danka4u1 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 U Uli12 były dwa nasze psy z Obornik. Dom bardzo dobry i osoba z sercem. Zadzwoń. Quote
Panna Marple Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przybywam na zaproszenie:lol:. Mogę dać 30zł miesięcznej i 50zł jednorazowej Quote
mdk8 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 na fb jest coś takiego: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Magdalena Haładus 100 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Joanna Ptaszynska 55 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Krystyna Chilińska 50 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ola Je 20 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Iwona Jaszke 20 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Agnieszka Jakubowska 25 zł Aleksandra Grzonka 20 zł Katarzyna Kulawik-Pająk 40 zł wpisałam razem z koleżanka nie mam jej danych (dlatego) Igor Ptasiński 50 zł .................................. 380 zł [/FONT][/COLOR] czy to są stałe czy jednorazowe? Quote
Raczyna Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 do Ulki nie macie co dzwonić, jest zapsiona na maksa, z zapasem, że tak to ujmę ja z uwagi na pracę, gdzie nie będzie mnie po 11h też nie mogę wziąć psiaka i na tę chwilę pomóc finansowo nie mogę o Piracie czytałam już wcześniej, żal, ale nie mam jak pomóc Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='danka4u1']U Uli12 były dwa nasze psy z Obornik. Dom bardzo dobry i osoba z sercem. Zadzwoń.[/QUOTE] Dziękuję, brak miejsc:( Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Raczyna']do Ulki nie macie co dzwonić, jest zapsiona na maksa, z zapasem, że tak to ujmę ja z uwagi na pracę, gdzie nie będzie mnie po 11h też nie mogę wziąć psiaka i na tę chwilę pomóc finansowo nie mogę o Piracie czytałam już wcześniej, żal, ale nie mam jak pomóc[/QUOTE] Dziękujemy za obecność na wątku, to ważne... Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dziewczyny, ja szukam od rana i NIC!!!!! Czy ktoś ma jakieś dobre informacje?:( Quote
izek77 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 W tym momencie na fb są następujące wpłaty Magdalena Haładus 100 zł Joanna Ptaszynska 55 zł Krystyna Chilińska 50 zł Ola Je 20 zł Iwona Jaszke 20 zł Agnieszka Jakubowska 25 zł Aleksandra Grzonka 20 zł Katarzyna Kulawik-Pająk 40 zł wpisałam razem z koleżanka nie mam jej danych (dlatego) Igor Ptasiński 50zl Milena Ant 10 zł Joanna Parszutowicz 20 zł ..................................................... 410 zł Już spisuje tutaj u nas Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 To deklaracje Stałe:)Przepraszamy,jeszcze nie do konca uzupełnione , ale wszyscy szukamy DT ... [quote name='mdk8']na fb jest coś takiego: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Magdalena Haładus 100 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Joanna Ptaszynska 55 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Krystyna Chilińska 50 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ola Je 20 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Iwona Jaszke 20 zł [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Agnieszka Jakubowska 25 zł Aleksandra Grzonka 20 zł Katarzyna Kulawik-Pająk 40 zł wpisałam razem z koleżanka nie mam jej danych (dlatego) Igor Ptasiński 50 zł .................................. 380 zł [/FONT][/COLOR] czy to są stałe czy jednorazowe?[/QUOTE] Quote
izek77 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [h=5]Teraz wszystko nabiera pędu ale musimy robić wszystko ostrożnie z wyważeniem ,sprawdzić gdzie będzie Piratowi najlepiej .Nic na chybcika bo to może bardziej zaszkodzić niż pomóc .Jeżeli będziemy miały sprawdzoną przystań dla chłopaka damy zaraz znać tu nie chodzi o to zeby szybko chodzi o to by dobrze .Dziękujemy że pomagacie Piracikowi i nam[/h] Quote
mdk8 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='izek77'][B]Teraz wszystko nabiera pędu ale musimy robić wszystko ostrożnie z wyważeniem ,sprawdzić gdzie będzie Piratowi najlepiej .Nic na chybcika bo to może bardziej zaszkodzić niż pomóc .Jeżeli będziemy miały sprawdzoną przystań dla chłopaka damy zaraz znać tu nie chodzi o to zeby szybko chodzi o to by dobrze .Dziękujemy że pomagacie Piracikowi i nam[/B] [/QUOTE] masz całkowitą rację- ważne aby psiak był bezpieczny i mógł w spokoju dojść do siebie. Jeżeli deklaracji będzie więcej niż potrzeba do dajcie znać. Ja swoją przerzucę na innego waszego podopiecznego w potrzebie:lol: Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dobranoc dziewczyny i Ty,Piratku, już niedługo i będziesz się miał lepiej:) Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Panna Marple']Przybywam na zaproszenie:lol:. Mogę dać 30zł miesięcznej i 50zł jednorazowej[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękujemy!!!!:) Quote
madziakato Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ZUZA1']Witam u Pirata :bye: Bardzo, bardzo jest mu potrzebny swój człowiek i swój dom. Zobaczycie, jaki bedzie to wtedy cudowny pies. A tak w ogóle to on jest pioekny , tylko trzeba o niego troche zadbać. Kciuki za Pirata :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Będzie najpiekniejszym Piratem na świecie!;) Dobra opieka, ciepło, ruch- i Pirat będzie pierwsza klasa psiór!!! Quote
shanti Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Jest piękny i bardzo ciekawski. Wiosna idzie, pełno wokół zapachów, trzeba obwąchać każde drzewko. Dobrze że już słoneczko przygrzewa, ogrzeje te chude ciałko. Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='shanti']jest piękny i bardzo ciekawski. Wiosna idzie, pełno wokół zapachów, trzeba obwąchać każde drzewko. Dobrze że już słoneczko przygrzewa, ogrzeje te chude ciałko.[/quote] dziewczyny,powiem tak- proszę mooocno trzymać kciuki!!!!!mega mega mocno!!!!!:) Quote
yolanovi Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 A ja tak prewencyjnie zapraszam do poczytania [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!!/page9[/URL] - tak na wszelki wypadek gdyby bohat4erka tego wątku, niejak pani Ela, bibliotekarka z Krakowa zadzwoniła w spr. adopcji naszego Piracika. [COLOR=#ff0000][B]Uważajcie na nią !!!![/B][/COLOR] Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='yolanovi']A ja tak prewencyjnie zapraszam do poczytania [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!!/page9[/URL] - tak na wszelki wypadek gdyby bohat4erka tego wątku, niejak pani Ela, bibliotekarka z Krakowa zadzwoniła w spr. adopcji naszego Piracika. [COLOR=#ff0000][B]Uważajcie na nią !!!![/B][/COLOR][/QUOTE] Masakra!Co za ludzie:( Quote
monika55 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Witamy pięknie i dziękujemy. Madziakato znane nam to. Czytam pilnie Czarne Kwiatki. Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='monika55']Witamy pięknie i dziękujemy. Madziakato znane nam to. Czytam pilnie Czarne Kwiatki.[/QUOTE] Dziewczyny, Pirat ma szanse na DS!!! Jedyne co nas troche martwi to to, że w domu jest Malamut około 3 letni pies, bardzo zabawowy, skoczny, energiczny... Oczywiście nie skreślamy- główkujemy,myslimy,rozmawiamy. Stąd też prośba- dzielcie się z nami swoimi doświadczeniami, radźcie. Dom jest wspaniały , wiele dzieci w Polsce nie żyje na takim poziomie i tak szczęśliwie , jak w tej rodzinie psiaki. Mnie chwilkę na wątku nie będzie , jadę do pracy, ale będę na 100% wieczorem. W razie czego- kontakt do mnie [email][email protected][/email], tel. 696 474 509. narazie! Quote
monika55 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Tak, wiem. Główne zdanie ma shanti, najwięcej wie o Piraciku. Oj, jak bym chciała żeby miał dom. Quote
shanti Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Wszystko zależy od ludzi. Jeden sobie poradzi w sytuacji konfliktów psich, inny nie. Gdzie ten DS? Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='shanti']Wszystko zależy od ludzi. Jeden sobie poradzi w sytuacji konfliktów psich, inny nie. Gdzie ten DS?[/QUOTE] Katowice lub okolice. Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='monika55']Tak, wiem. Główne zdanie ma shanti, najwięcej wie o Piraciku. Oj, jak bym chciała żeby miał dom.[/QUOTE] Każdy z nas by chciał. Ale rozwaga i odpowiedzialne podejście to podstawa. Zdaje się na "znawców tematu"i dziewczyny, które znaja samego bohatera czyli Piracika. We wszystkim chętnie pomogę, w czym tylko będę potrafiła!:) Quote
Recommended Posts