Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że jutro się nie rozkleję. A on dziś taka jeszcze większa przylepa niż zwykle od czasu tego telefonu, że jutro jedzie do domku. Jakby wiedział ;) Tak się cieszę !:multi:

Posted

[quote name='stepelkaa']Mam nadzieję, że jutro się nie rozkleję. A on dziś taka jeszcze większa przylepa niż zwykle od czasu tego telefonu, że jutro jedzie do domku. Jakby wiedział ;) Tak się cieszę !:multi:[/QUOTE]

Wydaje mi się, że Czaki coś przeczuwa.

U mnie był tylko tydzień, a ostatniego dnia bardzo posmutniał.
Oby szczęśliwie dotarł do DS i wszystko jak najlepiej się ułożyło:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Stepelko, o której Czaki wyjeżdża od Ciebie?

Posted

[quote name='Gabi79']Wydaje mi się, że Czaki coś przeczuwa.

U mnie był tylko tydzień, a ostatniego dnia bardzo posmutniał.
Oby szczęśliwie dotarł do DS i wszystko jak najlepiej się ułożyło:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Stepelko, o której Czaki wyjeżdża od Ciebie?[/QUOTE]

Z tego co wiem, chyba koło 14 ? O ile czegoś nie pokręciłam ;)

Posted

[quote name='stepelkaa']Z tego co wiem, chyba koło 14 ? O ile czegoś nie pokręciłam ;)[/QUOTE]

Dzięki za odp.
Ja jutro się wykończę nerwowo, Czaki i Stefcia jadą do nowych domów:lol:

Posted

[quote name='Gabi79']Dzięki za odp.
Ja jutro się wykończę nerwowo, Czaki i Stefcia jadą do nowych domów:lol:[/QUOTE]

no właśnie:) jak to się dziwnie układa, że oba w tym samym czasie...
dzień będzie pełen nerwów i cudów:)

Posted

[quote name='kiyoshi']no właśnie:) jak to się dziwnie układa, że oba w tym samym czasie...
dzień będzie pełen nerwów i cudów:)[/QUOTE]

Żeby tylko oba domki okazały się najlepsze z najlepszych

Posted

Dziękujemy wszystkim za obecność i trzymanie kciuków.
Wizyta wypadła ok.
Państwo długo opowiadali o swoim psiaczku, który odszedł, o tym jak go leczyli i jak byli z nim związani.
My z Agą oczywiście zamęczałyśmy przypominaniem, żeby absolutnie nie spuszczać ze smyczy, że na początku Czaki może być zestresowany podróżą, zmianą miejsca, że na pewno będzie tęsknił, itp, itd.
Pan pracuje, ale pani jest cały czas w domu, więc mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.
Czakiego zabiera jutro Guciek, w Starachowicach powinna być między 13-14.
Państwo bardzo się ucieszyli jak im zadzwoniłam że to już jutro:)
Bardzo chcieli żeby święta już były z psem:)

Posted

[quote name='Mysza2']Dziękujemy wszystkim za obecność i trzymanie kciuków.
Wizyta wypadła ok.
Państwo długo opowiadali o swoim psiaczku, który odszedł, o tym jak go leczyli i jak byli z nim związani.
My z Agą oczywiście zamęczałyśmy przypominaniem, żeby absolutnie nie spuszczać ze smyczy, że na początku Czaki może być zestresowany podróżą, zmianą miejsca, że na pewno będzie tęsknił, itp, itd.
Pan pracuje, ale pani jest cały czas w domu, więc mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.
Czakiego zabiera jutro Guciek, w Starachowicach powinna być między 13-14.
Państwo bardzo się ucieszyli jak im zadzwoniłam że to już jutro:)
Bardzo chcieli żeby święta już były z psem:)[/QUOTE]

Oby wszystko się dobrze ułożyło i Państwo od razu pokochali Czakiego, a Czaki Państwa

[quote name='stepelkaa']Mogę zostać wtajemniczona jaka Stefcia :) ? Tzn pewnie ma wątek na dogo, jakby ktoś mógł podesłać... ;D[/QUOTE]

Stepelko kliknij w banerek poniżej

Posted

Ok. 15 Czakuś odjechał. Nie chciał wejść do transporterka, nawet na siłę bardzo się bał i bronił. Jechał jeszcze jeden pies, dalmatyńczyk dlatego nie wiadomo było jak zareagują, ale wszystko w końcu ok i Czaki pojechał zwyczajnie na siedzeniu. Nawet nie miałam czasu na wycałowanie go, ale może to i lepiej bo nie zdążyłam się rozczulić. Spakowałam mu ulubioną piłeczkę, smycz, szelki, obrożę, tą adresatkę i breloczek od weta no i książeczkę zdrowia. od wczoraj czuł, że jedzie, tzn zachowywał się jakoś inaczej. Tak czy inaczej nie dociera do mnie, że pojechał a zarazem życzę mu wszystkiego najlepszego :loveu:

Posted

[quote name='stepelkaa']Ok. 15 Czakuś odjechał. Nie chciał wejść do transporterka, nawet na siłę bardzo się bał i bronił. Jechał jeszcze jeden pies, dalmatyńczyk dlatego nie wiadomo było jak zareagują, ale wszystko w końcu ok i Czaki pojechał zwyczajnie na siedzeniu. Nawet nie miałam czasu na wycałowanie go, ale może to i lepiej bo nie zdążyłam się rozczulić. Spakowałam mu ulubioną piłeczkę, smycz, szelki, obrożę, tą adresatkę i breloczek od weta no i książeczkę zdrowia. od wczoraj czuł, że jedzie, tzn zachowywał się jakoś inaczej. Tak czy inaczej nie dociera do mnie, że pojechał a zarazem życzę mu wszystkiego najlepszego :loveu:[/QUOTE]

Kochany Czaki, żeby tylko szybko się zaaklimatyzował.

Na pewno bardzo się biedak zestresował

Posted

Aniu bardzo dziękujemy za wszystko Tobie, mamie i całej Waszej rodzince :loveu::loveu:.
To trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż :thumbs:.
Biedak na pewno wystraszony bardzo

Posted

Może to i lepiej, że nie zdążyliście się wyściskać i wycałować na do widzenia, bo wtedy jeszcze Czakuś by to wszystko bardziej przeżywał.
Stepelko, jeszcze nie chcę zapeszać, ale bardzo, bardzo dziękujemy Tobie i Twojej rodzince za opiekę nad Czakusiem:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Może to i lepiej, że nie zdążyliście się wyściskać i wycałować na do widzenia, bo wtedy jeszcze Czakuś by to wszystko bardziej przeżywał.
Stepelko, jeszcze nie chcę zapeszać, ale bardzo, bardzo dziękujemy Tobie i Twojej rodzince za opiekę nad Czakusiem:loveu:[/QUOTE]

za wspaniałą, cierpliwą i madrą opiekę:) to trzeba też dodać....stepelko-jesteś wielka:)

Posted

[quote name='Mysza2']Już prawie dojeżdżają:)
Czaki śpi grzecznie i bardzo spokojny był po drodze.
Ma już kupione nowe legowisko, roayla i smaczki:)[/QUOTE]

Ja dzisiaj zejdę na zawał, tak się denerwuję Czakim i Stefcią.

Co do Stefci, to chyba mogę odetchnąć, Pani jest nią zachwycona, oby Czaki też Państwa oczarował

Posted

Czaki już w domku, na przywitanie opędzlował całą miskę:)
Państwo zapłacili za transport:)
To teraz trzymamy kciuki żeby wszystko się dobrze układało:)

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Czaki już w domku, na przywitanie opędzlował całą miskę:)
Państwo zapłacili za transport:)
To teraz trzymamy kciuki żeby wszystko się dobrze układało:)[/QUOTE]

Czakuś słodki, trzymam kciuki, by wszystko było ok.

Poczekam ze zmianą tytułu, żeby nie zapeszyć.

Stepelko ogromne podziękowania dla Ciebie i Twoich bliskich za wspaniałą bezinteresowną opiekę nad Czakim, za wszystko, co dla niego zrobiłaś.
Za to, że odpowiedziałaś na moją prośbę dot. DT i wybrałaś właśnie Czakiego.

Za wytrwałe robienie ciągle świeżych ogłoszeń, za wspaniałe fotki.

Jesteś wspaniałą osobą!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podziękowania należą się również wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do tego, że Czaki pojechał do DS.
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79