Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja myślę, że brak wiadomości to dobre wiadomości:). Mam nadzieję, że brzusio się uspokoił i pannica zaczęła normalnie jeść.
Ostatnio Mariolkowa Pancia mówiła że, Mariolka broni kociej miski przed.....kotem;)

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Cioteczki... Po pierwsze chciałam poinformować, iż część pieniążków zgromadzonych w skarpecie Mariolki została przeznaczona na poszukiwania Dropsa - psiaka, który uciekł prosto z domu tymczasowego i niestety do dnia dzisiejszego nie udało się go odnaleźć... :( mam nadzieję, że żadna z Was nie ma nic przeciwko temu. Na koncie Mariolki pozostało jeszcze 250zł - w oczekiwaniu na pomoc dla kolejnej psiej bidy.

Tymczasem zapraszam na wątek kolejnej naszej podopiecznej... Walczącej ze smutkiem suni, która po śmierci właścicielki została wyrzucona niczym śmieć przez rodzinę...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-%C5%9Bmie%C4%87-po-%C5%9Bmierci-opiekunki-POMOCY%21%21%21

Posted

Mariolka dobrze tez się komponuje z kotem:-)

Justyna, usiłuję zobie zrobić Waszą sygnaturę (Fundacjia zmieńmy los) ale mi nie wychodzi - bo ja komputerowo jestem sprawna inaczej. Pomocy!

Posted

[quote name='Mattilu']Mariolka dobrze tez się komponuje z kotem:-)

Justyna, usiłuję zobie zrobić Waszą sygnaturę (Fundacjia zmieńmy los) ale mi nie wychodzi - bo ja komputerowo jestem sprawna inaczej. Pomocy![/QUOTE]

Udało Ci się:)

Posted

Nie wiem, czy dziewczynki już tutaj prosiły o pomoc, a proszą o rozsyłanie i zaglądanie, więc tu wstawię...
Ciasteczkowa, nie pogniewasz się prawda...? :oops:

Potrzebna pomoc Pinczerce i Lili. :modla:

Pozwolę sobie zaprosić na świeżutki wąteczek suńki Majki pilnie potrzebującej pomocy. :oops:
Umarła jej Pani, a ją "rodzina" wyrzuciła do schroniska. Majka była w ciąży, a teraz jeszcze jest chora....
Wąteczek na razie cichutki... Wieczorem dziewczyny miały pojechać z nią do weta...

Może ktoś mógłby sobie wstawić banerek (jest podlinkowany) w podpis...? :oops:
A może porozsyłać lub choć zajrzeć na wątek...? :oops:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ineczko dziękujemy kochana duszyczko![/QUOTE]
:oops: Oj tam, oj tam... nie przesadzaj... :oops:

Duszka to się tymczasi u Nutusi. :eviltong:
I nie powim, skąd się jej wzięło to imię! :diabloti:

• 4 weeks later...