Tola Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Do mnie tez nikt nie dzwonił:(, a Aza ma dwa komplety ogłoszeń - jako Aza i jako Ajla:( Quote
Murka Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Od 1 marca Aza pozostaje pod naszą opieką bezpłatnie. Gmina Krasnobród zleciła umieszczenie jej w schronisku w Zamościu. Cóż było robić, poprosiliśmy, aby mogła u nas zostać. Fundacja ZEA zaoferowała się dostarczanie karmy dla suni, my dajemy jej miejsce i opiekę. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się jej znaleźć dobry dom. W schronisku ta strachliwa sunia przepadła by jak kamfora. Quote
Tola Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Murka napisał(a):Od 1 marca Aza pozostaje pod naszą opieką bezpłatnie. Gmina Krasnobród zleciła umieszczenie jej w schronisku w Zamościu. Cóż było robić, poprosiliśmy, aby mogła u nas zostać. Fundacja ZEA zaoferowała się dostarczanie karmy dla suni, my dajemy jej miejsce i opiekę. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się jej znaleźć dobry dom. W schronisku ta strachliwa sunia przepadła by jak kamfora. Bardzo dziękuję za taka decyzję! Nie wyobrażam sobie oddania suni po takich przejściach i po tak długim pobycie w hoteliku- do schroniska. To byłby dla Azy wyrok. Mam nadzieję, że przy pomocy kochanych Cioteczek dogomaniaczek Aza wytrwa i znajdzie wreszcie swój wymarzony dom. Quote
Havanka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja też dziękuję. Nawet nie chcę myśleć, jakie mogłyby być tego konsekwencje. Quote
Tola Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ładna, mądra , młoda - a domu nie widać. Azuniu - wciąż czekamy na tego jedynego człowieka. Quote
Murka Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Aza teraz linieje na potęgę - wyczesują ją co ok. 2 dni i końca nie widać. A z tego co wyczesałam do tej pory to już 5 Az zrobił :) Nic dziwnego, że ona w zimie, nawet w te największe mrozy, była całkiem aktywna i zadowolona. Teraz lubi leżeć plackiem na ziemi i łapać wczesnowiosenne słoneczko :) Quote
Murka Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Nadrabiam zaległości z fotkami... Aza już kończy linienie i zaczyna wyglądać jak pies :) Quote
Tola Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Taka fajna sunia, ale braknie jej chyba szczęścia - nikt nie dzwoni, nie pyta. Fajne te nowe zdjęcia - spróbuję po raz kolejny wstawić w ogłoszenia. Quote
Murka Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Aza pozdrawia; przynajmniej humor jej dopisuje, bo domku nadal nie widać... Quote
Tola Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Wykupię suni nowy pakiecik. No i wciaż czekamy na decyzję domu, do którego wysłałam zdjęcia Azy i Iry... Quote
Havanka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Zaglądam z nadzieją na dobre wieści... ale Aza wciąż bez domu:shake: Quote
Murka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Aza miała dziś koci test, wypadł super :) Ma w końcu szansę na prawdziwy dom :) Filmik: [video=youtube_share;cdGBUnPj15g]http://youtu.be/cdGBUnPj15g[/video] Teraz prosimy o kciuki za wizytę PA; Jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek Aza pojedzie do domku :) Quote
Havanka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Aza lekko stremowana, albo testem;), aparatem, albo pobytem w domu. Dobrze, ze test wypadł pomyślnie ! Oczywiście kciuki trzymam ! Quote
Murka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Pobytem w domu... nie chciała wejść, ale koty mamy niewychodzące więc nie było innego wyjścia. W DS będzie mogła być gdzie będzie chciała, na ogrodzie i dom też będzie do jej dyspozycji (podejrzewam, że z czasem się przekona). Quote
Tola Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Dobrotka z tej Azuni, oby to był ten domek dla tak subtelnej sunieczki! Mam trochę problemów ze znalezieniem kogoś do wizyty; jest mało czasu, ludzie mają swoje plany, a ja tez nie teraz dam rady podjechać. Becia Lublin chętnie zgodziła się, ale jest problem z dojazdem autobusu do przyszłego DS. Może Murka kogoś znajdzie. Quote
Tola Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Wizyta jutro - potrzebne kciuki! Becia Lublin i muzzy - dziękujemy! Quote
Havanka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Tola napisał(a):Wizyta jutro - potrzebne kciuki! Becia Lublin i muzzy - dziękujemy! To czekamy na wynik wizyty... Aza wydaje się być bardzo subtelną i wrażliwą suczką. Żeby trafiła na takich samych ludzi. Azunia trzymam kciuki za dom ! Quote
Murka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Wizyta wypadła bardzo dobrze :D Jeszcze pewnie becia66 napisze coś od siebie. Właśnie wysłałam pani SMSem obwód szyi Azy, bo chce kupić obróżkę i smyczkę :) AZA MA DOM :multi::multi::multi: Żeby tylko nie odpaliła czegoś... Quote
Tola Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 :multi: :lol: Ja tez bardzo się cieszę, sunia tyle czekała. Czekamy na dobre wieści. Quote
Havanka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Czekamy na szczegóły od Beci66. Cieszę się, ze Aza będzie miała w końcu swój własny dom ! Quote
Recommended Posts