Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']To moze imie Szurek?......... :)

Jak na razie każdy na niego inaczej woła :lol:

Po jednym dniu mogę się już o nim troszkę bardziej wypowiedzieć :)
Można stwierdzić, że to był pies domowy,nie załatwia się w domu i jest ogólnie grzeczny :)
Użyczyłam mu klakę kennelową mojej suni, w której całą noc aż do 9 spał,no pies ideał normalnie :lol: Co do jedzenia,chyba woli suchą karmę, bo chętniej ją zjadł niż mięsko.;)
Znając moją rodzinę, to jak już taka znajda u nas w domu jest, to by został, ale przeszkodą jest płeć i stosunek psów do siebie ;) Szukamy mu domku! :) Jego sierść jest myląca-siwe na karku, ale na pewno to młody psiak :) Jego białe zęby mówią nam inny wiek :)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sobie wątek. Jak zobaczyłam jego zdjęcie to stanęłam jak wryta. Toż to łata w łatę moja Perła
[*]! I też była taka anty do swego gatunku. Trzymam kciuki za dom.

Posted

Zamknęłam Rysia (:diabloti:) w klatce, a Dore luzem tak jak Pani z przytuliska poradziła.Było strasznie głośno-pies ujadał jak nie wiem,bo Dora luzem chodziła. Dora go olała,zaczepiała do zabawy :p potem wzięliśmy go na smycz żeby się powąchały. okazało się, że Rysiek bał się Dory, teraz jest wielka miłość.;) wiesza jej się na nodze ciągle, co mnie już irytuje.Mamy też gościa z psem i też wszystko ok. Także agresja początkowa, byłą spowodowana strachem przed dużym psem :) najlepsze jest to że on próbował atakować Dore, a ona nic :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']to co, zostajesz DT? ;>

[quote name='Ty$ka']Świetnie, że tak się stało :)

[quote name='Sonka95']To świetnie , że się polubiły :loveu:

tak czy inaczej pies nie może długo u mnie zostać. wiec na już szukam mu domu.
a zaraz wymyśle bazarek, bo musimy iść do weta, a nie wiadomo ile kasy potrzeba.Do tego nie wyobrażam go sobie nie wykastrować, jest nie do zniesienia w pewnym momencie z tym popędem ;)

[quote name='mimiś']jak go obetniesz na sznupa to okaże sie ,ze to prawiesznaucerek;)

Tylko on nie ma takiej sznaucerowatej sierści, a twardszą .

nowe zdjęcia

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ola, jakiś tekst do ogłoszeń, telefon i maila. Chociaż poogłaszać pomogę. Maluśki jest, ładny, może szybko znajdzie dom...[/QUOTE]

wiesz co tektu jeszcze nie mam ;) ponieważ jeszcze nie znam wieku itp ]

chyba że to co w 1 poście napisałam ? :) albo jutro co wymyśle, bo dzisiaj już zmęczona jestem ;)

Posted

[quote name='iwonamaj']Co z tą jego łapką i gulą? Był już u weta?[/QUOTE]

Tak byliśmy u weta :) zaraz wszystko napisze
[quote name='Anula']Napisz do malawaszka,umieści malucha na swojej stronie.On jest podobny do sznupka.Obciąć go na sznaucerka to sznupek jak ta lala.
Na bazarku byłam.[/QUOTE]

Dzieki za obecność :) musimy maluszka wykąpać zaraz :)

Posted

Zrobię zdjęcia faktury, gdzie jest opis co mu dolega.

Do tego łapka w ogóle się nie zgina, złamanie jest stare :( Jutro będzie diagnoza drugiego lekarza.

Na razie u weterynarza zapłacone 115 zł na szczęście troszkę taniej liczone, dzięki uprzejmości p.Joli, która ma Znajdki-przygarnęła go w pewnym sensie do siebie.Liczony jako pies bezdomny

Posted

[quote name='Aleksandra95']Byłam i z guzem i z łapą. Cały zbadany, siedzieliśmy tam ok 2,5 h[/QUOTE]
I co z tym guzem???
Przepraszam, ale jestem na tym punkcie przewrażliwiona, ostatnio co drugi bezdomniak ma guza :(...