lucky123 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='ewu']Tak, Lucy ją szczepiła ale nie wiem czy to było drugie , czy pierwsze szczepienie...[/QUOTE] dr mówił, że to drugie szczepienie :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='lucky123']dr mówił, że to drugie szczepienie :)[/QUOTE] I ja potwierdzam, że drugie. Quote
wanda szostek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='ewu']Tak, Lucy ją szczepiła ale nie wiem czy to było drugie , czy pierwsze szczepienie...[/QUOTE] Szarek ma od wczoraj 109 wejść. Dziewczyny kciuki i św.Franciszka o pomoc proście, aby domek dobry się dla niego szybko znalazł. Enia nikt się nie odzywał? Quote
wanda szostek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='enia'] Dziewczyny słuchajcie tyle cudów na tym wątku się wydarzyło, a tu taka jamnisia ciężarna, w każdej chwili może urodzić [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=165546436926346&set=o.165839216791026&type=1&theater[/URL] roześlicie komu się da, musimy jej pomóc DT PILNIE!!![/QUOTE] Jamnisia w bardzo zaawansowanej ciąży. Ona wygląda tak jakby miała nie wiem ile urodzić. Okropne pazury. Ma na pewno kłopoty z chodzeniem. Trzeba je przyciąć bo szkoda suni. Czy ona ma wątek na Dogo? Quote
elik Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='wanda szostek']Jamnisia w bardzo zaawansowanej ciąży. Ona wygląda tak jakby miała nie wiem ile urodzić. Okropne pazury. Ma na pewno kłopoty z chodzeniem. Trzeba je przyciąć bo szkoda suni. Czy ona ma wątek na Dogo?[/QUOTE] Napisałam tam, że pazurki powinna mieć przycięte. W końcu to żaden problem. I opiekę weterynaryjną powinna mieć zapewniona na czas porodu. Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='elik']Napisałam tam, że pazurki powinna mieć przycięte. W końcu to żaden problem. I opiekę weterynaryjną powinna mieć zapewniona na czas porodu.[/QUOTE] To jest bez końca. Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='wanda szostek']Szarek ma od wczoraj 109 wejść. Dziewczyny kciuki i św.Franciszka o pomoc proście, aby domek dobry się dla niego szybko znalazł. Enia nikt się nie odzywał?[/QUOTE] Trzymamy. Szkoda ,że ten się wycofał... Quote
an1a Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Szczeniaki będą odchowane po tej jamniczce? Quote
enia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='an1a']Szczeniaki będą odchowane po tej jamniczce?[/QUOTE] w komentarzach doczytałam, że zostaną uśpione... nikt o Szarika nie dzwonił... Quote
Marysia R. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Posłuchajcie, czy możecie mi pomóc i potwierdzić ew. uzupełnić lub skorygować moją "listę przedszkolną" bo chciałam wykupić maluchom po małym pakiecie ogłoszeń ale nie jestem pewna czy wszystkie policzyłam ew. może niektóre już mają ogłoszenia i nie potrzebuję;) 1. Balbinka (w DT w Warszawie) 2. Koko (w DT w Krakowie) 3. Szarik (w DT w Siedlcach) 4. Coffee (w DT w Warszawie) 5. Kiki (w DT w Krakowie) 6. Tinka ( w DT w Krakowie) 7. Negra (w DT w Krakowie) Quote
boog Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 SYTUACJA KRYZYSOWA! PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, NIE POZWÓLMY JASIOWI TRAFIC DO SCHRONU [URL="http://www.facebook.com/events/509396332417161/"]http://www.facebook.com/events/509396332417161/ [/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239436-Sytuacja-kryzysowa%21-Pilnie-potrzebny-tymczas-nie-pozw%C3%B3lmy-jasiowi-trafic-do-schronu"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...fic-do-schronu[/URL] [URL="http://www.facebook.com/events/509396332417161/"] [/URL][IMG]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/276650_509396332417161_1204411915_n.jpg[/IMG] Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Marysia O.']Posłuchajcie, czy możecie mi pomóc i potwierdzić ew. uzupełnić lub skorygować moją "listę przedszkolną" bo chciałam wykupić maluchom po małym pakiecie ogłoszeń ale nie jestem pewna czy wszystkie policzyłam ew. może niektóre już mają ogłoszenia i nie potrzebuję;) 1. Balbinka (w DT w Warszawie) 2. Koko (w DT w Krakowie) 3. Szarik (w DT w Siedlcach) 4. Coffee (w DT w Warszawie) 5. Kiki (w DT w Krakowie) 6. Tinka ( w DT w Krakowie) 7. Negra (w DT w Krakowie)[/QUOTE] Dziękujemy:) Ciocie potwierdźcie które potrzebują ogłoszeń bo ja mam kołomyję z tymi imionami:) Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Wandziu jak ze szczepieniem Szarika ? Czy było dziecko szczepione i ile razy? Quote
wanda szostek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='ewu']Wandziu jak ze szczepieniem Szarika ? Czy było dziecko szczepione i ile razy?[/QUOTE] Jeszcze nie doprosiłam się jego i Kozaka książeczek. Dzisiaj wrócił już wet do pracy, ale prosił, żeby zadzwonić jutro, bo po powrocie ma dużo roboty. Quote
wiosenka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [B]Ewu[/B] bazarek nie podlinkowany ;). Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='wiosenka'][B]Ewu[/B] bazarek nie podlinkowany ;).[/QUOTE] No po długiej walce podlinkowany:) Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ale musiałam starą sygnaturkę na razie usunąć bo było za duże:) Ale i tak Ojejowa była:) Quote
an1a Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Zaopatrzyłam Coffee w karmę, bo wyjadły już prezent od Eni :) część do mieszania dostała jeszcze Minnie w formie wyprawki. Znajomi kupują większy worek karmy, więc się podłączymy. Konsultowałam sprawę Coffee z wetem, zacznę jej podawać Stress Out i skontaktuję się z naszą znajomą behawiorystką. O jej lękliwości pisałam już wcześniej, tak samo jak o podejściu do obroży i szelek. Walczymy z tym odkąd jest u nas, a to sporo czasu jak na szczeniaka. Smaczki, odwracanie uwagi, zabawa, kojarzenie.. Nic :shake: Na dworze bez obroży próbuje wszystko zjeść/pogryźć, kopie dołki, ucieka, biega jak szalona - wariat. W obroży zrobi kilka kroków jeszcze w domu i dalej się nie ruszy. Dochodzi do tego, że jest wystawiana przed drzwi i znowu siada. Zaczęłam ją wypuszczać z Nerem, przy nim trochę się ruszy. Przy naszych znajomych nie dała się przekonać na smakołyki. Siedziała pod schodami, nie chciała do nikogo wyjść, ani bawić się z Minnie. Następnego dnia to samo. Ona ma taki poziom strachu, że jest ciągle drgająca. Quote
ewu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='an1a']Zaopatrzyłam Coffee w karmę, bo wyjadły już prezent od Eni :) część do mieszania dostała jeszcze Minnie w formie wyprawki. Znajomi kupują większy worek karmy, więc się podłączymy. Konsultowałam sprawę Coffee z wetem, zacznę jej podawać Stress Out i skontaktuję się z naszą znajomą behawiorystką. O jej lękliwości pisałam już wcześniej, tak samo jak o podejściu do obroży i szelek. Walczymy z tym odkąd jest u nas, a to sporo czasu jak na szczeniaka. Smaczki, odwracanie uwagi, zabawa, kojarzenie.. Nic :shake: Na dworze bez obroży próbuje wszystko zjeść/pogryźć, kopie dołki, ucieka, biega jak szalona - wariat. W obroży zrobi kilka kroków jeszcze w domu i dalej się nie ruszy. Dochodzi do tego, że jest wystawiana przed drzwi i znowu siada. Zaczęłam ją wypuszczać z Nerem, przy nim trochę się ruszy. Przy naszych znajomych nie dała się przekonać na smakołyki. Siedziała pod schodami, nie chciała do nikogo wyjść, ani bawić się z Minnie. Następnego dnia to samo. Ona ma taki poziom strachu, że jest ciągle drgająca.[/QUOTE] Bidusia, coś ma w tym małym psim umyśle co ją blokuje... Quote
Marysia R. Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Marysia O.']Posłuchajcie, czy możecie mi pomóc i potwierdzić ew. uzupełnić lub skorygować moją "listę przedszkolną" bo chciałam wykupić maluchom po małym pakiecie ogłoszeń ale nie jestem pewna czy wszystkie policzyłam ew. może niektóre już mają ogłoszenia i nie potrzebuję;-) 1. Balbinka (w DT w Warszawie) 2. Koko (w DT w Krakowie) 3. Szarik (w DT w Siedlcach) 4. Coffee (w DT w Warszawie) 5. Kiki (w DT w Krakowie) 6. Tinka ( w DT w Krakowie) 7. Negra (w DT w Krakowie)[/QUOTE] [quote name='ewu']Dziękujemy:) Ciocie potwierdźcie które potrzebują ogłoszeń bo ja mam kołomyję z tymi imionami:)[/QUOTE] Przypomnę się;) Quote
an1a Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ja potwierdzałam Warszawę, tu się zgadza. Tylko na razie wstrzymajmy się z Coffee. Quote
Onaa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Koko potrzebuje pilnie DS. Dzisiaj pogryzła mi listwe od szafy w przedpokoju :(. Jest kochanym ale jednak łobuzem. Mam jeszcze jej kilka ładnych fotek. [IMG]http://images33.fotosik.pl/569/eca0d3c1ff81a363gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/601/7db72d6d38a3d0e0.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/773/fcc6aa928a150e5egen.jpg[/IMG] Edited February 19, 2013 by Dogo07 Quote
enia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Marysia O.']Posłuchajcie, czy możecie mi pomóc i potwierdzić ew. uzupełnić lub skorygować moją "listę przedszkolną" bo chciałam wykupić maluchom po małym pakiecie ogłoszeń ale nie jestem pewna czy wszystkie policzyłam ew. może niektóre już mają ogłoszenia i nie potrzebuję;) 1. Balbinka (w DT w Warszawie) 2. Koko (w DT w Krakowie) 3. Szarik (w DT w Siedlcach) 4. Coffee (w DT w Warszawie) 5. Kiki (w DT w Krakowie) 6. Tinka ( w DT w Krakowie) 7. Negra (w DT w Krakowie)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, fotki sa stronę wcześniej, tylko warszawska Balbinka ma kiepskie, więc nie wiem jak to będzie... DT- pytanie do Was, czy możecie podać na pw Marysi numery Waszych telefonów przyporządkowane do podopiecznej? tak chyba będzie najprościej, ja mogę swój podać, ale jestem mocno ograniczona od 8-18 w pracy b.rzadko mam możliwość odebrać telefon prywatny, a szkoda by domy się zniechęciły gdy nie będę mogła odebrać.... kto to Negra? Quote
ewu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='enia']Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, fotki sa stronę wcześniej, tylko warszawska Balbinka ma kiepskie, więc nie wiem jak to będzie... DT- pytanie do Was, czy możecie podać na pw Marysi numery Waszych telefonów przyporządkowane do podopiecznej? tak chyba będzie najprościej, ja mogę swój podać, ale jestem mocno ograniczona od 8-18 w pracy b.rzadko mam możliwość odebrać telefon prywatny, a szkoda by domy się zniechęciły gdy nie będę mogła odebrać.... kto to Negra?[/QUOTE] [B]Coffee na razie nie ogłaszamy. Negra to chyba u Makili:) [/B] Quote
Recommended Posts