kolejna kobietka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 no trudno, widocznie to nie ten domek, oby jednak za dlugo nie musial czekac Quote
obiezyswiat75 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 zaczekam jeszcze z tydzien i odnowie mu pakiecik Quote
kolejna kobietka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Zuczek zaliczyl chyba wszystkie boksy w tym schronie :sad: Quote
Gabi79 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 http://img203.imageshack.us/img203/5600/zuczek.jpg http://img690.imageshack.us/img690/5045/dsc20201024x678.jpg Kochany Żuczek, zawsze był z tyłu i patrzył takim tęsknym wzrokiem Dobrze, że wszystkie psiaki z obu fotek już w DT lub DS:loveu: Quote
zerojeden Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Mam jakieś problemy z netem.... zalogowanie się gdziekolwiek graniczy z cudem... ;( Toyota pamiętam cały czas o tym piśmie ale nie mogę się na pocztę zalogować nie wiem czy limit wyczerpałam transferu czy co. Żuczek taki żuczek a przy misce wczoraj chciał mnie capnąć jak chciałam mu poprawić i na Inkę warczy jak ta mu zagląda...rozkręca się chłopak no ;) Tamta Pani nie zadzwoniła więcej ani nikt inny też nie dzwonił. Żuczek jest taki spryciarz że jak nie idę z miską to nie podejdzie do kojca na 20 metrów żeby go czasem nie zamknąć ;) Quote
kolejna kobietka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 no to spryciarz faktycznie :evil_lol: ale nie ma sie czemu dziwic tyle sie biedak nasiedzial w tym zamknieciu :sad: Quote
toyota Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Ojej, to niedobrze, ża tak reaguje przy misce. To jest do wypracowania, jakby mu do miski dokładać w czasie jedzenia jakieś smakołyki, to załapie, że człowiek mu nie zabiera tylko daje, ale nie wiem czy Hałabajówka przy tylu psiakch ma czas na taką "zabawę" :razz:. Quote
obiezyswiat75 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Trzeba chyba Żuczka i Inkę rozliczyć za kolejny miesiąc? Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 tak, rozliczenie za Zuczka jest w poscie 3, moze toyota dopisz u siebie w poscie 1 o tym, gdzie jest rozliczenie... odnosnie Ineczki poprosilam o udostepnienie posta do rozliczen, ale na razie cisza, poprosze innego moda Quote
toyota Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Dopisałam w pierwszym poście informację o rozliczeniu finansów. Quote
obiezyswiat75 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Asia, usuń proszę ogłoszenia Żuczka, które poszły na Ciebie. Chcę mu zrobić wyróżnioną tablicę i gumtree, ale mi usuwają, że duble to są. Quote
Gabi79 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Asia, usuń proszę ogłoszenia Żuczka, które poszły na Ciebie. Chcę mu zrobić wyróżnioną tablicę i gumtree, ale mi usuwają, że duble to są. Widziałam ogłoszenie Żuczka chyba na morusku:lol: trzymam kciuki Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Ja takze mocno trzymam kciuki za chlopaczka.....:) Quote
zerojeden Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Nikt nie chce Żuczka artysty a on domowy musiał kiedyś być bo z marszu na kanapę się pcha, jak przyjdzie w odwiedziny do domu. Quote
obiezyswiat75 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Znowu cisza w adopcjach. Dwa psiaki ogłaszane przeze mnie poszły i stanęło wszystko.... Quote
kolejna kobietka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Moze w koncu sie uda :roll: trzymam nieustannie :kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Halabajowko, czy jakbym sprobowala poszukac kogos kto by mogl zrobic Zuczkowi i Ineczce ladniejsze fotki, to nie mialabys nic przeciwko? Quote
toyota Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Niestety, ale bez lepszych zdjęć nie ujedziemy z adopcjami :(. Quote
zerojeden Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ha byłam szybsza i już jedna z ciotek zrobiła Ince fotki właśnie czekam aż mi podeśle...robienie jej fotek to istna męczarnia... ona nawet na smyczy się wierci, kręci i skacze do góry. Inka to wyzwania dla fotografa profesjonalisty i wypasionym aparatem ;) A i tak moim zdaniem adopcje nie zależą aż tak od zdjęć. Widziałam ogłoszenia z takimi zdjęciami że ledwo było psa widać a poszedł do adopcji a czasem są piękne fotki a pies dalej bez domu. Albo się ktoś zakocha albo nie tak mi się wydaje. Ale jak chcecie robić to proszę bardzo adres znacie ;) Quote
kolejna kobietka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 o jaaa cudnie! juz nie moge sie doczekac :) oj wierze w to, ze Ince ciezko zrobic ladne zdjecia, dlatego chcialam prosic kogos o pomoc, ale jak juz sa, to ciesze sie niezmiernie! :) no ja mysle, ze jednak to glownie zdjecia robia swoje, a takie przypadki to raczej jakies wyjatki, tak mi sie wydaje Quote
kolejna kobietka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ciocie przepraszam, ze tutaj, ale mega pilnie szukamy transportu na weekend :modla: http://www.dogomania.pl/forum/thread...tem-schron-%28 Quote
kolejna kobietka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ciocie przepraszam, że tutaj, ale bardzo proszę o pomoc i udział, nawet hopsanie jest niezmiernie cenne! :modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244244-CEGIE%C5%81KOWY-dla-Puszka-okruszka-do-24-czerwca Quote
Recommended Posts