kolejna kobietka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='toyota']Jeśli chodzi o DS, to za ten domek ręczy p. Katarzyna Pisarska http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Pisarska-Psie-adopcje-TTV/105887446184169?fref=ts Jest to dom bardzo prozwierzęcy, oczywiście pokrywa wszystkie koszty. Jedyne moje obawy dotyczą tego, że jest tam suczka amstaffka, wprawdzie łagodne cielę, ale Igiełce zdarza się wyskoczyć z paszczą przy misce. Poza tym jest bardzo przyjazna do psów. Byłam z nią wczoraj u weta ok. godziny i była tam labka oraz 2 sheltie, wszystko suczki i biegały wszystkie razem radośnie po lecznicy, ale przy smakołykach Igiełka nie dała sobie w kaszę dmuchać. Oczywiście to normalne po schronisku, ale trochę się boję jak tak będzie podskakiwała amstaffce. Zdjęcie prześliczne i nie wiem o co Ci chodzi z tym ślicznym beżowym kocykiem :cool3:. ooo odnosnie domku zacytuje toyote :) Quote
Gabi79 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Na Igielke domek juz czeka :)[/QUOTE] Śliczne fotki:loveu: A kiedy Igiełka wyrusza do DS, przepraszam, ale zapomniałam?! Kolejna Kobieto, chyba łzy się poleją przy rozstaniu. Ja ciągle tęsknię za Nutką..... Znalazłam wątek Żuczka i nie mogę przestać o nim myśleć:placz: Quote
kolejna kobietka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 termin sie troszke przeciagnie przez te procedure 21 dni a zgranie transportu z Poznania, wiec chyba 14 Igielka wyrusza do Szkocji, a ode mnie w takim razie 13-14, no chyba, ze bedzie jakis transport wczesniej i ktos ja bedzie musial przetrzymac w Poznaniu do tego 14 lutego... ehhh taki "urok" dt :-( tak, strasznie zal Zuczka :bigcry: Quote
malagos Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malagos']Zagladam do mojej ulubienicy :) To tylko zdjecie szwów i gotowa do adocji? Może już o ogłoszeniach pomyślcie.[/QUOTE] Ale dałam plamę.......... To mała farciara! Bardzo się cieszę :) Quote
kolejna kobietka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Igielka dostala sliczny kocyk od przyszlej mamy :loveu: jutro porobie foteczki... Quote
Kryzia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Asiu, to w końcu Szkocja, czy Szwecja ? :) Quote
kolejna kobietka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 hihihi moj blad, gapa ze mnie :evil_lol: Szwecja oczywiscie :) Quote
toyota Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 No szok, jaki śliczny ten kocyk !!! Quote
kolejna kobietka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) nio :loveu: moj sie na niego ladowal jak lezal na podlodze do zdjecia, Igielka nie byla zainteresowana :eviltong: Edited February 2, 2013 by kolejna kobietka Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 O tak....:) Kocyk jest sliczny....:):) Quote
Gabi79 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jaka ona cudna:loveu::loveu::loveu: A kocyk też bardzo ładny:lol: Buziaczki dla sierściuszków Quote
toyota Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Kolejny pogryziony biduś u nas w schronisku:( : http://www.dogomania.pl/forum/threads/239463-Pogryziony-i-przerażony-psiak-w-klatce-na-króliki Quote
Gabi79 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='toyota']Kolejny pogryziony biduś u nas w schronisku:( : http://www.dogomania.pl/forum/threads/239463-Pogryziony-i-przerażony-psiak-w-klatce-na-króliki O rany, szkoda, że nie jest sunią......................... Quote
AgusiaP Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Śliczny kocyk a panienka na nim prześliczna;):loveu: Quote
kolejna kobietka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Psiaki dostaly dzisiaj maskotki, oczywiscie moj od razu powyrywal wszystkie lapy malpce :lol: i teraz leza takie cztery lapy, ktore raz on gryzie, a raz Igielka czapnie i wywija jedna z nich :lol: a na fotkach ze swoja: Quote
kolejna kobietka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 filmik z Igielka, na razie sciezka dzwiekowa tylko do polowy, innym razem dogram jakas dluzsza :) [video=youtube;UfPGIJfTWAI]http://www.youtube.com/watch?v=UfPGIJfTWAI[/video] Quote
kolejna kobietka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Cioteczki, bardzo proszę o pomoc w podrzucaniu bazarku :modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239553-55-000-25-000-już-w-zasięgu-twojej-ręki!-) Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Kochana mordeczka :loveu::loveu::loveu: tak delikatnie bawi się tą zabaweczką :lol: ale ktoś jej przeszkadza:evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 hehe tylko troszke :evil_lol: tak, ona sie ladnie bawi, Afis to od razu rozgryza :lol: Quote
Gabi79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dopiero dzisiaj obejrzałam filmik. Igiełka taka cudna, jak dobrze, że to co złe już minęło Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 A moze to jest Jej pierwsza zabawka w zyciu? Cudna jest.....:) Quote
kolejna kobietka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 tak, Igielka jest przeslodka :) teraz spi trzymajac glowke na pupci mojego psa :) wszystko mozliwe, ze to pierwsza zabawka w jej zyciu :sad: jakby co na polce czeka juz na nia druga :) a i dowiedzialam sie, ze w domku czeka juz na nia masa zabawek! :loveu: Quote
Recommended Posts