Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałem poinformować wszystkie osoby śledzace ten wątek, że niestety mimo zakończenia dwutygodniowej aukcji na Allegro, wciąż szukamy domu dla Łapiego. Polecam więc go waszej uwadze. Może z czasem uda się wreszcie znaleźć rozsądne rozwiązanie. Pozdrawiam.

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przemas...jesteś spod wałbrzycha?? a może byś przyłączył sie do naszego wałbrzyskiego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w wałbrzychu. info na PM
a co do szajbusa...napisz do akuchy żeby napisała jakiś ładny tekst na allegro. Dzięki niej większość posów dogomaniaków znajduje domy

Posted

Witam po weekendowym tygodniu majowym. Byłem zobaczyć co u Łapiego. Ma się dobrze, ale wciąż cierpliwie czeka wraz z nami na swój nowy dom. Na razie oprócz jednego telefonu od pewnej pani co chciała go dla małego dziecka (!) nikt się nie zgłosił. A pani sama odpuściła, chyba po czasie wczytała się w szczegóły. Lepiej juz i tak niech będzie. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Gdyby był ktos chętny z Górnego Śląska do przygarnięcia Łapiego, to mogę zorganizować transport i opłacić go. A poza tym - hopsa do góry Łapusiu!!

Posted

Rotek, Sara i Mycha - wielkie dzięki za wsparcie, no i przede wszystkim piękny wpis na Allegro zrobiony przez Rotek. Faktycznie brzmi o wiele lepiej. Choć z tą statecznością to różnie u niego bywa ;)
Pozdrówka

Posted

moge napisać że jest majestatyczny:evil_lol:
to skakanie na ludzi ...zniechęca do adopcji psa, a z drugiej strony jest bardzo łatwe do oduczenia. Czy w pobliżu mieszka młoda osoba która mogłaby się zająć szkloeniem psa poświęcając tylko godzine dziennie...po tyg. pies już nie naskakiwałby tak.....
wszystko moge wyjaśnić..jak postępować z psem, zasady szkolenie...
kiedyś też miałam taki problem ze swoim psem i zajęło mi to chwilę żeby mu przekazać co wolno a co nie.

Posted

Gdy ostatnio ja wystawiłem ogłoszenie na allegro, było prawie 1000 odsłonięć i 2 obserwatorów. Ale nic to nie dało. Może twórcze działania Rotek to wreszcie zmieni. Trzymajmy kciuki.