Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwonamaj']I co z tym guzem???
Przepraszam, ale jestem na tym punkcie przewrażliwiona, ostatnio co drugi bezdomniak ma guza :(...

Już wklejam zdjęcie :) Plus jest taki, że ma ok roku :) Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz.

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O guzie piszemy, a tu "Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz."
Ale się wystraszyłam, poczekaj, może antybiotyk pomoże ;)

Posted

[quote name='iwonamaj']O guzie piszemy, a tu "Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz."
Ale się wystraszyłam, poczekaj, może antybiotyk pomoże ;)[/QUOTE]

To było do strzyżenia :) Trzeba go wykąpać i odpchlić ;)

Posted

[quote name='iwonamaj']Tak wiem, żartowałam ;)
Ale mam nadzieję, że te węzły to nic poważnego :(...[/QUOTE]

Pani weterynarz dlatego przepisała antybiotyk, bo być może już on zdziała i ten guz się zmniejszy :) ja mam nadzieje, że będzie poprawa :)
[quote name='betty_labrador']trzymamy kciuki! i dawaj zdjecia ostrzyżonego :D[/QUOTE]

Dzięki.:)
Potem z mama go wykąpiemy, a ja coś obetnę, jeszcze nie wiem co :p to pies z adhd, młody ciężko może być.:D

Posted

Dziewczyny, wielkiego tu obcinania nie będzie. :) Pies pewnie będzie na tyle zestresowany, że obetnę mu te wszystkie kołtuny i łapki :) Zreszta nie mam maszynki :p nożyczki do kołtunów wystarczą :D

Posted

[quote name='kejciu']Znalazłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/238940-Przygarnę-małego-średniego-psa-w-Warszawie

może warto zareklamować ?

Dzięki zaraz napiszę :)

Dobra,piesek wykąpany i kołtuny wyciachane :) O ile kąpiel zniósł bezproblemowo, to szczotkowanie i ciecie ciężej :D w końcu mama musiała go porządnie trzymać i go wyczesała,potem odpuścił i został wyczesany bez zbędnego szarpania ;) różnicy praktycznie nie widać prócz tych wiszących kołtunów i nieprzyjemnego zapachu.:)

Piesek jak ta lala :lol: na koniec było odkurzanie podłogi i odkurzacza też się nie boi. :)

Posted

[quote name='Luzia']Brzydkie imię, a feeee :eviltong:[/QUOTE]

cicho:p mówili tak na niego na stacji i zostało :D

[quote name='Ty$ka']Pokaż Rysia po metamorfozie 8)[/QUOTE]

[quote name='Victoria']wlasnie wlasnie ja tez chce go zobaczyc :razz:[/QUOTE]

Nie widać różnicy ;) Nie śmierdzi i nie wiszą mu kołtuny. :) nic mu się nie dało obciąć, bo sie wyrywał

Posted

Ciekawe co wet powiem. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Malec uroczy :)
Może kolejny bazarek tym razem z wyborem imienia dla malucha?;) Pieniądze się przydadzą :)

Posted

[quote name='b-b']Ciekawe co wet powiem. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Malec uroczy :)
Może kolejny bazarek tym razem z wyborem imienia dla malucha?;) Pieniądze się przydadzą :)

Jak na razie jest Ryś :loveu: ale nad bazarkiem pomyśle, ale nie wiem czy dam jak na razie dwa na raz reklamować.

Wczorajsza diagnoza weta

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jak na razie jest Ryś :loveu: ale nad bazarkiem pomyśle, ale nie wiem czy dam jak na razie dwa na raz reklamować.

Wczorajsza diagnoza weta [/QUOTE]
Za jednym rozsyłaniem dwa bazarki będziesz reklamować ;)