KrystynaS Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Testuję to multi cytowanie ok to ja zrobię jakąś paczuszkę jeszcze i wyślę do Ciebie Tobciu:) xxxxxxxxxxxxxxxxxx :) Super, dziękujemy. :) Panu Marianowi chyba się szafa większa przyda. :) yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Oki. :) O, mnie wyszło Tak, trzeba kliknąć multi cytowanie a potem w okienko odpowiedź i dalej na takie czarne chyba tam jest 'odpowiedz na X cytowane' Quote
asikowska Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 cieszę się że ten wątek dalej żyje i chłopaki nie zostają sami:) Quote
tobciu Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 O, mnie wyszło Tak, trzeba kliknąć multi cytowanie a potem w okienko odpowiedź i dalej na takie czarne chyba tam jest 'odpowiedz na X cytowane' Ok, testuję też. U mnie na tym czarnym okienku w Multi cytowaniu jest "odpowiedz 1 cytowany post" - i tu chyba tkwi problem, że mi nie wychodzi. :-/// Buuu.. Nawet do emotikonuw dostępu nie mam (pojawiają mi się takie znaczki, jak niedostępne/z błędem zdjęcie, uśmieszek robię tradycyjnie : - ) ) Ten post poniżej zrobiłam kopiuj-wklej. cieszę się że ten wątek dalej żyje i chłopaki nie zostają sami:) Też się BARDZO cieszę. :) Fajne, dobre, sumienne cioteczki się tutaj zebrały. :) Quote
ALMA2 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Dobry wieczór :) Ja to bym wstawiła sobie banerek wątku, czy jest? Jak tak to jak to zrobić? Quote
KrystynaS Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ok, testuję też. U mnie na tym czarnym okienku w Multi cytowaniu jest "odpowiedz 1 cytowany post" - i tu chyba tkwi problem, że mi nie wychodzi. :-/// Buuu.. Nawet do emotikonuw dostępu nie mam (pojawiają mi się takie znaczki, jak niedostępne/z błędem zdjęcie, uśmieszek robię tradycyjnie : - ) ) Ten post poniżej zrobiłam kopiuj-wklej. Też się BARDZO cieszę. :) Fajne, dobre, sumienne cioteczki się tutaj zebrały. :) Dobry wieczór :) Ja to bym wstawiła sobie banerek wątku, czy jest? Jak tak to jak to zrobić? TO ZNOWU TESTOWANIE MULTI CYTATÓW Tobciu zaznacz kilka postów, które chcesz cytować. Po każdym zaznaczonym poście okienkiem 'Multi cytowanie' pojawia się w czarnym okienku liczba postów jako te cytowane. Ikonek to ja też nie mam tylko takie znaczki literowe, to znaczy mam kilka ikonek na końcu ale dopiero po kliknięciu 'Pokaż wszystkie' (na dole pod paskiem ikon) Quote
tobciu Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dobry wieczór :) Ja to bym wstawiła sobie banerek wątku, czy jest? Jak tak to jak to zrobić? Dobry wieczór w piątkową prawie noc. :) Nie, banerku nie ma. Może dzięki temu trafiły tu osoby, co chciały rzeczywiście pozostać. :) Bo jakoś tak wątek nie rozsyłany, a trwamy dzielnie razem dłuższy czas ku radości Rexa, Pana Mariana i nas wszystkich tutaj. :) Ale gdybyś miała chęć podpiąć sobie wątek w sygnaturce, to najprościej myślę będzie wstawić tekst (np tytuł wątku), pogrubić go, zrobić w kolorze wedle chęci i go podlinkować. :) To byłoby najszybsze i najprostsze. TO ZNOWU TESTOWANIE MULTI CYTATÓW Tobciu zaznacz kilka postów, które chcesz cytować. Po każdym zaznaczonym poście okienkiem 'Multi cytowanie' pojawia się w czarnym okienku liczba postów jako te cytowane. Ikonek to ja też nie mam tylko takie znaczki literowe, to znaczy mam kilka ikonek na końcu ale dopiero po kliknięciu 'Pokaż wszystkie' (na dole pod paskiem ikon) Krysia, to testuję. Jacie ! Działa ! Dziękuję pięknie, nie wpadłabym w życiu na to, że to trzeba w ten sposób. :) Dzięki. :) Quote
ALMA2 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dobry wieczór w piątkową prawie noc. :) Nie, banerku nie ma. Może dzięki temu trafiły tu osoby, co chciały rzeczywiście pozostać. :) Bo jakoś tak wątek nie rozsyłany, a trwamy dzielnie razem dłuższy czas ku radości Rexa, Pana Mariana i nas wszystkich tutaj. :) Ale gdybyś miała chęć podpiąć sobie wątek w sygnaturce, to najprościej myślę będzie wstawić tekst (np tytuł wątku), pogrubić go, zrobić w kolorze wedle chęci i go podlinkować. :) To byłoby najszybsze i najprostsze. Krysia, to testuję. Jacie ! Działa ! Dziękuję pięknie, nie wpadłabym w życiu na to, że to trzeba w ten sposób. :) Dzięki. :)tommzkuję na dogm z o, choć jeste Ja jeszcze nie śpię choć,choć już powinnam :), bo tego snu ciągle za mało. Ja raczkuje na dogo, choć jestem jaki czas, czy jest instrukcja, jak korzystać różnych funkcji i gdzie jest sygnaturka? Quote
tobciu Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Odebrałam dziś medykament na stawy dla Reksa i Pana Mariana. :) Opakowanie Reksa 49,99 zł minusuję ze skarbonki ( z bazarku b-b ). A opakowanie dla P.Mariana jest ode mnie. Dla swoich rodziców też kupiłam opakowanie, niech stawy smarują. Foto1 ; Foto2 Quote
tobciu Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 A teraz coś mi się zdarzyło w rozliczeniu. W podlinkowanych zdjęciach, w wielu, nie pojawia się tekst - tylko sama niebieska linia. Jak się na nią kliknie, to podlinkowane zdjęcie się pokazuje. No ale tekstu nie widać, nie każdy będzie wiedział, że ta linia kryje zdjęcie. Hm.. wydaje mi się, że ten post już jest za długi. W starym dogo była określona ilość znaków na post. Jesienią prosiłam Maupa4 o dodanie nowego postu po postem #3, by się z rozliczeniem dalszym przenieść tam. Ale okazało się, że nowe dogo nie przewidziało takiej opcji jak dodawanie nowych postów. Hm.. chyba przeniosę się z rozliczeniem gdzieś tutaj.. Quote
tobciu Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ja jeszcze nie śpię choć,choć już powinnam :), bo tego snu ciągle za mało. Ja raczkuje na dogo, choć jestem jaki czas, czy jest instrukcja, jak korzystać różnych funkcji i gdzie jest sygnaturka? Instrukcji jako takowej chyba nie ma. A gdzie jest sygnaturka i jak podlinkować coś postaram Ci się podesłać. Podeślij mi proszę na pw, Twój email. wyślę Ci dokument tekstowy z print screenami. edit. Instrukcja gotowa do wysłania na maila. :) Quote
b-b Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A teraz coś mi się zdarzyło w rozliczeniu. W podlinkowanych zdjęciach, w wielu, nie pojawia się tekst - tylko sama niebieska linia. Jak się na nią kliknie, to podlinkowane zdjęcie się pokazuje. No ale tekstu nie widać, nie każdy będzie wiedział, że ta linia kryje zdjęcie. Hm.. wydaje mi się, że ten post już jest za długi. W starym dogo była określona ilość znaków na post. Jesienią prosiłam Maupa4 o dodanie nowego postu po postem #3, by się z rozliczeniem dalszym przenieść tam. Ale okazało się, że nowe dogo nie przewidziało takiej opcji jak dodawanie nowych postów. Hm.. chyba przeniosę się z rozliczeniem gdzieś tutaj.. A gdyby Cudak zacytowała Twój 3 post i po skopiowaniu go wkleiła w swój 2 post to byś mogła z 2 postu wszystko wymazać i pisać tam od nowa . Zawsze można też tam dać adnotacje i podlinkoać, że dalsze rozliczenie w X linku :) PS Sprawdzałam i moja paczka została doręczona 29.01 Mam nadzieję że zawartość ucieszyła p.Mariana Niestety dla Rexa tam nic nie było - za to postaram się za jakiś czas zrobić za pozwoleniem Maupa4 kolejny bazarek na potrzeby chłopaka :) Quote
tobciu Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A gdyby Cudak zacytowała Twój 3 post i po skopiowaniu go wkleiła w swój 2 post to byś mogła z 2 postu wszystko wymazać i pisać tam od nowa . Zawsze można też tam dać adnotacje i podlinkoać, że dalsze rozliczenie w X linku :) PS Sprawdzałam i moja paczka została doręczona 29.01 Mam nadzieję że zawartość ucieszyła p.Mariana Niestety dla Rexa tam nic nie było - za to postaram się za jakiś czas zrobić za pozwoleniem Maupa4 kolejny bazarek na potrzeby chłopaka :) Cudak nie da rady. Po zmianach na dogo Cudak nie mogła dostać się do swojego starego profilu, bo nie pamięta hasła ani do dogo, ani do maila który był przy Jej profilu - i dlatego teraz funkcjonuje jako Tosia&Lesio. Zatem postów dodanych jako Cudak nie ma dostępu. Tak, tak - jak pisałam, przeniosę się z dalszym rozliczeniem gdzieś tutaj i dam informację w poście #3 o tym. :) Będzie rozstrzelone, ale się połapiemy. :) lilka105 przysłała mi rzeczy na bazarek dla Reksa, większość mam już obstrykane i myślę w kolejnym tygodniu zacznę przygotowywać. Tylko zapytam wpierw Maupa4. ALMA2 - wyjeżdżam dziś do rodziców, wrócę jutro. To instrukcję bym Ci podesłała dopiero jutro (jak podasz maila). :) Quote
KrystynaS Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Tobciu b-b ma dobry pomysł, ale skoro Cudak nie może nic edytować jako 'Cudak' to może Ty skopiuj ten #3 i wklej go do swojego innego postu na 1 stronie. Potem edytuj #3, wykasuj wszystko i wtedy post #3 rozliczeniowy zostanie Ci wolny, czysty do dalszych rozliczeń. Możesz spróbować Quote
b-b Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Cudak nie da rady. Po zmianach na dogo Cudak nie mogła dostać się do swojego starego profilu, bo nie pamięta hasła ani do dogo, ani do maila który był przy Jej profilu - i dlatego teraz funkcjonuje jako Tosia&Lesio. Zatem postów dodanych jako Cudak nie ma dostępu. No to d..pa ;) Od jakiegoś czasu spisuję sobie w notesie hasła do stronek, na których bywam...bo skleroza niestety nie boli Tak, tak - jak pisałam, przeniosę się z dalszym rozliczeniem gdzieś tutaj i dam informację w poście #3 o tym. :) Będzie rozstrzelone, ale się połapiemy. :) lilka105 przysłała mi rzeczy na bazarek dla Reksa, większość mam już obstrykane i myślę w kolejnym tygodniu zacznę przygotowywać. Tylko zapytam wpierw Maupa4. Ja jeśli już to najszybciej bazarek zrobię na koniec lutego/początek marca. Teraz strajkuję :D A na poważnie czekam kiedy córka urodzi i jadę do niej wiec nie robię teraz nic. No i fanty zbieram. ALMA2 - wyjeżdżam dziś do rodziców, wrócę jutro. To instrukcję bym Ci podesłała dopiero jutro (jak podasz maila). :) Quote
KrystynaS Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (...) Po zmianach na dogo Cudak nie mogła dostać się do swojego starego profilu, bo nie pamięta hasła ani do dogo, ani do maila który był przy Jej profilu - i dlatego teraz funkcjonuje jako Tosia&Lesio.(...) Tosia&Lesio jakiej przeglądarki używasz aby wejść na Dogo?? Można odczytać bezpośrednio z poziomu przeglądarki hasło za pomocą którego się logowałaś jako 'Cudak' Mogę podpowiedzieć ale zależy z jakiej korzystasz bo nie znam wszystkich przeglądarek Chyba, że wolisz pozostać przy obecnym nicku Quote
AlfaLS Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Tobciu b-b ma dobry pomysł, ale skoro Cudak nie może nic edytować jako 'Cudak' to może Ty skopiuj ten #3 i wklej go do swojego innego postu na 1 stronie. Potem edytuj #3, wykasuj wszystko i wtedy post #3 rozliczeniowy zostanie Ci wolny, czysty do dalszych rozliczeń. Możesz spróbować Napisz tylko że rozliczenia za okres od .... do np. 31.01.2015r. w poście 8 /Twój kolejny po 3 na pierwszej stronie/ a w tym trzecim możesz rozliczać od 1.02.2015r. To chyba najlepsze wyjście... Quote
tobciu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dzięki Dziewczyny za burzę mózgów. :) Ale z nowymi rozliczeniami przeniosę się gdzieś tutaj i zarezerwuje sobie ze 2, 3 posty. Bo jak ktoś ma szukać rozliczenia w moim kolejnym poście na pierwszej stronie ( #8 ) to równie dobrze może z podlinkowanej informacji przenieść się na stronę 45. :) b-b, jak będziesz przymierzała się do bazarku, to możesz nawet i później. :) Worek karmy na luty/marzec jest od asikowska. Jeszcze trochę pieniędzy z Twojego bazarku jest. Jak zrobię bazarek teraz, to kciuki moooocno zacisnę by się na tą suchą też nazbierało. To nie ma pośpiechu. :) Ciesz się póki co wnuczką / wnuczkiem. :) p.s. A te Twoje śliczne rękodzieła na Wielkanoc przewidujesz wystawić ? ;) Quote
tobciu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Tabciu, udało się , dziękuje bardzo :) Super. Cieszę się. Ale Panu Marianowi. :) Nie Mariuszowi. :) Jak chcesz możesz ten tekst co napisałaś podlinkować. Wówczas nie musisz wklejać linku do wątku. Tylko ten tekst od razu by odsyłał do wątku. :) Quote
grazia_1979 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Tabciu, udało się , dziękuje bardzo :) ciocia byka zrobiłaś w linku w podpisie,powinno być P.Marianowi a ty masz P.Mariuszowi :) Quote
ALMA2 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ciocia byka zrobiłaś w linku w podpisie,powinno być P.Marianowi a ty masz P.Mariuszowi :) łau, pewnie nie mój ostatni byk :), ale cała w pąsach byłam jak zmieniałam sygnaturkę, już staram się poprawić :) Quote
Recommended Posts