sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no jasne ze moze byc :D:D przynajmniej jak dla mnie ;) Quote
Przemas Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Każde rozwiązanie dobre, byleby nie oznaczało dla ciebie wydania jakichkolwiek pieniędzy. A ci ludzie się wciąż nie odezwali, do których pisała Rotek? Quote
rotek_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 niee....nie odpisali...a wyslałam im kilka psiaków.... Quote
Przemas Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Z okazji Dnia Dziecka zycze wszystkim - dużym i małym - samych radosnych dni. I sukcesów w pomocnym działaniu w każdej wartościowej sprawie. :multi: Quote
sara_rokitnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 rowniez z okazji Dnia Dziecka zycze Łapciowi (mimo ze jush takim dzieckiem nie jest) zeby udalo mu sie znalezc domek taki w ktorym by zapomnial o wszystkich przykrych chwilach a jego opiekunom sukcesow w znajdywaniu domkow dla kolejnych psiakow :) Quote
rotek_ Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 http://www.informator.com.pl/ogloszenia.php?&ses_id=d1e982d0fb2a2b3de0bd98e42f4f1341&userlog_id=&go=ogloszenia_prezentacja&akcja=pokaz_wyniki&sterowanie=ogloszenia&pliki=1&pole_id=35289&blad=przekroczony_rozmiar_pliku&akcja_pomocnicza=dodaj_obrazek&tryb=obrazek&max_rozmiar=50192e_dodaj_obrazek Quote
rotek_ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pomocy...próbowałam się zarejestrować na gazecie.... http://www.system.tao.pl/user_form.php?n=1 nie mam firmy, nie mam npu...to jak mam obejść ta rubrykę??? bez tego nie chce mnie zarejestrować:shake: Quote
Przemas Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Rotek, chyba niewiele się tu z tym ogłoszeniem da zrobić. To chyba jest serwis dla firm, a nie dla tego typu ogłoszeń. :-( Quote
rotek_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 umieściłam Łapiego na stronie autogielda.pl oraz dała ogłoszenie do druku. Quote
Przemas Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Wielikie dzięki za każdą okazaną pomoc. Niestety, wciąż bez rezultatu. A jak sie zakończyła licytacja na Allegro? Quote
rotek_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 aukcja jeszcze trwa.... do zakończenia chyba 6 dni.... narazie bez obserwatora Quote
AMIGA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Proszę bardzo, o dokładniejsze opisanie charakteru Łapiego. Niestety nie mam czasu na czytanie wszystkich postów do tyłu. Mam osobę, która ma dom w Krakowie z dużym ogrodem. Ona jest samotną osoba i poszukuje dużego, ale nie agresywnego psa, który pilnowałby domu i ogrodu, ale który by nie był agresywny, tylko odstraszał wielkością. Znajoma wzięła ze schroniska krakowskiego dobermana, który w schronisku był tak zahukany przez inne pieski, że podgryzały go nawet pieski typu ratlerków. W domu się okazało, że wyszła z niego natura agresora, pies został wysterylizowany, bo to miało ponoć pomoć, ale nic nie dało. Przychodził do niego trener, przy którym pies byl jak trusia, ale moja znajoma (dość drobna kobietka) musiała przed nim uciekać:shake: Teraz ma wielkie obawy przed wzięciem psa ze schroniska, bo zdaje sobie sprawę, że zachowanie w schronisku wcale nie hjest takie samo, jak potem, kiedy piesek już się "zadomowi" w nowym miejscu. Quote
Przemas Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Tak jak jest napisane droga Amigo w pierwszym poście, Łapi jest duzy, nie da się grzecznie prowadzić na smyczy, jest pełen radości i energia aż go rozpiera. Dlatego szukamy dla niego jakiegoś obejścia przy domu, a nie mieszkania. łapi nie jest agresywny dla ludzi, ale watła kobieta może sobie w sensie fizycznym z nim nie poradzić. Lubi czasem stawiać na swoim. Nie zdazyło sie chyba, aby kogos ugryzł. Potrzebuje jednak stanowczej ręki i nie ma co liczyć, że od razu będzie grzecznie wszystkie komendy wykonywał na "raz". Uwaga - łapi nie jest teraz w schronisku, tylko cały czas przy domu i swej pani, która chce znaleźc mu naprawde dobry dom. Jeśli chcesz więcej informacji proszę zadzwoń pod numer 074/8453371. Na pewno odpopwiedzą ci na wszystkie pytania. Ja niestety przez dłuższy czas będe teraz bez dostępu do netu. Pozdrawiam więc Rotek i sarę - Rokitnica. Do zobaczyska następnym razem. Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 rowniez pozdrawiam Przemas ;) do zobaczonka ;) bede w takim razie przez ten czas za Łapusia kciuki trzymac ;) Quote
rotek_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 amigo, tak często bywa że jak pies w schronie jest podgryzany w nowym domu zaczyna pierwszy ustawiać hierarchie zeby znowu nie był na samym dole tej drabiny. Łapi jest cały czas w domu dlatego jego charakter sie nie zmieni. Quote
AMIGA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 rotek_ napisał(a):amigo, tak często bywa że jak pies w schronie jest podgryzany w nowym domu zaczyna pierwszy ustawiać hierarchie zeby znowu nie był na samym dole tej drabiny. Łapi jest cały czas w domu dlatego jego charakter sie nie zmieni. No właśnie wiem, dlatego tak zaraz pomyślałam o tej znajomej. Ale ona prosiła, żeby mogla poczekać z decyzją na po wakacjach, bo ma przed sobą parę waznych decyzji życiowych (to cytat z jej wypowiedzi) Quote
rotek_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 no i łapi znowu nam spadł na szary koniec:mad: Quote
Recommended Posts