Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wanda szostek']An1a już jesteś na liście jako pierwsza

[URL]http://forum.gazeta.pl/forum/f,244858,Siedlce_ratujmy_szczeniaczki.html[/URL][/QUOTE]
Dziękuję Wandziu:)

Posted

[quote name='enia']ATMÓWKO!!! ile radości mam z rana czytając takie wieści! [B]psi panowie wyrośli i są szczęśliwi[/B], i to jest najważniejsze dla nas!:smilecol:

ps. a co myślisz o tym maluchu? jest w schronie może ten się pani spodoba?
[IMG]http://www.siedlce.pl/data/images/psy/03_2013/03,2013-Mone-Cassino_m.jpg[/IMG][/QUOTE]
O Boże kolejny...:(

Posted

[quote name='an1a'][B]pies mix czarno-biały ok. 2 mc-y / SM

Miejsce znalezienia: ul. Monte Cassino
Znaleziono dnia: 2013-03-25[/B][/QUOTE]
Taki maluszek:( Co ci ludzie wyrabiają:(

Posted (edited)

Nie wiem, takie info dostałam od weta z Siedlec :niewiem: Te dwa starsze pojechały do Ostrowi.
Może zmienimy tytuł tego tematu? Bo to już wątek ogólny szczeniaków z Siedlec, a z tego co widzę, one dosyć szybko wyjeżdżają do schroniska.

Edited by an1a
Posted

[quote name='elik']A jak się zapatruje na perspektywę zapłaty za szczepienie i odczekania okresu karencji po szczepieniu ?[/QUOTE]

Pani zamierza w części pokryć szczepienie oraz , bardzo chciała ją wprawdzie już na Świętach zabrać, ale rozumie że musimy zrobić najlepiej dla Koko i zgodziła się poczekać na małą, będzie nas odwiedzać raz w tygodniu. Nie wiem tylko czy Koko nie jest za żywiołowa dla tego domku ale mam nadzieję że wszystko się dobrze ułoży. Aha, obiecałam pani wysłać jej umowe mailem, więc prosze o takową umowę na maila [email][email protected][/email] a ew. papierową wersję poprosze o przysłanie mi w postaci listu ponieważ nie mam możliwości jej wydrukować. I potem poprosze o info jak to załatwić formalnie. Narazie martwie sie jak zajechać z Koko do lecznicy na Klinach tam gdzie była odrobaczona we wtorek, aha Koko waży 5,600 kg :).

Posted

Renatko, wkrótce - po 15 kwietnia zamieszkam w pobliżu Ciebie więc jeśli nie masz nic przeciwko temu, bardzo chętnie Was odwiedzę :)

Posted

[quote name='an1a']Nie wiem, takie info dostałam od weta z Siedlec :niewiem: Te dwa starsze pojechały do Ostrowi.
Może zmienimy tytuł tego tematu? Bo to już wątek ogólny szczeniaków z Siedlec, a z tego co widzę, one dosyć szybko wyjeżdżają do schroniska.[/QUOTE]
A jakie starsze?

Posted

Te szczeniaki
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237053-Od%C3%85%C2%82owione-psiaki-(w-tym-szczeniaki)-sko%C3%85%C2%84cz%C3%84%C2%85-w-Ostrowi-Maz-Czy-uda-si%C3%84%C2%99-je-uratowa%C3%84%C2%87?p=20654691#post20654691[/url]

Biało-czarnego wyadoptował Pasiak.

Posted

[quote name='elik']Renatko, wkrótce - po 15 kwietnia zamieszkam w pobliżu Ciebie więc jeśli nie masz nic przeciwko temu, bardzo chętnie Was odwiedzę :)[/QUOTE]
Będzie mi bardzo miło :).

[quote name='an1a']A o jakiej kwocie do pokrycia kosztów Pani myśli?[/QUOTE]
Nie wiem dokładnie ale może połowe za szczepienie.

Posted

[quote name='enia']Ania, jaki ma być tytuł?
a chcesz pierwszy post na siebie, napisze do moda i będziesz prowadzić wątek?[/QUOTE]
Mogę aktualizować zdjęcia i informacje, ale do tytułów nie mam weny :evil_lol: Może w stylu 'siedleckie szczeniaki - potrzebne DT, szczepienia, ogłoszenia'?

[quote name='Dogo07']Nie wiem dokładnie ale może połowe za szczepienie.[/QUOTE]
Kurcze.. a Pani nie jest w stanie wyłożyć 50zł na szczepienie, które i tak by musiała zrobić?