Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem załamana. Pisałam kiedyś, że moja znajoma poszukiwała takiego psiura do domu z ogrodem, ale miała podjąć decyzję po wakacjach. Już miałam nadzieję, bo Łapek miałby u niej naprawdę wspaniałe życie - ogromny ogród i masę trawki do wybiegiwania. Ale właśnie jej się pod koniec sierpnai spaliło całe piętro domu :shake: :placz: Od głupiej latarki akumulatorowej, którą wsadziła do kontaktu i wyszła z domu! No i teraz nawet nie mam odwagi zaczynać z nią tematu psiowego :-(

Posted

Witajcie. Przepraszam za opóźnienia we wklejeniu nowych zdjęć. Ale mam pewne problemy organizacyjne i ostatnio prawie wogóle brak czasu na siedzenie w necie. Obiecuje lada dzień spełnić daną obietnicę.
Szkoda, że z tej ostatniej szansy nic nie wyszło. Cóż, kropla drąży skałę - jak to mówią.
:-)

Posted

rotek_ napisał(a):
Amiga zniszczenia sa duże???
moze możemy jakoś pomóc??

Dzięki za gotowość pomocy. Na szczęście spalone jest tylko piętro domu, a 4 straże pożarne tak gasiły, że na parter prawie wcale się nie dostała woda. A my i jej sąsiadki już zorganizowałyśmy jakąś pomoc w sprzątaniu zgliszczy. Bardziej teraz jest potrzebna pomoc w tym, żeby ona nie była cały czas sama (bo to osoba niezamężna i sama mieszka w tym domu), bo dość jest podłamana tym zdarzeniem :placz:

Posted

Kochani, pomóżcie. Bo ze zdziwieniem stwierdziłem, że nie mam pojęcia jak wkleić wam te najnowsze zdjęcia łapusia. Dajcie mi prosze na priva jakąs podpowiedź gdzie tu jest ikona ładowania albo dajcie meil:multi:a do kogo mógłbym je podesłac do wklejenia.
Pozdrawiam was. Przemas

Posted

Oj tak, tak, przydałoby sie mu wreszcie coś znaleźć. A możesz mi przypomnieć - dlaczego on nie może zostać tam, gdzie jest? Przecież już tam jest chyba dosć długo i pewnie sie już zadomowił!

Posted

Amiga, cała prawda i tylko prawda o Łapim jest opisana w pierwszym poście tego wątku. Nic tutaj wiele nie dodam, bo i nie ma co. Może tylko tyle, że potrzeba staje się coraz pilniejsza.