rotek_ Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 właśnie!!!...pojawiła sie szansa na dom...ale tak na wszelki wypadek szukajmy dalej... Quote
Przemas Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Wielkie dzięki Wam dobrzy ludzie za nieustanną obecność na tym watku. Ja niestety mam pewne problemy zdrowotne i z tego powodu mam też ograniczony dostęp do netu. Jak na razie sytuacja z łapim nie zmieniła się i ciagle szukamy jakiegoś rozwiązania. Pozdrawiam gorąco i serdecznie. Quote
Apbt_sól Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Łapek w góre słodziaku !!! Dałam chlopaka a amstaffowe forum . Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Apbt_sól napisał(a):Łapek w góre słodziaku !!! Dałam chlopaka a amstaffowe forum . dzięki :D:D:D Quote
Apbt_sól Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No problem babezie ;) poprosze Keti o wrzucenie go na strone fundacji dla AST ;) A tymczasem opa! Quote
Przemas Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Witam i o drogę dla Łapcia pytam. Niestety, wciąż nie wiadomo gdzie ona wiedzie... Pozdrowionka dla wszystkich, u mnie niestety wciąż niestabilna sytuacja. Quote
sara_rokitnica Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Łapcio biegnie poszukać domu na pierwszej!!! Quote
AMIGA Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A wiadomo, czy Lapi dogaduje się z innymi psami? Zwłaszcza z małymi? Quote
Mysia_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trzeba przemasa spytać, ale gdzies się stracił :roll: Quote
rotek_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 albo zadzwońić do państwa Łapiego.... przemas chyba gdzieś wyjechał z tego co wiem:roll: Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 to musimy poczekać aż się znowu znajdzie... Quote
Przemas Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No i właśnie się znalazłem :multi: choc na wakacjach wcale nie byłem, tylko próbuje podratować zdrowie... Miło was tu ciągle widzieć na wątku o naszym Łapciuszku. Odpowiadając na pytanie o zgodność z innymi psami w obejściu, to niestety cięzko to określić. A to z tego powodu, że zawsze był niepodzielnym i jedynym królem w swoim obejściu. Natomiast spotykając na ulicy innego psa raczej trudno mu utrzymac spokój. Taki juz jest - raczej temperamentny i chyba dominujący. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Quote
AMIGA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Przemas']No i właśnie się znalazłem :multi: choc na wakacjach wcale nie byłem, tylko próbuje podratować zdrowie... Miło was tu ciągle widzieć na wątku o naszym Łapciuszku. Odpowiadając na pytanie o zgodność z innymi psami w obejściu, to niestety cięzko to określić. A to z tego powodu, że zawsze był niepodzielnym i jedynym królem w swoim obejściu. Natomiast spotykając na ulicy innego psa raczej trudno mu utrzymac spokój. Taki juz jest - raczej temperamentny i chyba dominujący. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Ojeeej, to jest dla mnie raczej niepomyślna wiadomość, bo w tym domu o którym myślę, jest już od wiosny mały piesek, który się przybłąkał - sam sobie wybrał dom i już się z niego nie rusza. Piesek mieszka w domu, ale po ogrodzie też przecież musi biegać. Mogą w takich sytuacjach być konflikty :shake: :shake: Pozdrawiam również i życzę szybkiego powrotu do całkowitego zdrowia Quote
AMIGA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 rotek_ napisał(a):a przybłęda jest dominujący???? Jeszcze tez nie miałam okazji sprawdzić. Stale się mam zamiar wybrać tam ze swoimi psami = z suczką i psem (tymczasowo u mnie) Ale z kolei ten piesek, który jest u mnie okropnie obszczekuje już na odległość inne psy, więc mam trochę pietra przed ich "spiknięciem". Mój jest malutki i ma bardzo chore oczka, więc obawiam się, by w jakimś starciu niechcąco nie stała mu się jakaś krzywda:shake: Quote
sara_rokitnica Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a nie da się jakoś Łapcia zaznajomić z jakimś maluchem i zobaczyć jak reaguje- tak nie na smyczy?? Quote
rotek_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 sara_rokitnica napisał(a):a nie da się jakoś Łapcia zaznajomić z jakimś maluchem i zobaczyć jak reaguje- tak nie na smyczy?? ale łapi nie koniecznie musi na każdego malucha reagowac tak samo.... moje suczydło które wziełam ze schroniska niektórepsy lubiała a niektóre zagryzała już samym wzrokiem....taka poprostu była Quote
sara_rokitnica Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no wiem wiem ale przynajmniej można by było jakoś sprawdzić czy reaguje agresją na wszystkie czy tylko na niektóre... bo znam parę psów które reagują agresją na widok każdego psa- bez względu na wiek, płeć i wielkość... Quote
Recommended Posts