beataczl Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Diabełek napisał(a):Dziekuję:loveu: - teraz licze na Twoja pomoc tutaj :) jutro sie wezme za ten bazarek- koncze biezacy na Chojraczka jutro o 20.tej-ten w moim podpisie .. jeszcze nie sciagalam fantow z fejsa na dogo..nowe wyzwanie-to lubie ;) Majk -zdrowiej , Jestes dzielny psiak ! :multi::loveu: Quote
Nadziejka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zagladam do slicznego na zaproszenie cioci Funky:bye::modla::modla:sciskam ogromne za to psie serduszko:iloveyou: Cioteczko Diabelek jak dobrze , ze sie zajelas chlopaczkiem:modla:czy nadal jest w tym magazynie? ja doloze malenka cegieleczka 20 zl , ale jutro kochane , prosze o num konta Quote
mdk8 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 proszę o nr. konta . W miarę możliwości pomogę ale dopiero w przyszłym tygodniu.:lol: Quote
Funky Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ewunia! Jak dobrze że jesteś!!! Dziękuję :*** No, teraz to się zacznie dziać :) [IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/1356skacze_pies_serce_stronka-agusi.gif[/IMG] Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do slicznego na zaproszenie cioci Funky:bye::modla::modla:sciskam ogromne za to psie serduszko:iloveyou: Cioteczko Diabelek jak dobrze , ze sie zajelas chlopaczkiem:modla:czy nadal jest w tym magazynie? ja doloze malenka cegieleczka 20 zl , ale jutro kochane , prosze o num konta[/QUOTE] Witamy serdecznie u Majka, zaczynamy działać :) Na razie zrobiłam bazarek na fb i nie wiem czy go połączyć z dogo?? I przenosic informacje z licytacji na tamta stronę? Zwiększy to szansę dla psiaka :) Chłopak jest juz w schronie, ale z możliwościa zabrania go stamtąd, tam jest bezpieczniejszy i dostaje leki. W magazynach było by to utrudnione . Podaje konto jako skarbnik na priv :) I dzieki serdecznie cioteczko :):loveu::lol: Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='Kama79']Dzień dobry w piątek :)[/QUOTE] Dzień dobry :*:loveu: Edited February 22, 2013 by Diabełek Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='piescofajnyjest']jestem u chlopaka......[/QUOTE] Witamy :) serdecznie u chłopaka :loveu: Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='beataczl']jutro sie wezme za ten bazarek- koncze biezacy na Chojraczka jutro o 20.tej-ten w moim podpisie .. jeszcze nie sciagalam fantow z fejsa na dogo..nowe wyzwanie-to lubie ;) Majk -zdrowiej , Jestes dzielny psiak ! :multi::loveu:[/QUOTE] Będziemy na fejsie i na dogo przenosić ew. licytacje, tak się zwiększy szansa dla bidulka, warto bo jest to kochany psiak :) :) :) Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [B]Kama79[/B] potwierdzam stała deklarację 30 zł - Dziękuje w imieniu psiaka :loveu: Quote
Kama79 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diabełek'][B]Kama79[/B] potwierdzam stała deklarację 30 zł - Dziękuje w imieniu psiaka :loveu:[/QUOTE] Na zdrowie:cool3: Quote
beataczl Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diabełek']Będziemy na fejsie i na dogo przenosić ew. licytacje, tak się zwiększy szansa dla bidulka, warto bo jest to kochany psiak :) :) :)[/QUOTE] wrzuc prosze do 1 postu linka do bazarku na fejsie ..[B] bazarek dla Majka[/B] : [URL="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.529614087083273.119601.100001040600019&type=1"]https://www.facebook.com/media/set/?...0600019&type=1[/URL] Quote
Funky Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem od rana :) Cieszę się, że dzięki cioteczkom zrobiło się tu jakoś weselej i raźniej :*** Kasiunia, przyciśnij Bounty o przepisanie wątku na Ciebie. To nam bardzo ułatwi sprawę! Quote
beataczl Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Diabełek- musimy uzgodnic date zakonczenia bazarku (nie moze byc 3.03 i 5.03 jak na fejsie masz.. i wtedy otworzymy juz dzis ;) na razie przenioslam wszystko z fejsa..mozna zagladac,ale nic nie piszcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240299-w-trakcie-budowy-bazarek-na-Majka-leczenie-i-hotelik"]w trakcie budowy .......-bazarek na Majka ,leczenie i hotelik[/URL] Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='Funky']Jestem od rana :) Cieszę się, że dzięki cioteczkom zrobiło się tu jakoś weselej i raźniej :*** Kasiunia, przyciśnij Bounty o przepisanie wątku na Ciebie. To nam bardzo ułatwi sprawę![/QUOTE] ROZMAWIAŁAM WCZORAJ I POWIEDZIAŁA ŻE POSTARA Na mnie Watek PRZEPISAĆ. ups capsl :) Ma napisac do admina bo podobno inaczej sie nie da :) spokojnie wiem ze to by ułatwiło bo w 2 poście bym rozpisywała wszystko i ujmowała informacje i dla ogladajacych było by to przejrzyste :) Poczekajmy Aga na pewno tak zrobi, tylko mało ma czasu :):oops: Edited February 22, 2013 by Diabełek Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='beataczl']Diabełek- musimy uzgodnic date zakonczenia bazarku (nie moze byc 3.03 i 5.03 jak na fejsie masz.. i wtedy otworzymy juz dzis ;) na razie przenioslam wszystko z fejsa..mozna zagladac,ale nic nie piszcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240299-w-trakcie-budowy-bazarek-na-Majka-leczenie-i-hotelik"]w trakcie budowy .......-bazarek na Majka ,leczenie i hotelik[/URL][/QUOTE] Ustalamy i poprawie na FB na 5.03 oki?? ;) Beatko super już zaczęłaś :) Jesteś niesamowita :loveu: Edited February 22, 2013 by Diabełek Quote
beataczl Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diabełek']Ustalamy i poprawie na FB na 5.03 oki?? ;)[/QUOTE] ok. to zaraz otwieram bazarek :) dopisz na fejsie godz. zakonczenia tez - 20.00 Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='beataczl']ok. to zaraz otwieram bazarek :) dopisz na fejsie godz. zakonczenia tez - 20.00[/QUOTE] Już sie robi prze pani ;) TERAZ CHYBA JEST PRZEJŻYŚCIE :) Edited February 22, 2013 by Diabełek Quote
beataczl Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diabełek']Już sie robi prze pani ;) TERAZ CHYBA JEST PRZEJŻYŚCIE :)[/QUOTE] ano jest ;) ZAPRASZAMY na bazarek dla Majka -juz otwarty!! :) [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240299-Bizuteria-kosmetyki-ksiazki-dvd-etui-na-chorego-Majka-do-05-03-2013-godz-20-00"]Bizuteria, kosmetyki,ksiazki,dvd,etui -na chorego Majka -do 05.03.2013 godz. 20.00[/URL][/h] 1 Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240299[/url][B] BAZAREK [/B] Quote
Diabełek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Brawo Beatko, i dziękuje :) A czy pozostałe rzeczy umieścisz poniżej?? Czy nie będziesz ich umieszczała ? Quote
beataczl Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diabełek']Brawo Beatko, i dziękuje :) A czy pozostałe rzeczy umieścisz poniżej?? Czy nie będziesz ich umieszczała ?[/QUOTE] wlasnie weszlam na fejsa i patrze ze dopisane fanty-raczej sprobuje przeniesc zaraz Quote
Recommended Posts