sara_rokitnica Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 spoko ;) będziemy cierpliwie czekać na nowe fotki Łapusia :multi: Quote
Mysia_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A Ty ciagle tutaj Łapi? :roll: Aż dziwne, że taki piękny psiak nadal czeka..... Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Łapi szuka domu!!!!! Już zbyt długo!!!!! Jak jego kampania reklamowa, Gdzie on jest ogłaszany? Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja go ogłaszam na adopcje.org , a gdzie jeszcze jest to nie wiem.... :roll: Quote
AMIGA Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A ja jestem załamana. Pisałam kiedyś, że moja znajoma poszukiwała takiego psiura do domu z ogrodem, ale miała podjąć decyzję po wakacjach. Już miałam nadzieję, bo Łapek miałby u niej naprawdę wspaniałe życie - ogromny ogród i masę trawki do wybiegiwania. Ale właśnie jej się pod koniec sierpnai spaliło całe piętro domu :shake: :placz: Od głupiej latarki akumulatorowej, którą wsadziła do kontaktu i wyszła z domu! No i teraz nawet nie mam odwagi zaczynać z nią tematu psiowego :-( Quote
Przemas Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Witajcie. Przepraszam za opóźnienia we wklejeniu nowych zdjęć. Ale mam pewne problemy organizacyjne i ostatnio prawie wogóle brak czasu na siedzenie w necie. Obiecuje lada dzień spełnić daną obietnicę. Szkoda, że z tej ostatniej szansy nic nie wyszło. Cóż, kropla drąży skałę - jak to mówią. :-) Quote
AMIGA Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 I ja też nie daję za wygraną. Bedę czekać na odpowiedni moment, żeby jednak Łapi mógł tam trafić:p Quote
rotek_ Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Amiga zniszczenia sa duże??? moze możemy jakoś pomóc?? Quote
AMIGA Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 rotek_ napisał(a):Amiga zniszczenia sa duże??? moze możemy jakoś pomóc?? Dzięki za gotowość pomocy. Na szczęście spalone jest tylko piętro domu, a 4 straże pożarne tak gasiły, że na parter prawie wcale się nie dostała woda. A my i jej sąsiadki już zorganizowałyśmy jakąś pomoc w sprzątaniu zgliszczy. Bardziej teraz jest potrzebna pomoc w tym, żeby ona nie była cały czas sama (bo to osoba niezamężna i sama mieszka w tym domu), bo dość jest podłamana tym zdarzeniem :placz: Quote
Przemas Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Kochani, pomóżcie. Bo ze zdziwieniem stwierdziłem, że nie mam pojęcia jak wkleić wam te najnowsze zdjęcia łapusia. Dajcie mi prosze na priva jakąs podpowiedź gdzie tu jest ikona ładowania albo dajcie meil:multi:a do kogo mógłbym je podesłac do wklejenia. Pozdrawiam was. Przemas Quote
AMIGA Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja wrzucam do fotosika i stamtąd do Forum Ale ślij do mnie [email protected] a ja je powstawiam Quote
Przemas Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Nowe zdjęcia Łapusia przesłałem na meila do Amigi. Mam nadzieję, że niebawem je wklei. :mad::lol: Quote
AMIGA Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sory, dopiero wróciłam z pracy :placz: Ale już wstawiam Łapusia. Jest naprawdę słodki! zwłaszcza z tym jęzorkiem wystawionym figlarnie :loveu: Quote
Przemas Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Amiga, wielkie dzięki za zainteresowanie i pomoc. Trzymam kciuki, aby tym razem poszło nam lepiej w szukaniu dobrego domku dla Łapcia.:Cool!: Quote
AMIGA Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oj tak, tak, przydałoby sie mu wreszcie coś znaleźć. A możesz mi przypomnieć - dlaczego on nie może zostać tam, gdzie jest? Przecież już tam jest chyba dosć długo i pewnie sie już zadomowił! Quote
Przemas Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Amiga, cała prawda i tylko prawda o Łapim jest opisana w pierwszym poście tego wątku. Nic tutaj wiele nie dodam, bo i nie ma co. Może tylko tyle, że potrzeba staje się coraz pilniejsza. Quote
rotek_ Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a mi łapi nie tyle boksera przypomina co rasę ALANO Quote
Przemas Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Zgodnie z waszymi życzeniami tytuł watku został poprawiony :-) Quote
Recommended Posts