AgusiaP Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Niestety a myślałam, że tym razem Czakusiowi się uda... W połowie tygodnia zrobię nowe ogłoszenia ;) Quote
stepelkaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jej, nie ma szczęścia ;( Ale cóż, w końcu musi się udać. Zastanawia mnie tylko jaki człowiek gdzieś tam na niego czeka, że w tym momencie żaden domek nie może dojść do skutku. Człowieku, przybywaj ! ;) Quote
AgusiaP Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Anuś ja zrobię mu plakaciki i rozwieszę w lecznicach u nas w Dąbrowie ;) Strasznie mi szkoda, że ten ostatni domek nie wypalił...:-( Quote
Mysza2 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='AgusiaP']Anuś ja zrobię mu plakaciki i rozwieszę w lecznicach u nas w Dąbrowie ;) Strasznie mi szkoda, że ten ostatni domek nie wypalił...:-([/QUOTE] Agunia, jakby co to z wydrukiem możesz na mnie liczyć:) Quote
AgusiaP Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='Mysza2']Agunia, jakby co to z wydrukiem możesz na mnie liczyć:)[/QUOTE] Wiem Eluśka i ślicznie dziękuję :) Quote
AgusiaP Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Miałam telefon w sprawie Czakusia z Warszawy :) Jestem z Panią umówiona jutro na telefon...Pani będzie znała grafik jak pracuje, żebyśmy mogły umawiać się na wizytę tzn. nie my tylko Pani z kimś z Warszawy Potrzebna osoba do przeprowadzenia wizyty Warszawa - Włochy ul. Zapustna Państwo mają już sunię wziętą ze schroniska ;) Dziewczyny znacie kogoś z tych okolic, kto może sprawdzić domek dla Czakusia??? Quote
andegawenka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Napisałam na wątku warszawskim prośbę o WPA. Quote
andegawenka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Miałam telefon w sprawie Czakusia z Warszawy :) Jestem z Panią umówiona jutro na telefon...Pani będzie znała grafik jak pracuje, żebyśmy mogły umawiać się na wizytę tzn. nie my tylko Pani z kimś z Warszawy Potrzebna osoba do przeprowadzenia wizyty Warszawa - Włochy ul. Zapustna Państwo mają już sunię wziętą ze schroniska ;) Dziewczyny znacie kogoś z tych okolic, kto może sprawdzić domek dla Czakusia???[/QUOTE] Już mam nick, blisko mieszka, chcesz? Quote
Mysza2 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='andegawenka']Już mam nick, blisko mieszka, chcesz?[/QUOTE] podaj jeśli możesz, zaraz napiszemy:) Quote
Gabi79 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Miałam telefon w sprawie Czakusia z Warszawy :) Jestem z Panią umówiona jutro na telefon...Pani będzie znała grafik jak pracuje, żebyśmy mogły umawiać się na wizytę tzn. nie my tylko Pani z kimś z Warszawy Potrzebna osoba do przeprowadzenia wizyty Warszawa - Włochy ul. Zapustna Państwo mają już sunię wziętą ze schroniska ;) Dziewczyny znacie kogoś z tych okolic, kto może sprawdzić domek dla Czakusia???[/QUOTE] O rany, może tym razem się uda. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kiyoshi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Gabi79']O rany, może tym razem się uda. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] O rany! ale się dużo dzieje u Czakulca! ma psiaczek wzięcie! oby tym razem to było to! zaciskam z całych sił:) Quote
stepelkaa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='kiyoshi']O rany! ale się dużo dzieje u Czakulca! ma psiaczek wzięcie! oby tym razem to było to! zaciskam z całych sił:)[/QUOTE] Czakulec ma wzięcie, szkoda, że jak do tej pory nie u tych co trzeba. Ale cóż, to wszystko przeze mnie bo ja twierdziłam ciągle, że jestem w stanie szybko znaleźć zwierzęciu dom i to żaden problem, trzeba było utrzeć mi nosa, no i mam! oby tym razem, trzymam kciuki, tymczasem odnowię kilka ogłoszeń ;) Quote
Gabi79 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='stepelkaa']Czakulec ma wzięcie, szkoda, że jak do tej pory nie u tych co trzeba. Ale cóż, to wszystko przeze mnie bo ja twierdziłam ciągle, że jestem w stanie szybko znaleźć zwierzęciu dom i to żaden problem, trzeba było utrzeć mi nosa, no i mam! oby tym razem, trzymam kciuki, tymczasem odnowię kilka ogłoszeń ;)[/QUOTE] Stepelko, gdyby nie to, że Ty i Agusia ciągle robicie ogł. tak, by były na pierwszych stronach Czaki by zaginął wśród innych ogłaszanych psiaków. A tak, to ciągle coś się dzieje. Oby tym razem się udało!!!!!!!!! Quote
stepelkaa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Gabi79']Stepelko, gdyby nie to, że Ty i Agusia ciągle robicie ogł. tak, by były na pierwszych stronach Czaki by zaginął wśród innych ogłaszanych psiaków. A tak, to ciągle coś się dzieje. Oby tym razem się udało!!!!!!!!![/QUOTE] trzeba mieć nadzieję ;) Quote
paula_t Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 I ja się przyłączam do trzymania kciuków! Mam nadzieję, że to będzie wreszcie TEN domek :) Quote
AgusiaP Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='andegawenka']Napisałam na wątku warszawskim prośbę o WPA.[/QUOTE] Dzięki kochana :loveu: Elunia juz napisała ;) Cieszy mnie to, że dziewczyna nie chce oglądać Czakusia na żywo i że mają już jedną sunię z schroniska. Nie za bardzo mogłam z nią rozmawiać, bo byłam w pracy, ale to są raczej młodzi ludzie ;) tak wydawało mi się po głosie;) ale nie bardzo młodzi bo Pani już pracuje ;) Mieszkają w dwupoziomowym mieszkaniu :) Pani/dziewczyna z którą rozmawiałam jej brat ze swoją dziewczyną i sunia ze schroniska :) Oby to był ten domek a wizyta wypadła pomyślnie ;) Quote
stepelkaa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzięki kochana :loveu: Elunia juz napisała ;) Cieszy mnie to, że dziewczyna nie chce oglądać Czakusia na żywo i że mają już jedną sunię z schroniska. Nie za bardzo mogłam z nią rozmawiać, bo byłam w pracy, ale to są raczej młodzi ludzie ;) tak wydawało mi się po głosie;) ale nie bardzo młodzi bo Pani już pracuje ;) Mieszkają w dwupoziomowym mieszkaniu :) Pani/dziewczyna z którą rozmawiałam jej brat ze swoją dziewczyną i sunia ze schroniska :) Oby to był ten domek a wizyta wypadła pomyślnie ;)[/QUOTE] ooo tak ;) a tak z ciekawości, bo mi przyszło do głowy, tak kiedyś się zastanawiałam. Teoretycznie psa można adoptować mając ukończone 18 lat. Ale proszę mi powiedzieć, z ciekawości, czy nie jest czasem tak, że np. studentce psa by się nie wydało na DS ? I na tymczas ? Bo za młoda/nieodpowiedzialna/uzależniona pieniężnie od rodziców itd. Jakie macie zdanie na ten temat ? Bo zawsze sobie myślę, że za dwa lata studia itd, że Koka i tak zostanie w domu, wiadomo, tu czuje się najlepiej, jest od zawsze. A ja , założę się, postanowię adoptować cztery łapcie, a drugie cztery wziać tymczasowo. Ale czy ktoś taki nie spotyka się z lekceważeniem ? Quote
AgusiaP Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Aniu my z Myszką mamy Bystrą w Lublinie u Kasi, która studiuje weterynarie :) Nie masz pojęcia jakie ona zrobiła u niej postępy :) To była najgorsza dzikuska z całego rodzeństwa a teraz jeździ z Kasią na wykłady :) Ta dziewczyna pomimo młodego wieku doskonale dała sobie z nią radę :) Bardzo się cieszę, że właśnie do niej trafiła nasza Bystra :) to jej wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236851-Bystra-początek-prawdziwej-ludzkiej-socjalizacji-W-DT-u-Kasi-w-Lublinie[/URL] a tu wątek całej czwórki z ich mamusią [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Cztery-maleństwa-i-ich-mamusia-(((((((-Już-bezpieczne-teraz-szukają-domków[/URL] Quote
Recommended Posts