Cantadorra Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ojejek jest pracochłonnym psiakiem, a Ty Maju poświęcasz mu czas i miłość. Nie każdy by to zrobił. Trafiliście na siebie. Szczęściarz z Ojejka :) Powinien się nazywać Fuks. Quote
zozola77 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 dla Was też wszystkiego naj naj - jak najmniej strat ;) buziola w Ojejkowego nochala przesyłam ;) Quote
bela51 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Na wątku z lekami Budrysek oferuje leki, ktore moze przydadza sie Ojejowi. Zajrzyj tam Maiu. http://www.dogomania.pl/forum/threads/128994-LEKI-w%C4%85tek-zbiorczy?p=21747270#post21747270 Quote
Maia Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Zapraszam na wątek schroniskowej staruszki dla której chciałabym zdążyć znaleźć domek http://www.dogomania.pl/forum/threads/250231-Niech-w-JESIENI-ŻYCIA-jej-domem-nie-będzie-SCHRONISKO-Babuni-zostało-niewiele-czasu Quote
Maia Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Kochani może ktoś miałby możliwości i ochotę mi pomóc. Muszę zabezpieczyć moje psy od kleszczy :-(. Ostatnio bardzo chorował piesek którym się opiekuje i zapłaciłam za jego leczenie około 500 zł, a potrzebuje obroży najlepiej foresto gdyz te są sprawdzone i skuteczne dla 5 psów :-(. Może ktoś ma fanty na bazarek, lub jakies np ścinki takich obroży, to mogłabym je zszyć i może jednen psiak byłby juz zabezpieczony. Proszę o pomoc... Quote
asiuniab Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 postaram się pomóc, jeszcze nie wiem jak, może jakiś bazarek sklecę?? Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Maia, podaj mi proszę swój adres, wyślę Ci parę fajnych rzeczy na bazarek, tylko tyle mogę na ten moment zrobić :( Quote
Maia Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 paula_t dziękuję :loveu: właśnie zbieram również fanty na bazarek, także na pewno Twoje podarunku się przydadzą :-) Quote
paula_t Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Finansowo bida z nędzą niestety aktualnie:shake: Zaraz po weekendzie wyślę, bo chcę w weekend jeszcze pobuszować po rodzicach, żeby znaleźć małe, acz wartościowe przedmioty ;) Quote
asiuniab Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 paula_t napisał(a):Finansowo bida z nędzą niestety aktualnie:shake: Zaraz po weekendzie wyślę, bo chcę w weekend jeszcze pobuszować po rodzicach, żeby znaleźć małe, acz wartościowe przedmioty ;) bardzo mi się podoba Twoje podejście, też muszę tak zrobić:) Quote
Lida Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Maia napisał(a):Kochani może ktoś miałby możliwości i ochotę mi pomóc. Muszę zabezpieczyć moje psy od kleszczy :-(. Ostatnio bardzo chorował piesek którym się opiekuje i zapłaciłam za jego leczenie około 500 zł, a potrzebuje obroży najlepiej foresto gdyz te są sprawdzone i skuteczne dla 5 psów :-(. Może ktoś ma fanty na bazarek, lub jakies np ścinki takich obroży, to mogłabym je zszyć i może jednen psiak byłby juz zabezpieczony. Proszę o pomoc... Prześlij mi proszę numer konta. Może uda mi się choć jednemu psu zasponsorować. Quote
Maia Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Ojejekk jest chory!!! :-( :-( Ma prawdopodobnie zapalenie płuc :-(. Trzymajcie za niego kciuki, boję się strasznie o mojego synusia :-( Gdybyście mogli zobaczyć jego oczy są przeraźliwie smutne. serce mi pęka :-( Quote
asiuniab Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Maia napisał(a):Ojejekk jest chory!!! :-( :-( Ma prawdopodobnie zapalenie płuc :-(. Trzymajcie za niego kciuki, boję się strasznie o mojego synusia :-( Gdybyście mogli zobaczyć jego oczy są przeraźliwie smutne. serce mi pęka :-( o matko, to straszne:( bardzo mocno będę trzymać kciuki; Quote
paula_t Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ojejku, nie rób nam tego :( Zdrowiej maluszku jak najszybciej, bo my się tu wszyscy o Ciebie bardzo martwimy! Quote
Maia Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Ojej wymiotuje krwią :-( :-( za chwile jade z nim do weta :-( Quote
Lida Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Maia, przelałam Ci 100 zł na obrożę, ale jeśli te pieniądze są Ci potrzebna na leczenie Ojejka, to je weź dla niego, a ja ok. 2 kwietnia coś Ci znów przeleję. Quote
Maia Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Lida dziękuję właśnie wróciłam od weta Ojej dostał zastrzyk przeciwkrwotoczne i przeciw wymiotne ii i kroplówkę, jestem wystraszona i boje sie co to będzie :-( no ale po kroplówce synuś czuje się lepiej, ale przed chwila wymiotowal i krew nadal jest .. Quote
asiuniab Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Maia napisał(a):Lida dziękuję właśnie wróciłam od weta Ojej dostał zastrzyk przeciwkrwotoczne i przeciw wymiotne ii i kroplówkę, jestem wystraszona i boje sie co to będzie :-( no ale po kroplówce synuś czuje się lepiej, ale przed chwila wymiotowal i krew nadal jest .. ale co mówił lekarz?? Quote
Maia Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Jeszcze nic nie wiadomo, niewiadomo skąd to krwawienie, jesli z przełyku, bo go sobie podrażnił ciągłymi wymiotami to pół biedy , ale jeśli to krew z płuc.... Druga sprawa to ten jego przełyk, teraz bardzo ulewa i tez nie wiadomo czy jego przełyk zacznie funkcjonować chociaż tak źle jak doniedawna a nie tak jak teraz. Przełyk jest podrażniony to więcej ulewa, więcej ulewa i ciągle podrażnia bardziej przełyk. :-( No i jest głodny :-( Trzymajcie za nas kciuki Ojej ma dopiero 14 miesięcy :-( ... Quote
asiuniab Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Maia napisał(a):Jeszcze nic nie wiadomo, niewiadomo skąd to krwawienie, jesli z przełyku, bo go sobie podrażnił ciągłymi wymiotami to pół biedy , ale jeśli to krew z płuc.... Druga sprawa to ten jego przełyk, teraz bardzo ulewa i tez nie wiadomo czy jego przełyk zacznie funkcjonować chociaż tak źle jak doniedawna a nie tak jak teraz. Przełyk jest podrażniony to więcej ulewa, więcej ulewa i ciągle podrażnia bardziej przełyk. :-( No i jest głodny :-( Trzymajcie za nas kciuki Ojej ma dopiero 14 miesięcy :-( ... bardzo mi Go szkoda, taki młody, a taki skrzywdzony przez los:( Quote
bela51 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Biedny maluszek, musi dac rade ! Trzymaj sie Maiu, jestesmy z Wami. Quote
Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 przyleciałam tu z wątku Morgana... jeśli Ojejowi potrzebne by było takie krzesełko, z drzwiczkami - żeby piesek w pozycji siedzącej jadł i odczekał parę minut, chyba ktoś wie o co mi chodzi - to chyba będę mogła załatwić - muszę pogadać z kolegą stolarzem, musze podać mu dokładne wymiary itd i chyba zrobi... kiedyś zrobił mojemu króliczkowi i śwince piękną willę z balkonami :) nie wiem czy Ojej ma problemy z przełykiem.. Quote
Recommended Posts