Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Jednorazowo (w sensie od czasu do czasu) na pewno pomogę. Stałej nie mogę, przepraszam... Dajcie nr konta, to od razu coś mu wrzucę, żeby się na weta zbierało.[/QUOTE]

Bjuta, pięknie dziękuję! :) Już wysyłam numer konta!

Posted

witajcie, jestem. jeżeli będzie bazarek dla Węgielka to napewno coś znajdę i w ten sposób pomogę.a 20 zł dam w sobotę i mogę z nim jechać do weta. tez o nim od wczoraj myślę, siedział skulony przy kracie jak jeżyk.

Posted

Pomogłam Tinie pomogę i jemu.Na dzisiaj 50 zł a później też go nie zostawię.Tinka i Węgielek dołączają do moich podopiecznych.Mogę tylko tyle.Kochane podziałajcie tak pięknie jak w przypadku Tiny.Konto to samo?

Posted

Dziewczyny - a nie ma możliwości, aby schronisko inaczej umieszczało zwierzęta, tj może małe z małymi, sama nie wiem, w każdym bądź razie tak, by ograniczyć jak najbardziej ilość pogryzień. Ja wiem, że tam panują ekstremalne warunki, w któych te wszystkie ofiary głupoty człowieka są zmuszone do walki o przeżycie ale przecież kierownictwo schroniska powinno jakoś interweniować.
Murzynek jest śliczny i taki smutny... będę tutaj zaglądała i wkrótce postaram się przelać jakiś grosz.

Posted

Jak zdobędę fanty to za jakiś czas mogę bazarek zrobić. Niestety mam już obiecanych 5 bazarków...a tych bied ciągle przybywa:(

Posted

[quote name='Mazowszanka']Zapisuję i pomyślę co mogę dla niego zrobić :)[/QUOTE]

Dziękujemy! :loveu:

[quote name='tiggi']witajcie, jestem. jeżeli będzie bazarek dla Węgielka to napewno coś znajdę i w ten sposób pomogę.a 20 zł dam w sobotę i mogę z nim jechać do weta. tez o nim od wczoraj myślę, siedział skulony przy kracie jak jeżyk.[/QUOTE]

Jak zawsze niezawodna! :loveu: Z innej beczki - wysyłam za chwilkę PW do Ciebie, odczytaj koniecznie! :)

[quote name='Maruda666']Mała czarna kupka nieszczęścia:( Podniosę małego.
Będę zaglądać i coś dołożę, tylko nie wiem jeszcze czy stać mnie na stałą:([/QUOTE]

Dziękujemy za chęć pomocy, to dla nas bardzo ważne! Już wysyłam PW z numerem konta!

[quote name='Bjuta']Poszło 50 zł, powinno już być, bo ten sam bank.[/QUOTE]

Tak, wpłata już na moim koncie, pięknie dziękuję i dodaję na pierwszą stronę :loveu:

[quote name='AlkaM']Pomogłam Tinie pomogę i jemu.Na dzisiaj 50 zł a później też go nie zostawię.Tinka i Węgielek dołączają do moich podopiecznych.Mogę tylko tyle.Kochane podziałajcie tak pięknie jak w przypadku Tiny.Konto to samo?[/QUOTE]

AlkaM, cudownie dziękuję!!! :loveu: Numer konta ten sam tylko tytułem "Darowizna dla Węgielka + nick z DOGO".

[quote name='Enigma79']Dziewczyny - a nie ma możliwości, aby schronisko inaczej umieszczało zwierzęta, tj może małe z małymi, sama nie wiem, w każdym bądź razie tak, by ograniczyć jak najbardziej ilość pogryzień. Ja wiem, że tam panują ekstremalne warunki, w któych te wszystkie ofiary głupoty człowieka są zmuszone do walki o przeżycie ale przecież kierownictwo schroniska powinno jakoś interweniować.
Murzynek jest śliczny i taki smutny... będę tutaj zaglądała i wkrótce postaram się przelać jakiś grosz.[/QUOTE]

Węgielek jest w boksie z czterema suczkami. Są większe od niego, ale nie są też duże, takie do kolana najwyżej. Pytałyśmy o możliwość przeniesienia - odmówiono nam :(

Posted

[quote name='zakonna']dziewczyny, ja już jestem zadeklarowana na maksa, boże, już nie ogarniam tej ilości nieszczęścia, mogę tylko podrzucać[/QUOTE]

Dziękuję i za to z całego serca, obecność równie ważna :)

[quote name='b-b']Jak zdobędę fanty to za jakiś czas mogę bazarek zrobić. Niestety mam już obiecanych 5 bazarków...a tych bied ciągle przybywa:([/QUOTE]

Dziękujemy b-b! Za dużo tego cierpienia wokoło...

Posted

[quote name='black_dorian']Delikatnie przypominam się z prośbą o numer konta - widzę, że inni już dostali, a ja tu czekam z niecierpliwością :)[/QUOTE]

Ups, przepraszam, tyle się dzieje, że musiałam ominąć!
Już wysyłam!

Posted

tymczasowo moge zabrać do chaty zanim go tam w boksie zeżrą psy. Choć to dziwne, że atakują go suczki. Dzis mnie nie ma jestem w Zielonej Górze wracam w nocy. Moge jutro pojechac po niego jakoś. Liczę przy tym na pomoc finansową w leczeniu, utrzymaniu i ew. paliwie na dojazdy do lecznicy, - prócz 8 psów mam 30 koni fundacyjnych na utrzymaniu, ( [url]www.terraspei.org[/url]) i każde 5 zł jest niestety oglądane z pięciu stron.

Posted

[quote name='Amadorka']Jestem u biednego maluszka dorzucę 10zł,na weta.[/QUOTE]

Pięknie dziękuję, już wysyłam PW! :loveu:

[quote name='Dorothy']tymczasowo moge zabrać do chaty zanim go tam w boksie zeżrą psy. Choć to dziwne, że atakują go suczki. Dzis mnie nie ma jestem w Zielonej Górze wracam w nocy. Moge jutro pojechac po niego jakoś. Liczę przy tym na pomoc finansową w leczeniu, utrzymaniu i ew. paliwie na dojazdy do lecznicy, - prócz 8 psów mam 30 koni fundacyjnych na utrzymaniu, ( [URL="http://www.terraspei.org"]www.terraspei.org[/URL]) i każde 5 zł jest niestety oglądane z pięciu stron.[/QUOTE]

Dorothy, dziękuję za kolejną chęć pomocy skierowaną w naszą stronę :loveu: Z chęcią skorzystałybyśmy z Twojej opcji, natomiast przed chwilą dostałam telefon, który w naszej finansowej sytuacji będzie korzystniejszy, również propozycją tymczasu. Także dziękuję, jeśli wypatrzymy kolejną bidę (oby nie...) to na pewno będziemy się z Tobą kontaktować!!!
[CENTER][COLOR=#006400][B]
Cioteczki!
Dostałam właśnie telefon od Pani współpracującej z naszą Fundacją, która jest zainteresowana zapewnieniem Węgielkowi całkowicie bezpłatnego domu tymczasowego, jedyne koszty jakie będziemy musieli ponieść to weterynarz i inne nadprogramowe koszty, codzienne utrzymanie oraz jedzonko zapewnione! :loveu:
BDT byłby rzut beretem od nas, także wszystko zostałoby pod kontrolą. Wszystko jest w trakcie dogadywania się, ale jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wtorek odbierzemy Węgielka ze schroniska!!! Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystkie pertraktacje się udały ;)

No i pilnie potrzeba pieniążków na zapewnienie wizyty u weterynarza, obawiam się, że to pochłonie spokojnie ponad 100zł na dobry początek, jeśli nie więcej... [/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Bjuta']Jednorazowo (w sensie od czasu do czasu) na pewno pomogę. Stałej nie mogę, przepraszam... Dajcie nr konta, to od razu coś mu wrzucę, żeby się na weta zbierało.[/QUOTE]
Ja tak samo, tez poprosze nr konta, chyba ze to to samo konto co u Tinki. Podesle co moge.

Posted

[quote name='Mattibo']Ja tak samo, tez poprosze nr konta, chyba ze to to samo konto co u Tinki. Podesle co moge.[/QUOTE]

Pięknie dziękuję za pomoc! Już ślę numer konta! :loveu:

[quote name='bakusiowa']Duże szczęście ma Węgielek , że tak szybko znalazło się lokum. Podajcie konto to dorzucę na weta.[/QUOTE]

Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :loveu: Już wysyłam!

Dziękuję cioteczki za dobre słowa! We wtorek po 15:00 jedziemy po Węgielka! :multi: