Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']I co z tym guzem??? Przepraszam, ale jestem na tym punkcie przewrażliwiona, ostatnio co drugi bezdomniak ma guza :(... Już wklejam zdjęcie :) Plus jest taki, że ma ok roku :) Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz. Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 podrzuć go do mnie, mam maszynkę :evil_lol: Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 O guzie piszemy, a tu "Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz." Ale się wystraszyłam, poczekaj, może antybiotyk pomoże ;) Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']O guzie piszemy, a tu "Biore go pod swoje nożyczki wieczorem :evil_lol: nigdy tego nie robiłam, ale musi być ten pierwszy raz." Ale się wystraszyłam, poczekaj, może antybiotyk pomoże ;)[/QUOTE] To było do strzyżenia :) Trzeba go wykąpać i odpchlić ;) Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Tak wiem, żartowałam ;) Ale mam nadzieję, że te węzły to nic poważnego :(... Quote
betty_labrador Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 trzymamy kciuki! i dawaj zdjecia ostrzyżonego :D Quote
Nadziejka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Sciskam za psiunia cudnego :thumbs::modla::iloveyou: sliczny jest ksieciunio Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Tak wiem, żartowałam ;) Ale mam nadzieję, że te węzły to nic poważnego :(...[/QUOTE] Pani weterynarz dlatego przepisała antybiotyk, bo być może już on zdziała i ten guz się zmniejszy :) ja mam nadzieje, że będzie poprawa :) [quote name='betty_labrador']trzymamy kciuki! i dawaj zdjecia ostrzyżonego :D[/QUOTE] Dzięki.:) Potem z mama go wykąpiemy, a ja coś obetnę, jeszcze nie wiem co :p to pies z adhd, młody ciężko może być.:D Quote
paulaa. Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ola, jakby coś to ja go mogę zgolić , mam już wprawę :D Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='paulaa.']Ola, jakby coś to ja go mogę zgolić , mam już wprawę :D[/QUOTE] Za daleko mieszkasz ;) a dzisiaj będzie kąpiel :p Quote
Victoria Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 mogłabym Ci maszynke pozyczyc jbc :eviltong: pokaz efekty Twych starań :cool3::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Dziewczyny, wielkiego tu obcinania nie będzie. :) Pies pewnie będzie na tyle zestresowany, że obetnę mu te wszystkie kołtuny i łapki :) Zreszta nie mam maszynki :p nożyczki do kołtunów wystarczą :D Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Jak na razie mama go wykąpała :) Był bardzo grzeczny, a teraz biega z pokoju do pokoju trzepiąc się :evil_lol: Quote
Kejciu Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Znalazłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/238940-Przygarnę-małego-średniego-psa-w-Warszawie może warto zareklamować ? Quote
Aleksa. Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='kejciu']Znalazłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/238940-Przygarnę-małego-średniego-psa-w-Warszawie może warto zareklamować ? Dzięki zaraz napiszę :) Dobra,piesek wykąpany i kołtuny wyciachane :) O ile kąpiel zniósł bezproblemowo, to szczotkowanie i ciecie ciężej :D w końcu mama musiała go porządnie trzymać i go wyczesała,potem odpuścił i został wyczesany bez zbędnego szarpania ;) różnicy praktycznie nie widać prócz tych wiszących kołtunów i nieprzyjemnego zapachu.:) Piesek jak ta lala :lol: na koniec było odkurzanie podłogi i odkurzacza też się nie boi. :) Quote
Aleksa. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 A nasz Ryś jest super :multi: Już go polubiłam :cool3: a jak uroczo chrapie :mdleje: Quote
Victoria Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 wlasnie wlasnie ja tez chce go zobaczyc :razz: Quote
Aleksa. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']Brzydkie imię, a feeee :eviltong:[/QUOTE] cicho:p mówili tak na niego na stacji i zostało :D [quote name='Ty$ka']Pokaż Rysia po metamorfozie 8)[/QUOTE] [quote name='Victoria']wlasnie wlasnie ja tez chce go zobaczyc :razz:[/QUOTE] Nie widać różnicy ;) Nie śmierdzi i nie wiszą mu kołtuny. :) nic mu się nie dało obciąć, bo sie wyrywał Quote
b-b Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ciekawe co wet powiem. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Malec uroczy :) Może kolejny bazarek tym razem z wyborem imienia dla malucha?;) Pieniądze się przydadzą :) Quote
Aleksa. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='b-b']Ciekawe co wet powiem. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Malec uroczy :) Może kolejny bazarek tym razem z wyborem imienia dla malucha?;) Pieniądze się przydadzą :) Jak na razie jest Ryś :loveu: ale nad bazarkiem pomyśle, ale nie wiem czy dam jak na razie dwa na raz reklamować. Wczorajsza diagnoza weta Quote
betty_labrador Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ryś- brakuje mu pędzelków na uszach :D Quote
b-b Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jak na razie jest Ryś :loveu: ale nad bazarkiem pomyśle, ale nie wiem czy dam jak na razie dwa na raz reklamować. Wczorajsza diagnoza weta [/QUOTE] Za jednym rozsyłaniem dwa bazarki będziesz reklamować ;) Quote
Recommended Posts