Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam jakieś problemy z netem.... zalogowanie się gdziekolwiek graniczy z cudem... ;( Toyota pamiętam cały czas o tym piśmie ale nie mogę się na pocztę zalogować nie wiem czy limit wyczerpałam transferu czy co. Żuczek taki żuczek a przy misce wczoraj chciał mnie capnąć jak chciałam mu poprawić i na Inkę warczy jak ta mu zagląda...rozkręca się chłopak no ;) Tamta Pani nie zadzwoniła więcej ani nikt inny też nie dzwonił. Żuczek jest taki spryciarz że jak nie idę z miską to nie podejdzie do kojca na 20 metrów żeby go czasem nie zamknąć ;)

Posted

Ojej, to niedobrze, ża tak reaguje przy misce. To jest do wypracowania, jakby mu do miski dokładać w czasie jedzenia jakieś smakołyki, to załapie, że człowiek mu nie zabiera tylko daje, ale nie wiem czy Hałabajówka przy tylu psiakch ma czas na taką "zabawę" :razz:.

• 2 weeks later...
Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Asia, usuń proszę ogłoszenia Żuczka, które poszły na Ciebie. Chcę mu zrobić wyróżnioną tablicę i gumtree, ale mi usuwają, że duble to są.

Widziałam ogłoszenie Żuczka chyba na morusku:lol: trzymam kciuki

Posted

Ha byłam szybsza i już jedna z ciotek zrobiła Ince fotki właśnie czekam aż mi podeśle...robienie jej fotek to istna męczarnia... ona nawet na smyczy się wierci, kręci i skacze do góry. Inka to wyzwania dla fotografa profesjonalisty i wypasionym aparatem ;) A i tak moim zdaniem adopcje nie zależą aż tak od zdjęć. Widziałam ogłoszenia z takimi zdjęciami że ledwo było psa widać a poszedł do adopcji a czasem są piękne fotki a pies dalej bez domu. Albo się ktoś zakocha albo nie tak mi się wydaje.

Ale jak chcecie robić to proszę bardzo adres znacie ;)

Posted

o jaaa cudnie! juz nie moge sie doczekac :) oj wierze w to, ze Ince ciezko zrobic ladne zdjecia, dlatego chcialam prosic kogos o pomoc, ale jak juz sa, to ciesze sie niezmiernie! :) no ja mysle, ze jednak to glownie zdjecia robia swoje, a takie przypadki to raczej jakies wyjatki, tak mi sie wydaje