Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm... mi on Alaniaka nie przypomina kompletnie..... jesli juz na to mix boksera z ast- być moze jakiegos wyzła z ast......
alano to całkowicie iiny typ psa..
Ale jesli to ma pomóc w znalezieniu domku to ok , tylko chyba nie powiino sie ludzi w bład wprowadzać .
W kazdym raazie mały do góry!

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi przypomina śliniaka z Uciechowskiego schroniska.....
go uznano za alana

ale rzeczywiście bokser to bardziej popularna rasa

na chwile obeną jestem kompletnie zajęta...
ale jesli ktoś zgodziłby sie napisać tekst na allegro to zaraz go wystawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chałupki wciąż nie ma dla Łapusia, za to ja się mocno borykam ze zdrowiem - stąd moja dłuższa nieobecnośc. ROTEK - wielkie dzięki za zrobienie ogłoszonka na Allegro!!
Pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie. :multi:

Posted

zdrowiej szybko w takim razie ;) słuchajcie a może zamiast szukać Łapiemu nowego domu, pokombinujemy tak, żeby mógł zostać tam gdzie jest?? może coś się będzie dało zrobić... bo zainteresowania Łapusiem nie ma :(

Posted

Myślę, że niczego specjalnego już się nie da wymysleć. Póki co, Łapciuch jest bezpieczny. Co nie znaczy, że jego obecnośc nie stwarza poważnych komplikacji. Myślę że sprawa jest jasna - nikt go nie wyrzuca i nie wyrzuci. Najwyżej w ostateczności poszukamy miejsca w zaprzyjaznionym schronisku. Na pewno wówczas szybko znajdzie nowy dom. Ale ten plan to ostateczność.
Pozdrowionka.

Posted

Ostatnim razem też był jeden obserwator i nawet się raz nie odezwał. Myślę że tu może być podobna sytuacja. oczywiście cierpliwie poczekamy na rozwój sytuacji :-)