Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Funky']Cioteczki, zaczęłam licytację :D[/QUOTE]

widzialam,zapisalam i dziekuje :loveu::multi:

Kto nastepny do nas zajrzy na bazarek -ZAPRASZAMY :)

jest wiecej fantow-wszystko z fejsa poprzenosilam na dogo ;)

Posted

JA poszukam i poprasuje ciuchy ale muszę mieć czasu więcej - mam firmowe .
I jeszcze poszukam u siebie co by tu mogło być umieszczone, mam szelki i linkę treningowa 5 m. dla owczarka niem. , kurteczki rozm 38 ze skórki sztucznej w ciekawym kroju i kolorystyce.Teraz nie mam jak zrobić zdjęć bo w pracy jestem :razz:. Ale obiecuje że umieszczę.
[B][COLOR=#006400]Także prośba Beatko śledź FB :) oki? :eviltong: ;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Diabełek']JA poszukam i poprasuje ciuchy ale muszę mieć czasu więcej - mam firmowe .
I jeszcze poszukam u siebie co by tu mogło być umieszczone, mam szelki i linkę treningowa 5 m. dla owczarka niem. , kurteczki rozm 38 ze skórki sztucznej w ciekawym kroju i kolorystyce.Teraz nie mam jak zrobić zdjęć bo w pracy jestem :razz:. Ale obiecuje że umieszczę.
[B][COLOR=#006400]Także prośba Beatko śledź FB :) oki? :eviltong: ;)[/COLOR][/B][/QUOTE]

to zrobimy z tych fantow drugi bazarek pozniej..
z tym fejsem troche problem bo ja wychodze dzis 13 -16.30 potem bede caly czas ,
trzeba bedzie sledzic godz wpisow i ewentualnie prostowac licytacje
ja wpisze na bazarku na dogo link do fejsa a Ty wpisz na fejsie link do bazarku dogo-moze Ktos zajrzy podgladnie jak jest dany fant licytowany ok?

Posted

[quote name='Funky']Ja już Wam wspominałam, Kochane, że będę mieś fanty na bazarek, i oczywiście podtrzymuję :)))[/QUOTE]
super :) spokojnie zaczekamy i zrobimy nastepny bazarek :)

Posted

[quote name='Karilka']I ja też - przeglądam wątek... Niestety u mnie zwrot z adopcji i .. nadprogram mam przekroczony podwójnie:shake:..
Przepraszam.[/QUOTE]

Karilko dziękujemy że wpadłaś :loveu: i prosimy o zaglądanie - zawsze to w grupie raźniej :laola::laola:

Posted (edited)

Diabelku dziekuje za num konta :bye:
ja dop dzis wysle dla Majkunia:modla:
sliczny bazarusiek :iloveyou::iloveyou:sciskam mocno mono za psinunia

ciociuniu wyslalam przed chwilenka, pozdrawiam

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='ewa gonzales']Diabelku dziekuje za num konta :bye:
ja dop dzis wysle dla Majkunia:modla:
sliczny bazarusiek :iloveyou::iloveyou:sciskam mocno mono za psinunia[/QUOTE]

[B]Witam Was kochani!!![/B]
Dziękuje trochę porobionych rzeczy podarowałam na bazarek , mam nadzieję że sie rozkręci - nadal szukamy ew. DS albo BDT, jesli sie nie znajdzie to hotelik - tylko na razie na hotelik brak funduszy , ale możne jakos damy rade :)