Apbt_sól Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 w wałbrzyskim schronie , tzrmaja latami , ale psy ktore potrafia przetrwac , inne porostu wysiadaja ... :( - sama bylam swiatkiem nie jedej "selekcji naturalne" -gdzie pracownicy schroniska tylko krzykna a psy dalej sie jada..ech smute to wszystko ale prawdziwe. Niestety , ale psow do adopcji sa tysiace a dobrych ludzi garstka :( Quote
Przemas Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Co poradzić, takie brutalne jest zycie dla tych zwierzątek, zgotowane przez ludzi zresztą. Trudno Mysia, chciałoby się, aby było inaczej. Dobrze że są aby tacy wolontariusze jak ty.:multi: i tobie podobni, co to ducha nie gaszą... Quote
Przemas Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Gdzie jesteście kochani? Pusto się tu cos zrobiło :-( Quote
Apbt_sól Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 teremmmm jZdesmy heh , łapi na pierwsza marsz! łazić na razie moge , mam pokaleczoną dłon i słabo moge z domu ruszyć , psów samych zostawic nie moge bo junio ma szeleją po kastracji i do sora mi staruje wiec musze mieć ich na oku , ale jak by co to łapi nr1! Quote
sara_rokitnica Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Łapi w górę! trzymam za Ciebie kciuki psiaku! Quote
Przemas Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Łapi w budce stale szczeka Na dom nowy ciagle czeka. W Jugowicach zna już wszystkich Czy odnajdzie nowych bliskich? Dogomanię wciąż wertuje Psina nowych wyczekuje. Może jednak z nami zostanie, nic mu sie przecież złego nie stanie. :multi: Chetnym jednak numer podpowiem A o Łapusiu wszystko opowiem. Quote
Przemas Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witam ekipę Łapiego zaparlem się na całego że domek mu nowy damy do schronu nie oddamy! Pozdrawiam wszystkich serdecznie kłaniam się Sarze grzecznie O Rotku też czule pamiętam Mysia to dla nas zachęta Że warto sie nie poddawać I posty nowe nadawać Dzięki wam ludzie serca dobrego Wszak ratujecie zwierzaka niejednego. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sara_rokitnica Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 fajne wierszyki :D a Ty Łapciu na pierwszą! Quote
Przemas Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 O Basi D. zapomniałem choć nawet jej tu nie powitałem Wybacz kobieto droga Bo twoje odejście - to będzie szkoda Nikczemny ze mnie psiarz Jak taka twa wola - mnie skaż. Wszystkim forumowiczom nocki miłej zyczę Na lepszy dzien dla Łapiego powoli jednak liczę. Quote
Przemas Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pustką tu wieje srodze Nie wrózy to dobrze niebodze Może wątek trza wreszcie zamknąć Choc łapi mógłby na to warknąć. Co o tym myślicie kamraty? Idziemy do innej (forumowej) komnaty?:lol: Quote
sara_rokitnica Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 no na zamknięcie wątku to ja się nie zgadzam :P może coś się ruszy... :) Quote
Apbt_sól Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nie nie , nie zamykać w góre , nie ma co sie załamywać! Quote
AMIGA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No pewnie, że nie ma co się poddawać! Czy Łapek ma ogłoszenia? Quote
sara_rokitnica Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no jakieś tam ma... ja go ogłaszałam chyba na 6 stronach... Quote
Przemas Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Witam wszystkich stałych bywalców tego wątku. Wiecie, tak się zastanawiałem, czy naprawdenie byłoby skuteczniejsze, jeśli by zamknąć ten wątek, a założyć nowy - inaczej go tytułując. Np. "Piękny pies chętnie przypilnuje obejście" - skoro hasło "Wałbrzych" nie działa. Można by też trochę zmienić opis, tak jak to kiedyś Rotek zrobiła na Allegro - bardziej pozytywnie go opisała. Piszcie co o tym myslicie, moi drodzy? :multi: Quote
sara_rokitnica Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 po co zamykać od razu cały wątek? wystarczy zmienić tytuł i edytować pierwszy post :razz: rezultat będzie ten sam ;) :razz: Quote
Recommended Posts