tricolor.

[quote name='BBeta']Lab z wcięciem wygląda TAK :loveu:
Taki hodowlanke ledwo zdobędzie :diabloti:

Posted

Nie mamy dla niej imienia, za to tysiąc pomysłów i żaden nie zwalił nas z nóg. Odbiór jakoś pod koniec lipca, z początkiem sierpnia. Wszystko będzie wiadome po wizycie w hodowli. No i będą foteczki, dużo foteczek :loveu::loveu: W hodowli wołają na nią Baśka jr bo jest kopią mamusi -

Choć mam nadzieję że z długością włosa i budową anatomiczną wda się z Joya :razz:

Posted

Powiedz to mojemu facetowi, który uparł się na Halo czytane jako Hejlo bo gra. I musiałabym tłumaczyć każdemu znajomemu z internetu spotkanemu w realu, że to jest Hejlo nie Halo :roll: Musiałabym pisać Halo (Hejlo) by nie było nieporozumień. To nie ameryka.
Zośka najfajniejsze imię na świecie, ale co poradzić? :shake: Myśleliśmy nad Envy ale jakoś tak nie wiem, wolę proste, mniej pretensjonalne imiona.

Posted

[quote name='Riven']O szczeniaczek <3 moja rodzina tez się powiększyła o szczeniaczka :D[/QUOTE]
Widziałam w tytule, szukałam i żadnych wieści nie znalazłam! :angryy: Teraz dopiero widzę, gratki! :loveu:

Posted

Z miotu z którego mamy szczyla jest: Toszka, Maja, Missty, Kensy,Emma i rodzynek Matti :)

A z miotu Kejtu: Kejtu, Dżunga, Ptysia, Kenya, Katia, Kora i chłopcy Mandu/Felix, Trop :=)

Posted

[quote name='Unbelievable']dooobra, będzie fajny borderek (chyba też trochę przeze mnie :diabloti:) to i ja być muszę ;)[/QUOTE]
W pełni odpowiadasz za to, co się złego stanie kiedy borderek przekroczy mój próg :evil_lol:

Bo szczeniaczki są sweetaśne, i zdecydowanie lepsze, łatwiejsze i tańsze w utrzymaniu niż dzieci :razz:Dlatego jak coś swędzi to trzeba pisać do hodowli, po co komu dzieci skoro są puchate sceniacki?
Ruja wam wróci jak moja malutka czekoladka pojawi się w domu i w galeryjce :evil_lol: Chyba mamy imię! Raisa :diabloti:

Posted

[quote name='evel']Raissa - jedno z moich wymarzonych imion dla psa :loveu:[/QUOTE]
SNL? :diabloti: Raisa to ruskie imię o znaczeniu "lekka, lekkomyślna, beztroska", fajne jest ale mi chłop znowu marudzi :roll: Odstrzele mu łeb ale po tym, jak wyłoży kasę na psa :evil_lol:

Posted

Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, ja nie gram w gry ani nic :evil_lol: Ale Raissa przynosi szczęście - nazwałyśmy kiedyś dwie schroniskowe haszczki właśnie Raissa i Raaja i od razu poszły do domów :D W ogóle ja lubię imiona z "r" (taaa, Zu to tylko wypadek przy pracy, pierwotnie był plan na dobermankę Raissę :P).