kiyoshi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 również zaglądam i kciuków nie przestaję trzymać! Quote
Mysza2 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Magda nie dorwała się do kompa w pracy jak widzę. Quote
AgusiaP Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 No niestety nie zawsze w pracy jest na to czas...;) Quote
paula_t Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ciotki, a czy Państwo się odezwali....?:roll: Quote
Mysza2 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='paula_t']Ciotki, a czy Państwo się odezwali....?:roll:[/QUOTE] No właśnie nie. Obawiam się że już się nie odezwą. Gdyby im naprawdę zależało to by się interesowali co u Czakusia. Raczyna na pewno by mi dała znać gdyby jej odpisali. Ustaliłyśmy że wyśle im maila ze zdjęciami Czakusia, ale dzwonić i naciskać nie będziemy. Jutro do niej znowu zadzwonię Quote
paula_t Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 No to czekamy nie wieści takie już na 100% potwierdzone..... Nie chcę Mysza nikogo tłumaczyć, ani twierdzić, że tak jest, ale może chociaż odezwać się do Państwa w celu potwierdzenia, że nie są zainteresowani, bo różnie bywa- zgubił się nr telefonu, nie zapisali sobie....Sama nie wiem...:( Quote
AgusiaP Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Mam nadzieję, że Magda ma do nich numer telefonu, bo mnie popsuł się telefon a numer jak na złość miałam zapisany nie na karcie a na telefonie.... Paula podaj mi Twój numer telefonu na PW, bo też nie mam... Quote
ajw Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Ja cały czas trzymam kciuki za domek Czakusia:kciuki::kciuki: Quote
paula_t Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 A ja czekam z niecierpliwością na jakieś wieści.... Quote
barb Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='paula_t']No to czekamy nie wieści takie już na 100% potwierdzone..... Nie chcę Mysza nikogo tłumaczyć, ani twierdzić, że tak jest, ale może chociaż odezwać się do Państwa w celu potwierdzenia, że nie są zainteresowani, bo różnie bywa- zgubił się nr telefonu, nie zapisali sobie....Sama nie wiem...:([/QUOTE] Może chociaż wyslac do Panstwa mail z numerem telefonu do kontaktu ? Quote
AgusiaP Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 jak tylko będziemy mieć numer do pani zadzwonimy ;) Magda ma wysłać dzisiaj Eli numer :) Quote
Mysza2 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Wieści wreszcie są, ale nie takie na jakie czekamy:(. Tego się zresztą spodziewałam po tym milczeniu Pani napisała na maila [SIZE=3][I]witam,chcialabym bardzo przeprosic że nie pzryjedziemy do Czakusia.ale niestety moj mąż na razie nie chce psa, bo za bardzo wyidealizowal wczesniejszego pieska.stwierdzil ze nie jest jeszcze gotowy. żaluję, bo kontakt jaki nawiazałam z pania byl bardzo miły I POLUBIŁAM Czakiego na odleglośc.moze uda się znaleźc dom dla niego u kogos innego , choc szczerze powiem z rozmowy z panią i opisów ten piesek chyba najbardziej szczesliwy bedzie u pani.jeszcze raz pzrepraszam i pozdrawiam . [/I][/SIZE] Quote
barb Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Mysza2']Wieści wreszcie są, ale nie takie na jakie czekamy:(. Tego się zresztą spodziewałam po tym milczeniu Pani napisała na maila [SIZE=3][I]witam,chcialabym bardzo przeprosic że nie pzryjedziemy do Czakusia.ale niestety moj mąż na razie nie chce psa, bo za bardzo wyidealizowal wczesniejszego pieska.stwierdzil ze nie jest jeszcze gotowy. żaluję, bo kontakt jaki nawiazałam z pania byl bardzo miły I POLUBIŁAM Czakiego na odleglośc.moze uda się znaleźc dom dla niego u kogos innego , choc szczerze powiem z rozmowy z panią i opisów ten piesek chyba najbardziej szczesliwy bedzie u pani.jeszcze raz pzrepraszam i pozdrawiam . [/I][/SIZE][/QUOTE] :shake: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=144589202395870&set=a.144589195729204.1073741854.132285966959527&type=1&theater[/url] Gdyby ktoś nie mial konta na fb - kopiuję. [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/417812_144589202395870_97209938_n.jpg[/IMG] Moze podesłać potencjalnemu domowi, moze jeszcze zmieni zdanie ? Quote
kiyoshi Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 eh...moim zdaniem to tylko taka 'wymówka'... i słowa "najlepiej mu bedzie u Pani" coz to w ogóle ma znaczyć? nawet nie chce mi sie interpretowac. A jak sie Czkus czuje? pewnie pokochal juz Raczyne jak najprawdziwsza swoja mame.... Quote
Mysza2 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Czakuś ma się dobrze, chodzą na spacery z długą linką treningową i może się wybiegać. Z psami na osiedlu na ogół w przyjaźni, ma parę nielubianych wrogów których obszczeka, ale tak to każdy ma. Ćwiczą różne komendy. Pewnie że się do niej przywiązał, ale jak trafi na odpowiednich ludzi to i do nich się przywiąże. Raczynie już całkiem padł laptop, w pracy też nie może wchodzić, ale myślę że się w końcu gdzieś dorwie do komputera i napisze z pierwszej ręki. A ten psi testament, który wkleiła Barb każdy kto traci psa powinien mieć w pamięci. Quote
AgusiaP Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Czułam, że tak będzie...oj coś ten nasz Czakuś nie ma szczęścia...mnie też się nie chce tego komentować...nawet pani nie zadzwoniła tylko wysłała maila dopiero jak Magda wysłała jej zdjęcia Czakusia... Quote
zozola77 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 szkoda albo i nie .. widocznie to nie był TEN dom... Quote
stepelkaa Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Tylko dlaczego Czakunio ma takiego pecha do tych domków ??? "Najlepiej mu będzie u Pani" Pf... Wiadomo, ma dobrze chłopak, ale jakby miał zostać to by został. Po drugie skoro ma szukany dom, to to jest chyba po coś. Nie rozumiem tych ludzi. I mam ochotę tysięczny raz powtórzyć, że czym bardziej ich poznaję tym bardziej kocham zwierzęta... A Czakunio znajdzie swojego człowieka ♥ Quote
Panna Marple Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Psi testament przepiękny, a słowa "najlepiej będzie mu u Pani"...cóż...jaka troska o dobro Czakulca...:angryy: Quote
kiyoshi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 zaglądam do Czakulinka...o ludziach żal pisać, ale może lepiej takie coś niż jakby miał znowu wrócić.... Quote
Recommended Posts