Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Jeśli chodzi o DS, to za ten domek ręczy p. Katarzyna Pisarska http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Pisarska-Psie-adopcje-TTV/105887446184169?fref=ts

Jest to dom bardzo prozwierzęcy, oczywiście pokrywa wszystkie koszty.

Jedyne moje obawy dotyczą tego, że jest tam suczka amstaffka, wprawdzie łagodne cielę, ale Igiełce zdarza się wyskoczyć z paszczą przy misce. Poza tym jest bardzo przyjazna do psów.

Byłam z nią wczoraj u weta ok. godziny i była tam labka oraz 2 sheltie, wszystko suczki i biegały wszystkie razem radośnie po lecznicy, ale przy smakołykach Igiełka nie dała sobie w kaszę dmuchać. Oczywiście to normalne po schronisku, ale trochę się boję jak tak będzie podskakiwała amstaffce.

Zdjęcie prześliczne i nie wiem o co Ci chodzi z tym ślicznym beżowym kocykiem :cool3:.

ooo odnosnie domku zacytuje toyote :)

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Na Igielke domek juz czeka :)[/QUOTE]

Śliczne fotki:loveu:
A kiedy Igiełka wyrusza do DS, przepraszam, ale zapomniałam?!
Kolejna Kobieto, chyba łzy się poleją przy rozstaniu.
Ja ciągle tęsknię za Nutką.....

Znalazłam wątek Żuczka i nie mogę przestać o nim myśleć:placz:

Posted

termin sie troszke przeciagnie przez te procedure 21 dni a zgranie transportu z Poznania, wiec chyba 14 Igielka wyrusza do Szkocji, a ode mnie w takim razie 13-14, no chyba, ze bedzie jakis transport wczesniej i ktos ja bedzie musial przetrzymac w Poznaniu do tego 14 lutego...

ehhh taki "urok" dt :-(

tak, strasznie zal Zuczka :bigcry:

Posted

[quote name='malagos']Zagladam do mojej ulubienicy :)
To tylko zdjecie szwów i gotowa do adocji? Może już o ogłoszeniach pomyślcie.[/QUOTE]

Ale dałam plamę.......... To mała farciara! Bardzo się cieszę :)

Posted

tak, Igielka jest przeslodka :) teraz spi trzymajac glowke na pupci mojego psa :) wszystko mozliwe, ze to pierwsza zabawka w jej zyciu :sad: jakby co na polce czeka juz na nia druga :) a i dowiedzialam sie, ze w domku czeka juz na nia masa zabawek! :loveu: