obiezyswiat75 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ciocie, która mogłaby Żuczka ogłaszać? Ja już naprawdę nie dam rady :( Quote
toyota Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A czy są jakieś zdjęcia do ogłoszeń oprócz tych schroniskowych ? I przydałby się jakiś opis Żuczka -jaki ma charakter ? Bo w schronisku wyglądał na spokojnego dziadzia, czy taki jest nadal ? Quote
kolejna kobietka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a czy mozna by bylo z tych uzbieranych pieniedzy wykupic pakiet ogloszen? Quote
zerojeden Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Żuczek to jest urodzony sprinter i skoczek...biega, podskakuje, szczeka a nawet miski pilnuje... zrobiłam mu fotki tu są http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Hałabajówce-czyli-co-w-słomie-szczeka-)/page8 post 184. To nie jest żaden tam dziadek tylko fajny rezolutny psiak, świetnie dogaduje się z suczkami i z spokojnymi psami. Z fundacyjnego konta nie mogę na taki cel wybrać pieniędzy :shake: tylko cele statutowe i tylko faktury są uznawane Quote
obiezyswiat75 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ja mogę pieniądze wyłożyć, jak ktos się potem tym zajmie. Quote
obiezyswiat75 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Gabi79']Poszukam bazarków z ogłoszeniami[/QUOTE] dzięki Kochana :) Quote
Gabi79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) [quote name='obiezyswiat75']dzięki Kochana :) Nie ma za co, oto link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240887-!-PROMOCJA!-OGŁOSZENIA-SZYBKO!!!-20-25-dla-Ibisa-i-Teriego-do-7-04-20-00! i kolejny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241288-Szybki-bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-wyboru-do-10-04 trzeci: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240816-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-06-04-2013 czwarty: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241691-Bazarek-ogłoszeniowy-20-ogłoszeń-za-5zł-30-ogłoszeń-za-7zł-do-01-05 piąty http://www.dogomania.pl/forum/threads/240759-Ekspresowy-Bazarek-ogłoszeniowy-25-za-5-zł-do-15-04-dla-psiaków-z-ŁTOnZ Edited April 3, 2013 by Gabi79 Quote
obiezyswiat75 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 To moze by i Inkę i Żuczka zgłosić? Mamy jakieś adopcyjne zdjęcia czarnego charakteru? :) Ktoś ma pomysł na dobry tekst? No i na jakie województwa? Quote
zerojeden Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Gabi79']Poszukam bazarków z ogłoszeniami Znalazłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/240816-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-06-04-2013?p=20555250#post20555250 Quote
zerojeden Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ale byłaś szybsza :) Ogłaszać Kawę ogłaszać ;) Dla ludzi jest super dla Żuczka też tylko suki tępi. Quote
Gabi79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']To moze by i Inkę i Żuczka zgłosić? Mamy jakieś adopcyjne zdjęcia czarnego charakteru? :) Ktoś ma pomysł na dobry tekst? No i na jakie województwa?[/QUOTE] Zrób Kochana, jak chcesz. Przepraszam, ale ja z tekstem nie pomogę, jakoś nie mogę się pozbierać po nieudanej adopcji Stefci:-( Quote
zerojeden Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Gabi79']Zrób Kochana, jak chcesz. Przepraszam, ale ja z tekstem nie pomogę, jakoś nie mogę się pozbierać po nieudanej adopcji Stefci:-([/QUOTE] A co się stało? Quote
Gabi79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Hałabajówka']A co się stało?[/QUOTE] Stefcia to szalona uciekinierka, jak brak jej zajęcia, to zawsze znajdzie sposób, by przeskoczyć ogrodzenie. Pisałam o tym pani, opisałam całą historię Stefci. odpisywała, że rozumie, bo przecież to młoda sunia itd. itp. Było ok. przez 5 dni, a potem decyzja, że jednak Stefci trzeba znaleźć inny dom. Nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy...... Quote
zerojeden Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Gabi79']Stefcia to szalona uciekinierka, jak brak jej zajęcia, to zawsze znajdzie sposób, by przeskoczyć ogrodzenie. Pisałam o tym pani, opisałam całą historię Stefci. odpisywała, że rozumie, bo przecież to młoda sunia itd. itp. Było ok. przez 5 dni, a potem decyzja, że jednak Stefci trzeba znaleźć inny dom. Nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy......[/QUOTE] Ludzie są jednak beznadziejni i tyle... Quote
Gabi79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Hałabajówka']Ludzie są jednak beznadziejni i tyle...[/QUOTE] Niestety...... Quote
kolejna kobietka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 chyba ciocia Halabajowka ma dar do tekstow :) ja w wydarzeniach mam zawsze "suchy" tekst, albo jakis zaczerpniety z dogo.. wojewodztwo to chyba te w ktorym sa? jak myslicie? foteczki glownie mamy takie w ruchu, szkoda, ze zwierzaki nie chca ladnie pozowac ;) Quote
obiezyswiat75 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Siedzę nad tekstem do ogłoszeń i mam pustkę w głowie. W która stronę iść? Że Żuczek dziarski i żwawy, czy raczej, że staruszek, który potrzebuje na starość ciepłego miejsca i ręki, która pogłaszcze? Jakie namiary na kontakt podac? (mail, telefon). On nie kastrowany prawda? Inka też nie sterylizowana? Z Czarnulą to już w ogóle nie wiem co napisać. Asiu, wklej może tutaj to, co masz na wydarzeniach, ja to obrobię jakoś.... Quote
zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Siedzę nad tekstem do ogłoszeń i mam pustkę w głowie. W która stronę iść? Że Żuczek dziarski i żwawy, czy raczej, że staruszek, który potrzebuje na starość ciepłego miejsca i ręki, która pogłaszcze? Jakie namiary na kontakt podac? (mail, telefon). On nie kastrowany prawda? Inka też nie sterylizowana? Z Czarnulą to już w ogóle nie wiem co napisać. Asiu, wklej może tutaj to, co masz na wydarzeniach, ja to obrobię jakoś....[/QUOTE] Nie macałam go tam... ale wydaje mi się że nie jest kastrowany ... sprawdzę. Żuczek....czemu Żuczek hmmm bo mały bo w schroniskowym kojcu sobie zupełnie nie radził i ciągle leżał zwinięty w kłębuszek w rogu...nawet nie w budzie tylko na ziemi...taki nieporadny właśnie żuczek. Nie wiemy ile dokładnie ma lat ale jest bardziej staruszkiem niż młodzikiem...ale dziarskim staruszkiem ;) W schronisku spędził wiele miesięcy wegetując z dnia na dzień...wtedy wypatrzyła go wolontariuszka... teraz przebywa w domu tymczasowym gdzie nie jest jedynym psem i z racji tego nie można mu poświęcić 100% uwagi na którą Żuczek zasługuje, bo jest pieszczochem i pasibrzuchem, świetnie dogaduje się z suczkami jak i z psami które go nie zaczepiają...woli zejść z drogi niż wdawać się w dyskusje ;) Może być? Quote
obiezyswiat75 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Może być :) kontakt na kogo? Jeszcze mi zdjęcia pomózcie wybrać, zbiorę to do kupy i polecę na bazarek :) U Ciebie w woj jest dużo adopcji? Szkoda, że na całą Polskę nie można teraz Quote
zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Może być :) kontakt na kogo? Jeszcze mi zdjęcia pomózcie wybrać, zbiorę to do kupy i polecę na bazarek :) U Ciebie w woj jest dużo adopcji? Szkoda, że na całą Polskę nie można teraz[/QUOTE] Jak widać po ilości psów jakie mam do adopcji na stanie stwierdzam że u nas nic nie idzie...najwięcej adopcji jest ze Szczecina... w mojej okolicy :angryy: A kto lubi gadać z ludźmi...bo ja nie :eviltong: nie kumają co to PA ani po co robić sterylki... więc błagam nie na mnie :modla: Quote
kolejna kobietka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) swietny tekst! :) ciociu obiezyswiat to zrob kontakt na toyote, zaraz podam i foteczki wkleje tez zaraz tutaj Kontakt: 605060617, mail: [email protected] moze te foteczki? ja bym jeszcze dopisala, ze jest malym okolo 8 kg? pieskiem... Edited April 5, 2013 by kolejna kobietka Quote
toyota Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Hałabajówko, zerknij proszę do książeczki zdrowia, bo wydaje mi się, że jednak powinien być wykastrowany. Kontakt może być na mnie, jak ktoś sensowny zadzwoni to pokieruję do Ciebie. Quote
mdk8 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 wiecie co trudno uwierzyć,że to ten sam pies . A może Hałabajówka go podmieniła :evil_lol: ? zajrzyjcie proszę w wolnej chwili http://www.dogomania.pl/forum/threads/241944-Ponad-rok-na-ulicy!!!-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-da-rad%C4%99?p=20689576 Quote
zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='toyota']Hałabajówko, zerknij proszę do książeczki zdrowia, bo wydaje mi się, że jednak powinien być wykastrowany. Kontakt może być na mnie, jak ktoś sensowny zadzwoni to pokieruję do Ciebie.[/QUOTE] Eeee z wypracowań zawsze miałam 3 za brak ubarwiania....jak to moja polonistka mówiła że moje opowiadania są suche jak ułamki ;) Ale on nie dostał książeczki.... jak będę kolację roznosić to pomacam ;) No ba pewno że podmienilam... to jest farbowany lisek ;) Quote
Recommended Posts