Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od 1 marca Aza pozostaje pod naszą opieką bezpłatnie.
Gmina Krasnobród zleciła umieszczenie jej w schronisku w Zamościu. Cóż było robić, poprosiliśmy, aby mogła u nas zostać. Fundacja ZEA zaoferowała się dostarczanie karmy dla suni, my dajemy jej miejsce i opiekę. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się jej znaleźć dobry dom. W schronisku ta strachliwa sunia przepadła by jak kamfora.

Posted

Murka napisał(a):
Od 1 marca Aza pozostaje pod naszą opieką bezpłatnie.
Gmina Krasnobród zleciła umieszczenie jej w schronisku w Zamościu. Cóż było robić, poprosiliśmy, aby mogła u nas zostać. Fundacja ZEA zaoferowała się dostarczanie karmy dla suni, my dajemy jej miejsce i opiekę. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się jej znaleźć dobry dom. W schronisku ta strachliwa sunia przepadła by jak kamfora.

Bardzo dziękuję za taka decyzję!
Nie wyobrażam sobie oddania suni po takich przejściach i po tak długim pobycie w hoteliku- do schroniska.
To byłby dla Azy wyrok.
Mam nadzieję, że przy pomocy kochanych Cioteczek dogomaniaczek Aza wytrwa i znajdzie wreszcie swój wymarzony dom.

Posted

Aza teraz linieje na potęgę - wyczesują ją co ok. 2 dni i końca nie widać. A z tego co wyczesałam do tej pory to już 5 Az zrobił :)
Nic dziwnego, że ona w zimie, nawet w te największe mrozy, była całkiem aktywna i zadowolona. Teraz lubi leżeć plackiem na ziemi i łapać wczesnowiosenne słoneczko :)

• 1 month later...
Posted

Taka fajna sunia, ale braknie jej chyba szczęścia - nikt nie dzwoni, nie pyta.
Fajne te nowe zdjęcia - spróbuję po raz kolejny wstawić w ogłoszenia.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Aza miała dziś koci test, wypadł super :) Ma w końcu szansę na prawdziwy dom :)

Filmik:
[video=youtube_share;cdGBUnPj15g]http://youtu.be/cdGBUnPj15g[/video]

Teraz prosimy o kciuki za wizytę PA; Jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek Aza pojedzie do domku :)

Posted

Pobytem w domu... nie chciała wejść, ale koty mamy niewychodzące więc nie było innego wyjścia.
W DS będzie mogła być gdzie będzie chciała, na ogrodzie i dom też będzie do jej dyspozycji (podejrzewam, że z czasem się przekona).

Posted

Dobrotka z tej Azuni, oby to był ten domek dla tak subtelnej sunieczki!
Mam trochę problemów ze znalezieniem kogoś do wizyty; jest mało czasu, ludzie mają swoje plany, a ja tez nie teraz dam rady podjechać.
Becia Lublin chętnie zgodziła się, ale jest problem z dojazdem autobusu do przyszłego DS.
Może Murka kogoś znajdzie.

Posted

Tola napisał(a):
Wizyta jutro - potrzebne kciuki!
Becia Lublin i muzzy - dziękujemy!

To czekamy na wynik wizyty... Aza wydaje się być bardzo subtelną i wrażliwą suczką. Żeby trafiła na takich samych ludzi. Azunia trzymam kciuki za dom !

Posted

Wizyta wypadła bardzo dobrze :D Jeszcze pewnie becia66 napisze coś od siebie.
Właśnie wysłałam pani SMSem obwód szyi Azy, bo chce kupić obróżkę i smyczkę :)

AZA MA DOM :multi::multi::multi:
Żeby tylko nie odpaliła czegoś...