Agulla Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 A ja myślę, że brak wiadomości to dobre wiadomości:). Mam nadzieję, że brzusio się uspokoił i pannica zaczęła normalnie jeść. Ostatnio Mariolkowa Pancia mówiła że, Mariolka broni kociej miski przed.....kotem;) Quote
Mattilu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 inka33 napisał(a):Gdzie wieści...? Gdzie fotki..?! Buuu... Troche racji Inka ma... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Cioteczki... Po pierwsze chciałam poinformować, iż część pieniążków zgromadzonych w skarpecie Mariolki została przeznaczona na poszukiwania Dropsa - psiaka, który uciekł prosto z domu tymczasowego i niestety do dnia dzisiejszego nie udało się go odnaleźć... :( mam nadzieję, że żadna z Was nie ma nic przeciwko temu. Na koncie Mariolki pozostało jeszcze 250zł - w oczekiwaniu na pomoc dla kolejnej psiej bidy. Tymczasem zapraszam na wątek kolejnej naszej podopiecznej... Walczącej ze smutkiem suni, która po śmierci właścicielki została wyrzucona niczym śmieć przez rodzinę... http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-%C5%9Bmie%C4%87-po-%C5%9Bmierci-opiekunki-POMOCY%21%21%21 Quote
Bgra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 kasa jest po to,żeby ją wydawać:loveu: zaraz biegnę zapoznać się z kolejną potrzebowską Quote
Lili8522 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Poranna niespodzianka :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Agulla Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 no pięknie się Mariolka komponuje kolorystycznie ze swiom domkiem, i kot tak blisko i jest żywy....Bardzo jestem dumna z "mojej" Mariolci:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Pancia przesłała zdjęcie! Super!!! Piękna Mariolka!!! :loveu: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mariolka dobrze tez się komponuje z kotem:-) Justyna, usiłuję zobie zrobić Waszą sygnaturę (Fundacjia zmieńmy los) ale mi nie wychodzi - bo ja komputerowo jestem sprawna inaczej. Pomocy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Mattilu']Mariolka dobrze tez się komponuje z kotem:-) Justyna, usiłuję zobie zrobić Waszą sygnaturę (Fundacjia zmieńmy los) ale mi nie wychodzi - bo ja komputerowo jestem sprawna inaczej. Pomocy![/QUOTE] Udało Ci się:) Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jak zwykle - cudniasta! :loveu: Fajna niespodzianka! :multi: Quote
b-b Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 http://img855.imageshack.us/img855/6223/p1090440g.jpg Piękna Mariolciu!!!:D Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nie wiem, czy dziewczynki już tutaj prosiły o pomoc, a proszą o rozsyłanie i zaglądanie, więc tu wstawię... Ciasteczkowa, nie pogniewasz się prawda...? :oops: Potrzebna pomoc Pinczerce i Lili. :modla: Pozwolę sobie zaprosić na świeżutki wąteczek suńki Majki pilnie potrzebującej pomocy. :oops: Umarła jej Pani, a ją "rodzina" wyrzuciła do schroniska. Majka była w ciąży, a teraz jeszcze jest chora.... Wąteczek na razie cichutki... Wieczorem dziewczyny miały pojechać z nią do weta... Może ktoś mógłby sobie wstawić banerek (jest podlinkowany) w podpis...? :oops: A może porozsyłać lub choć zajrzeć na wątek...? :oops: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Udało Ci się:)[/QUOTE] Mi nie :oops: Poprosilam o pomoc kobiete uzdolniona komputerowo i nie tylko- Ziutke:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Ineczko dziękujemy kochana duszyczko! Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ineczko dziękujemy kochana duszyczko![/QUOTE] :oops: Oj tam, oj tam... nie przesadzaj... :oops: Duszka to się tymczasi u Nutusi. :eviltong: I nie powim, skąd się jej wzięło to imię! :diabloti: Quote
piescofajnyjest Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 zagladam do Mariolci i ciesze oko zdjeciem z nowego domku:) Quote
Lili8522 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zajrzyjcie Kochani do nowej bidy która bez Naszej pomocy zgaśnie w schronisku... http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-do%C5%9Bwiadczona-przez-los-ga%C5%9Bnie-z-ka%C5%BCdym-dniem-POM%C3%93%C5%BBCIE! Quote
Lili8522 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Zapraszam do Bono... 4 lata zmarnowane w schronisku... guz na głowie... podejrzewamy ślepotę... problemy z poruszaniem się...otyłość... czy to nie za dużo na jednego psiaka? Prosimy o pomoc :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/243318-Bono-ZNISZCZONY-po-4-latach-w-schronisku-b%C5%82aga-o-pomoc!-Potrzebne-na-leczenie!!! Quote
Recommended Posts