Mysza2 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Gabi79']Kochany Czakuś, trzymamy kciuki, by wszystko było ok. Poczekam ze zmianą tytułu, żeby nie zapeszyć.[/QUOTE] Nie zapeszaj:) Chyba dopiero jutro będziemy mieć więcej wiadomości z domku. Za późno już żeby wydzwaniać i wypytywać. Niech się poznają spokojnie. Quote
Mysza2 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='andegawenka']Od Cioci Haliza doszła wpłata 20 zł [URL="http://smayliki.ru/smilie-888426855.html"][IMG]http://s15.rimg.info/af0bd3ddce1e5db478d4437fae6001d7.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Dziekujemy i cioci Halizie i naszej skrupulatnej księgowej :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Wszystkie ciocie które pomagacie i kibicujecie Czakiemu, posyłajcie dobre myśli do AgusiP, która wczoraj przeżyła najsmutniejszy dzień jaki przeżywa właściciel psa:( I mimo że wczoraj musiała podjąć tą najcięższą z możliwych decyzję nie chciała zrezygnować z wizyty w Myszkowie. Quote
Gabi79 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Mysza2']Wszystkie ciocie które pomagacie i kibicujecie Czakiemu, posyłajcie dobre myśli do AgusiP, która wczoraj przeżyła najsmutniejszy dzień jaki przeżywa właściciel psa:( I mimo że wczoraj musiała podjąć tą najcięższą z możliwych decyzję nie chciała zrezygnować z wizyty w Myszkowie.[/QUOTE] Posyłam dobre myśli, trzymaj się Agusiu. Sarcia miała wspaniałe życie dzięki Tobie i Twoim bliskim. Quote
paula_t Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Aguniu, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana :( Quote
kiyoshi Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 tak mi przykro Agusiu:( dobre myśli lecą w Twoja stronę!!!zawsze Quote
stepelkaa Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Mi także przykro :( Nawet nie wiem jak to jest i nie chcę wiedzieć. :( I ja również dziękuję wszystkim wspierającym, mam nadzieję, że to będzie dobry domek, ba, ja wiem, że to będzie dobry domek ;) Quote
Mysza2 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Agusia rozmawiała z Panem:) Czaki przespał spokojnie noc na swoim nowym posłaniu, dopiero rano przeniósł się na kanapę. Wczoraj zwiedzał mieszkanie. Nie odstępuje państwa na krok. Na spacerze poprowadził pana [B]dokładnie[/B] tą samą trasą, którą wcześniej pan chodził z poprzednim psem, bardzo tym pana ujął. Po świętach pójdą go zaczipować. Państwo ze zdjęć oceniali że Czako jest mniejszy. Rano poszedł z Panią do sklepu. Pan bardzo lubi spacery więc myślę że ruchu Czaki będzie miał pod dostatkiem. Bardzo ich ujął tym że cieszy się na ich widok i nie odstępuje na krok. Jak byli na spacerze to podeszły jakieś dzieci i Czaki bardzo przyjaźnie się z nimi witał. Myślę że będzie dobrze:) Pan się cieszy że są w święta będzie miał cały czas dla niego:):). Wczoraj jak wracali ze spaceru to wiedział do której klatki ma wejść, ale pod drzwiami na parterze się zatrzymał. A dzisiaj już wiedział że trzeba wejść na piętro:) Pan mówi że jest bardzo mądry, zna komendy i jest posłuszny:):) Agunia umówiła się na telefon po świętach:):) Myślę że będzie dobrze:):) Quote
kiyoshi Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 wspaniałe wiadomości Myszko i gdzie ten mały agresor się podział, o którego tak się wszyscy bali;)? ...i Czakuś i Stefcia super trafili:) Quote
magdyska25 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 no no!!! nie było mnie przez chwilę a tu tak wspaniałe wieści! bardzo się cieszę!!! i kciuki zaciskam, żeby było wszystko dobrze! Quote
Panna Marple Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Agusiu, tak mi przykro...:-( z powodu Twojego psa Quote
stepelkaa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wiedziałam, że będzie dobrze ;) Bardzo mnie nurtowało "Kto na Czakusia czeka na tym świecie? " No i nareszcie wiem ;);) Quote
Mysza2 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) [quote name='stepelkaa']Wiedziałam, że będzie dobrze ;) Bardzo mnie nurtowało "Kto na Czakusia czeka na tym świecie? " No i nareszcie wiem ;);)[/QUOTE] Mam nadzieję że się zakochają w Czakim na dobre i że nie będzie niechcianych niespodzianek. Aniu, jeszcze raz dziękujemy za wszystko:) Wszystkim na wątku Czakusia życzę Zdrowych i Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego (i ciepłego) dyngusa [IMG]http://s184.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=mdI9DuLo4ukwwByHrJsbK8waKxmNKZ0IuBoQic-4l5SV0xJ8azg6dLqR6YCCrpoOLZMvmpZ0RRNy-SD2_2Gwfg&pv=2[/IMG] Edited March 29, 2013 by Mysza2 Quote
ajw Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [COLOR=#ff8c00][SIZE=4]Wesołych Świąt!!![/SIZE][/COLOR] Quote
AMELIA64 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/component/odudecard/odudecardshow/17/431.html"] Zdrowych i wesołych Świąt oraz dużo dobrych wiadomości[IMG]http://supergify.pl/images/stories/ecard/jajo23ss.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Kamila Proc Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ja rowniez zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat Quote
stepelkaa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 również życzę wszystkim smacznego jajka ;) ( a i trzeba wszystkim facetom przekazać, żeby uważali, bo moda na "drapane" w tym roku. - Moi już ostrzeżeni ;) ) Quote
Gabi79 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Mam nadzieję, że Czaki będzie kochany i szczęśliwy w nowym domu!!! [IMG]http://image1.obrazki.org/tbn/tbn_obrazek-wielkanocne-pisanki_IZ0PE.JPEG[/IMG] Cioteczki, życzę wszystkim Wesołych Świąt!!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 A tu kolejne dobre wieści i Czakuś w domu :):) :loveu: No pięknie!!! :multi::multi::loveu: Quote
Gabi79 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [quote name='Beatkaa']A tu kolejne dobre wieści i Czakuś w domu :):) :loveu: No pięknie!!! :multi::multi::loveu:[/QUOTE] Tak, mam nadzieję, że wszystko OK. Czakusia nie da się nie kochać:loveu: Quote
paula_t Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ciekawe jak tam pierwsze święta Czakulcowe w nowym domku:razz: Quote
Gabi79 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='paula_t']Ciekawe jak tam pierwsze święta Czakulcowe w nowym domku:razz:[/QUOTE] Też jestem bardzo ciekawa. Ciekawe czy w Myszkowie taka śnieżyca jak u nas? Quote
paula_t Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Gabi79']Też jestem bardzo ciekawa. Ciekawe czy w Myszkowie taka śnieżyca jak u nas?[/QUOTE] Taka sama, dzisiaj rano ok. 7 się zaczęło i nasypało mnóstwo śniegu. Wróciłam stamtąd jakąś godzinę temu. Do domu wracaliśmy 40-50km/h:roll: Quote
Gabi79 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='paula_t']Taka sama, dzisiaj rano ok. 7 się zaczęło i nasypało mnóstwo śniegu. Wróciłam stamtąd jakąś godzinę temu. Do domu wracaliśmy 40-50km/h:roll:[/QUOTE] Ja już mam dosyć pięknej zimy tej wiosny:angryy: Quote
Recommended Posts