Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sara2011']Cudownie:multi:. W pierwszym poście na zdjęciu biedniutka i smutna Igiełka przeciskająca się przez kraty w schronie a teraz w pięknym domku i cudownej rodzinie. Łza się kręci w oku.
Dla tej suni zmieniłyście Dziewczyny cały jej świat.

Święta racja, święta!!

Posted

nowe wiesci :)

cyt.:
"Jest tak kochana i wdzieczna ze poprostu niemalze idealna spala sobie na poslaniu u Vegi cala noc a rano przyszla do lozka , wieczorem jeszcze chyba przez ten stres zwymiotowala karma ,a dzis juz jadla rano i ok, juz zalatwila sie i juz nie tak miekko tylko normalnie, zjadla tez smaczki takie i w ogole ma ogromny apetyt heheh ale spoko nie karmie jej za duzo "

"Biegala po ogrodzie i tak ganiala i skakala jak zajac kupe smiechu bylo ale dzis juz sie cieszyla i nie jest taka smutna jak wczoraj ,w domu to juz czuje sie jak u siebie kota juz nie gania tak i on jej tez juz tak nie gania ,teraz bylismy w sklepie to zostala z Gerardem w samochodzie i mowil ze caly czas wygladala przez okno za nami, a cieszyla sie tak jak wrocilismy ze droge powrotna co raz mnie lizala :))"

" nooo ja tez i wszyscy wogole sie nia cieszymy bo jest naprawde bardzo grzeczna i madra. Jedynie musze ja z tym jedzeniem troche pilnowac bo szczerzy sie na moja suke i na kota i dzis nawet na mnie jak ja chcialam zgonic z lozka a Michelle jadla i ona jej pilnowala wiec musze czasem ja napomniec ze takich nawykow tu nie tolerujemy heheh, ale pozatym jest ok:)"

i kilka foteczek :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kolejna kobietka']a tak sobie jemy :loveu:

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/7830/86234661350403199869531.jpg[/IMG][/QUOTE]

Cudna fotka, chyba Igiełka nie mogła lepiej trafić:loveu: