Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki Wam dobrzy ludzie za nieustanną obecność na tym watku. Ja niestety mam pewne problemy zdrowotne i z tego powodu mam też ograniczony dostęp do netu. Jak na razie sytuacja z łapim nie zmieniła się i ciagle szukamy jakiegoś rozwiązania. Pozdrawiam gorąco i serdecznie.

Posted

Witam i o drogę dla Łapcia pytam. Niestety, wciąż nie wiadomo gdzie ona wiedzie...
Pozdrowionka dla wszystkich, u mnie niestety wciąż niestabilna sytuacja.

Posted

No i właśnie się znalazłem :multi: choc na wakacjach wcale nie byłem, tylko próbuje podratować zdrowie...
Miło was tu ciągle widzieć na wątku o naszym Łapciuszku.

Odpowiadając na pytanie o zgodność z innymi psami w obejściu, to niestety cięzko to określić. A to z tego powodu, że zawsze był niepodzielnym i jedynym królem w swoim obejściu.
Natomiast spotykając na ulicy innego psa raczej trudno mu utrzymac spokój. Taki juz jest - raczej temperamentny i chyba dominujący.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Posted

[quote name='Przemas']No i właśnie się znalazłem :multi: choc na wakacjach wcale nie byłem, tylko próbuje podratować zdrowie...
Miło was tu ciągle widzieć na wątku o naszym Łapciuszku.

Odpowiadając na pytanie o zgodność z innymi psami w obejściu, to niestety cięzko to określić. A to z tego powodu, że zawsze był niepodzielnym i jedynym królem w swoim obejściu.
Natomiast spotykając na ulicy innego psa raczej trudno mu utrzymac spokój. Taki juz jest - raczej temperamentny i chyba dominujący.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Ojeeej, to jest dla mnie raczej niepomyślna wiadomość, bo w tym domu o którym myślę, jest już od wiosny mały piesek, który się przybłąkał - sam sobie wybrał dom i już się z niego nie rusza. Piesek mieszka w domu, ale po ogrodzie też przecież musi biegać. Mogą w takich sytuacjach być konflikty :shake: :shake:
Pozdrawiam również i życzę szybkiego powrotu do całkowitego zdrowia

Posted

rotek_ napisał(a):
a przybłęda jest dominujący????

Jeszcze tez nie miałam okazji sprawdzić. Stale się mam zamiar wybrać tam ze swoimi psami = z suczką i psem (tymczasowo u mnie) Ale z kolei ten piesek, który jest u mnie okropnie obszczekuje już na odległość inne psy, więc mam trochę pietra przed ich "spiknięciem". Mój jest malutki i ma bardzo chore oczka, więc obawiam się, by w jakimś starciu niechcąco nie stała mu się jakaś krzywda:shake:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
a nie da się jakoś Łapcia zaznajomić z jakimś maluchem i zobaczyć jak reaguje- tak nie na smyczy??

ale łapi nie koniecznie musi na każdego malucha reagowac tak samo....
moje suczydło
  • które wziełam ze schroniska niektórepsy lubiała a niektóre zagryzała już samym wzrokiem....taka poprostu była

• Posted

no wiem wiem ale przynajmniej można by było jakoś sprawdzić czy reaguje agresją na wszystkie czy tylko na niektóre... bo znam parę psów które reagują agresją na widok każdego psa- bez względu na wiek, płeć i wielkość...