Przemas Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Chciałem poinformować wszystkie osoby śledzace ten wątek, że niestety mimo zakończenia dwutygodniowej aukcji na Allegro, wciąż szukamy domu dla Łapiego. Polecam więc go waszej uwadze. Może z czasem uda się wreszcie znaleźć rozsądne rozwiązanie. Pozdrawiam. Quote
rotek_ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 przemas...jesteś spod wałbrzycha?? a może byś przyłączył sie do naszego wałbrzyskiego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w wałbrzychu. info na PM a co do szajbusa...napisz do akuchy żeby napisała jakiś ładny tekst na allegro. Dzięki niej większość posów dogomaniaków znajduje domy Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Domek dla Lapiego napewno znajdzie sie na 100%, przeciez to taki przystojnak chodzacy ze nie moze byc inaczej. Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 nom... a na tym pierwszym z marca zadnych nowych info wiec moze tamten se odpuscic bo widze ze ten jakos bardziej zyje... w gore Łapiś ;) Quote
Przemas Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Witam po weekendowym tygodniu majowym. Byłem zobaczyć co u Łapiego. Ma się dobrze, ale wciąż cierpliwie czeka wraz z nami na swój nowy dom. Na razie oprócz jednego telefonu od pewnej pani co chciała go dla małego dziecka (!) nikt się nie zgłosił. A pani sama odpuściła, chyba po czasie wczytała się w szczegóły. Lepiej juz i tak niech będzie. Pozdrawiam serdecznie. Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 3mam mocno kciuki za Łapiego :):) na pewno niedlugo znajdzie domek :) Quote
Przemas Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Gdyby był ktos chętny z Górnego Śląska do przygarnięcia Łapiego, to mogę zorganizować transport i opłacić go. A poza tym - hopsa do góry Łapusiu!! Quote
rotek_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 jego wady zmieniałam na zalety ..i tak Łapi powędrował w świat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193285772 Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Łapeczku nie poddawaj sie i biegnij szybko na pierwsza! Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 o, jeszcze jeden wątek Łapiego ;) To co? Przenosimy się tu :p Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 anom :) bo na tamtym jakos malo zycia :P ;) Quote
rotek_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 oby takie powodzenie Łapi miał u potencjalnych właścicieli:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 oj sprobowalby tylko ktos sie w nim nie zakochac to by popamietal ;) Quote
rotek_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 w poście 35 podałam link do allegro...tylko tam go ogłosiłam chyba że macie jeszcze jakieś pomysły?? Quote
Przemas Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Rotek, Sara i Mycha - wielkie dzięki za wsparcie, no i przede wszystkim piękny wpis na Allegro zrobiony przez Rotek. Faktycznie brzmi o wiele lepiej. Choć z tą statecznością to różnie u niego bywa ;) Pozdrówka Quote
rotek_ Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 moge napisać że jest majestatyczny:evil_lol: to skakanie na ludzi ...zniechęca do adopcji psa, a z drugiej strony jest bardzo łatwe do oduczenia. Czy w pobliżu mieszka młoda osoba która mogłaby się zająć szkloeniem psa poświęcając tylko godzine dziennie...po tyg. pies już nie naskakiwałby tak..... wszystko moge wyjaśnić..jak postępować z psem, zasady szkolenie... kiedyś też miałam taki problem ze swoim psem i zajęło mi to chwilę żeby mu przekazać co wolno a co nie. Quote
Przemas Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich sympatyków Łapusia. Rotek, a jakie zainteresowanie ogłoszeniem na Allegro? Quote
rotek_ Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 narazie bez obserwatora..ale Łapi ma większą oglądalność niż inne moje kundelki;) Quote
Przemas Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Gdy ostatnio ja wystawiłem ogłoszenie na allegro, było prawie 1000 odsłonięć i 2 obserwatorów. Ale nic to nie dało. Może twórcze działania Rotek to wreszcie zmieni. Trzymajmy kciuki. Quote
Recommended Posts