Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy są jakieś zdjęcia do ogłoszeń oprócz tych schroniskowych ?

I przydałby się jakiś opis Żuczka -jaki ma charakter ? Bo w schronisku wyglądał na spokojnego dziadzia, czy taki jest nadal ?

Posted

Żuczek to jest urodzony sprinter i skoczek...biega, podskakuje, szczeka a nawet miski pilnuje... zrobiłam mu fotki tu są http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Hałabajówce-czyli-co-w-słomie-szczeka-)/page8 post 184.

To nie jest żaden tam dziadek tylko fajny rezolutny psiak, świetnie dogaduje się z suczkami i z spokojnymi psami.

Z fundacyjnego konta nie mogę na taki cel wybrać pieniędzy :shake: tylko cele statutowe i tylko faktury są uznawane

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To moze by i Inkę i Żuczka zgłosić? Mamy jakieś adopcyjne zdjęcia czarnego charakteru? :)
Ktoś ma pomysł na dobry tekst? No i na jakie województwa?[/QUOTE]

Zrób Kochana, jak chcesz.
Przepraszam, ale ja z tekstem nie pomogę, jakoś nie mogę się pozbierać po nieudanej adopcji Stefci:-(

Posted

[quote name='Gabi79']Zrób Kochana, jak chcesz.
Przepraszam, ale ja z tekstem nie pomogę, jakoś nie mogę się pozbierać po nieudanej adopcji Stefci:-([/QUOTE]

A co się stało?

Posted

[quote name='Hałabajówka']A co się stało?[/QUOTE]

Stefcia to szalona uciekinierka, jak brak jej zajęcia, to zawsze znajdzie sposób, by przeskoczyć ogrodzenie.

Pisałam o tym pani, opisałam całą historię Stefci. odpisywała, że rozumie, bo przecież to młoda sunia itd. itp.
Było ok. przez 5 dni, a potem decyzja, że jednak Stefci trzeba znaleźć inny dom.
Nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy......

Posted

[quote name='Gabi79']Stefcia to szalona uciekinierka, jak brak jej zajęcia, to zawsze znajdzie sposób, by przeskoczyć ogrodzenie.

Pisałam o tym pani, opisałam całą historię Stefci. odpisywała, że rozumie, bo przecież to młoda sunia itd. itp.
Było ok. przez 5 dni, a potem decyzja, że jednak Stefci trzeba znaleźć inny dom.
Nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy......[/QUOTE]

Ludzie są jednak beznadziejni i tyle...

Posted

chyba ciocia Halabajowka ma dar do tekstow :) ja w wydarzeniach mam zawsze "suchy" tekst, albo jakis zaczerpniety z dogo..
wojewodztwo to chyba te w ktorym sa? jak myslicie?
foteczki glownie mamy takie w ruchu, szkoda, ze zwierzaki nie chca ladnie pozowac ;)

Posted

Siedzę nad tekstem do ogłoszeń i mam pustkę w głowie. W która stronę iść? Że Żuczek dziarski i żwawy, czy raczej, że staruszek, który potrzebuje na starość ciepłego miejsca i ręki, która pogłaszcze? Jakie namiary na kontakt podac? (mail, telefon). On nie kastrowany prawda? Inka też nie sterylizowana? Z Czarnulą to już w ogóle nie wiem co napisać.
Asiu, wklej może tutaj to, co masz na wydarzeniach, ja to obrobię jakoś....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Siedzę nad tekstem do ogłoszeń i mam pustkę w głowie. W która stronę iść? Że Żuczek dziarski i żwawy, czy raczej, że staruszek, który potrzebuje na starość ciepłego miejsca i ręki, która pogłaszcze? Jakie namiary na kontakt podac? (mail, telefon). On nie kastrowany prawda? Inka też nie sterylizowana? Z Czarnulą to już w ogóle nie wiem co napisać.
Asiu, wklej może tutaj to, co masz na wydarzeniach, ja to obrobię jakoś....[/QUOTE]

Nie macałam go tam... ale wydaje mi się że nie jest kastrowany ... sprawdzę.

Żuczek....czemu Żuczek hmmm bo mały bo w schroniskowym kojcu sobie zupełnie nie radził i ciągle leżał zwinięty w kłębuszek w rogu...nawet nie w budzie tylko na ziemi...taki nieporadny właśnie żuczek. Nie wiemy ile dokładnie ma lat ale jest bardziej staruszkiem niż młodzikiem...ale dziarskim staruszkiem ;) W schronisku spędził wiele miesięcy wegetując z dnia na dzień...wtedy wypatrzyła go wolontariuszka... teraz przebywa w domu tymczasowym gdzie nie jest jedynym psem i z racji tego nie można mu poświęcić 100% uwagi na którą Żuczek zasługuje, bo jest pieszczochem i pasibrzuchem, świetnie dogaduje się z suczkami jak i z psami które go nie zaczepiają...woli zejść z drogi niż wdawać się w dyskusje ;)

Może być?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Może być :)
kontakt na kogo?
Jeszcze mi zdjęcia pomózcie wybrać, zbiorę to do kupy i polecę na bazarek :)
U Ciebie w woj jest dużo adopcji? Szkoda, że na całą Polskę nie można teraz[/QUOTE]

Jak widać po ilości psów jakie mam do adopcji na stanie stwierdzam że u nas nic nie idzie...najwięcej adopcji jest ze Szczecina... w mojej okolicy :angryy:

A kto lubi gadać z ludźmi...bo ja nie :eviltong: nie kumają co to PA ani po co robić sterylki... więc błagam nie na mnie :modla:

Posted

Hałabajówko, zerknij proszę do książeczki zdrowia, bo wydaje mi się, że jednak powinien być wykastrowany.

Kontakt może być na mnie, jak ktoś sensowny zadzwoni to pokieruję do Ciebie.

Posted

[quote name='toyota']Hałabajówko, zerknij proszę do książeczki zdrowia, bo wydaje mi się, że jednak powinien być wykastrowany.

Kontakt może być na mnie, jak ktoś sensowny zadzwoni to pokieruję do Ciebie.[/QUOTE]

Eeee z wypracowań zawsze miałam 3 za brak ubarwiania....jak to moja polonistka mówiła że moje opowiadania są suche jak ułamki ;)

Ale on nie dostał książeczki.... jak będę kolację roznosić to pomacam ;)

No ba pewno że podmienilam... to jest farbowany lisek ;)