tobciu Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 hej poczytuję troche i proszę o dane do przelewu może z grudniowej wypłaty grosz wysupłam dla duetu Witamy serdecznie. :) Dziękujemy pięknie, zaraz prześlę pw. Quote
tobciu Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Wpłynęły pieniążki od grazia1979. Pięknie dziękujemy. :) ** Jutro zadzwonię do Pana Mariana. Quote
Aga76 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dzień dobry, Poproszę o nr konta, zaglądam na wątek Pana Mariana i Rexa od czasu jak trafiłam tu z któregoś bazarku. pozdrawiam. 1 Quote
jola&tina Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja też proszę o numer konta - wyślę parę złotych na święta dla p. Mariana i Reksiulka. Nie chcę wysyłać paczki, bo Wy lepiej wiecie co potrzeba :) Adres p. Mariana mam, to wyślę świąteczną karteczkę. Quote
tobciu Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dzień dobry, Poproszę o nr konta, zaglądam na wątek Pana Mariana i Rexa od czasu jak trafiłam tu z któregoś bazarku. pozdrawiam. Miło nam. :) Witamy. Ja też proszę o numer konta - wyślę parę złotych na święta dla p. Mariana i Reksiulka. Nie chcę wysyłać paczki, bo Wy lepiej wiecie co potrzeba :) Adres p. Mariana mam, to wyślę świąteczną karteczkę. Dziękujemy. Quote
tobciu Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wpłynęły pieniądze od mdk8. Dziękujemy. Wpisałam je w skarbonkę (opał, gaz) ** 29/11/15 zrobiliśmy ekspresowe odwiedziny u Pana Mariana. Gdy przyjechaliśmy był u pana Mariana jakiś sąsiad z psem. Zawieźliśmy karmę i puszki dla Reksa, które zakupiła lilka105. Foto U pana Mariana w porządku. Od mopsu dostał przyczepkę gałęziówki. Ma złożone w szopce. Dostał też 271 zł zasiłku na art. spożywcze. Tylko w tym szybkim tempie nie zapytałam, czy to jednorazowy zasiłek, czy na dłużej. Zakupy zrobiłam pod kątem ugotowania zup. Paragon, Foto. Z serduszek ugotowałam połowę i zmiksowałam z marchewką dla Reksa. Kupiliśmy dwa worki ekogroszku Foto. Więcej opału zorganizuje Tosia&Lesio, bo do tego potrzebne jest większe auto. Nabyliśmy też arkusz styropianu 3 cm, do ocieplenia podłogi w budzie Reksa. Reks przywitał nas radośnie. Budę ma postawioną na palecie i schowaną plecami za szopkę. To wejście do budy wielkie jak do stodoły. Nie ma jak go zmniejszyć, Reks je sobą wypełnia jak wchodzi/wychodzi. Reks zmienia sierść. Przykazałam panu czesać go teraz częściej. Wodę i chrupki pies miał. Radocha psa na piłki i kość niezmiennie ta sama. Foto1 ; Foto2 ; Foto3 Kiedyś kupowałam Reksowi tran. Zapomniałam go niestety zabrać teraz. To nadal u mnie jest dla Reksa. Szlachetna Paczka nie zaakceptowała pana Mariana. Nie liczyliśmy, ale spróbowaliśmy. Quote
KrystynaS Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 No rzeczywiście wejście do budy to jak wrota. Zakładałaś mu tobciu zasłonkę przeźroczystą na to wejście, ale zrywał ją. Myślę, że jak jest zimno to Rex pomieszkuje w domu razem z Panem Marianem. Szlachetna Paczka - no cóż ... Quote
tobciu Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 No rzeczywiście wejście do budy to jak wrota. Zakładałaś mu tobciu zasłonkę przeźroczystą na to wejście, ale zrywał ją. Myślę, że jak jest zimno to Rex pomieszkuje w domu razem z Panem Marianem. Szlachetna Paczka - no cóż ... Pan Marian mówi, że jak jest zimno, to do domu go bierze. Myślę, że tak jest, że to nie tylko "ładne słówka". :) Przy nas Reks wchodzi swobodnie do domu. Nie czai się. Wchodzi i i jest. :) ** Wpłynęły pieniądze od Aga76 , jolantina i asikowska. Dziękujemy pięknie. :) Quote
tobciu Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Wpłynęły pieniądze od Yoana. Dziękujemy. :) Wpisałam w skarbonkę opał/prąd/gaz. Quote
Yoana Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Wpłynęły pieniądze od Yoana. Dziękujemy. :) Wpisałam w skarbonkę opał/prąd/gaz. Wy decydujecie, gdzie grosik bardziej potrzebny :) Pozdrawiam :D 1 Quote
tobciu Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Wpłynęły pieniądze od ALMA2. Dziękujemy. :) (wpisałam je w skarbonkę prąd/opał/gaz) Zamówiłam Reksowi krople na pchły/kleszcze http://sklep.mvet.pl/Preparaty-dla-psow-przeciwko-pchlom-i-kleszczom/produkt.1436/ (25 zł) Zakropię go kolejną wizytą. Tosia&Lesio zamówiła Reksowi na święta : Żwacze wołowe http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/wolowe/wnetrznosci/229683 Puszki Rocco 6x800g http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/537595 Mięsne rolki 3 sztuki http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/jagniece/451552?rrec=true (zawiezie przed świętami) Quote
Mika31 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 wpłata poleci na dniach czekam na wypłate Quote
tobciu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Lida wysłała paczkę świąteczną do Pana Mariana. :) Ucieszy się. ** W niedzielę (13/12) przyjechali wieczorem do Pana Mariana wolontariusze (ze Stepnicy) ze Szlachetnej Paczki. Pana Mariana nie zastali, zatem zadzwonili i zawieźli paczki do Tosia&Lesio. I wczoraj Tosia&Lesio pojechała do Pana Mariana je zawieźć. :) Pan Marian nie został zakwalifikowany do pomocy przez SZP. Ale Stepniccy wolontariusze zrobili paczkę tak po prostu od siebie. :) I bardzo, bardzo Im za to dziękujemy. :) :) Quote
tobciu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Wpłynęły pieniądze od asikowska i KrysynaS. Dziękujemy. :) Wpisałam je w skarbonkę (prąd/gaz/opał). Prądu jutro zakupię, a opał to jak Tosia&Lesio auto zorganizuje większe. Quote
KrystynaS Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Tak, fajnie z paczką. Pan Marian był pewnie bardzo zaskoczony, bo wiedział, że go nie zakwalifikowano. A tu proszę, niespodzianka. :) Quote
ALMA2 Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Bardzo fajnie :). Brawo dla Wolontariuszy :) Quote
b-b Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Bardzo fajnie :). Brawo dla Wolontariuszy :) Brawa :) Quote
Yoana Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Fajnie, że nie tylko biurokracja się liczy, że Ludzie jeszcze mają serca :D Brawo dla Wolontariuszy! Quote
tobciu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 wpłata poleci na dniach czekam na wypłate Mika31, wpłata doleciała. :) Dziękujemy. :) Quote
tobciu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Doładowałam prąd Pana Mariana - 49,62 zł Zadzwonię dziś do Niego podać kod do "wklepania" w licznik. Doładowanie prądu poprzez mojeplatnosci.pl ; 73 kwh ; Potwierdzenie ; (Jak Pan Marian sam wklepuje kod, to nie mam jak zrobić zdjęcia. Ale na potwierdzeniu wpłaty za prąd jest podany numer licznika, który widnieje na wcześniejszych zdjęciach licznika - pierwszy kod kreskowy kwh ) :) 1 Quote
ALMA2 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Super :) Tak tylko zapytam, uda się odwiedzić Wam Pana Mariana przed Świętami? Quote
tobciu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Super :) Tak tylko zapytam, uda się odwiedzić Wam Pana Mariana przed Świętami? Tak, jest taki plan. :) Czy ja czy Tosia&Lesio, ktoś podjedzie z zakupami. ** Dziś TZ Tosia&Lesio zawiózł do Pana Mariana zakupiony opał. Oraz zamówienie z zooplusa, które wymieniłam parę postów wyżej. Jutro uzupełnię rozliczenie. Bazarek się zakończył i muszę usiąść do rozliczenia. 1 Quote
Aga76 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Przyznaję się, że zachowanie Wolontariuszy mnie wzruszyło, piękny gest. Quote
Recommended Posts