Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umowy mamy już przygotowane do wysyłki, jutro Piotrek jedzie na pocztę. Dałam mu do wysłania już dawno temu i znalazły się w kalendarzu... :x

Na Wileński będę miała problem dojechać, mamy znowu klęskę urodzaju z pracą :shake:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dworzec Wileński to jest Praga Północ. To wiadomość dla osób spoza Warszawy).
Na ulicy Wileńskiej ( czyli niedaleko dworca) mieszka ALMA2, która kupowała u mnie na bazarku ( stąd wiem).
Ale nie wiem czy ona ma praktykę w takich wizytach.

Z Pragi jest wiosenka, ludwa, sleepingbyday, UlaFeta. Nikt inny mi nie przychodzi do głowy, ale może one jeszcze kogoś podpowiedzą jeśli nie będa mogły.
Ja jestem na wsi cały czas, więc nie pomogę.

Posted

Do [B]enia [/B]napisałam , reszty osob nie znam ale napiszę , może byc w przysżłym tygodniu ja w wizytach [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]doświadczenia nie mam ale tu jest kwestia musle głównie i wjakiej Pani jest formie [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Fizycznej bo wiadomo ze Laną będzie musiała się przeznajbliższych paręnaście ale i dłużej lat zajmować [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Trochę chaotycznie piszę ale od środy nie mam netu i dziś wpracy biegiem korzystam . To ja napiszęPani , że wizyta w przyszłym tygodniu [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Wieczorem będę miała normalnie net więc już się postram konkretnie umówić z kimś [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Pani się pytała czy przy wizycie może Lanę zabrać i pokazaćzaprosiłam ją do siebie może w weekendprzyjedzie tak najlepiej [B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Ewu [/B]karmadoszła, nie dzwoniłam bo nie zapisałamTwojego numeru i nie wiedziałam który to / mam urwanie telefonów w sprawie tegomałego kota co mam na dt[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Jak nigdy nie wiem o co chodzi/[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]A co do Lany odwiedziła mnie siostra z siostrzeńcami małymiwczoraj biegali , krzyczeli na podwórku i Lana tak się wystraszyła , że uciekłado domu taki się cykorek okazała[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[B]katia_793 [/B]dziękuję bardzo za ofertą - jesli masz doświdczenie w takich wizytach albo wystraczą Ci moję uwagi to proszę o pomoc
Szczegóły wieczorem bo teraz muszęsiewylogowac z dogo / praca :angryy:/

Posted

[quote name='Olusia88']Do [B]enia [/B]napisałam , reszty osob nie znam ale napiszę , może byc w przysżłym tygodniu ja w wizytach [SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]doświadczenia nie mam ale tu jest kwestia musle głównie i wjakiej Pani jest formie [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Fizycznej bo wiadomo ze Laną będzie musiała się przeznajbliższych paręnaście ale i dłużej lat zajmować [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Trochę chaotycznie piszę ale od środy nie mam netu i dziś wpracy biegiem korzystam . To ja napiszęPani , że wizyta w przyszłym tygodniu [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Wieczorem będę miała normalnie net więc już się postram konkretnie umówić z kimś [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Pani się pytała czy przy wizycie może Lanę zabrać i pokazaćzaprosiłam ją do siebie może w weekendprzyjedzie tak najlepiej [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Ewu [/B]karmadoszła, nie dzwoniłam bo nie zapisałamTwojego numeru i nie wiedziałam który to / mam urwanie telefonów w sprawie tegomałego kota co mam na dt[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Jak nigdy nie wiem o co chodzi/[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]A co do Lany odwiedziła mnie siostra z siostrzeńcami małymiwczoraj biegali , krzyczeli na podwórku i Lana tak się wystraszyła , że uciekłado domu taki się cykorek okazała[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
Dziękuję za informację.

Posted

Już po wizycie , pani mi się spodobała, co ważniejsze Lanie też , wypytałam ją o wszystko co chciałam wiedzieć . Przyjechała z córką dwadzieścia parę lat nie mieszka z nią ale często u niej bywa i też w razie czego zajmie się psem . Pani jest zdecydowana na Lanę więc jeszcze tylko wizyta p/adopcyjna.
Kontakt do pani wyślę na pw żeby już się umówić . O to co mnie nurtowało spytałam , więc już sama nie wiem o co jeszcze pytać , ewentualnie sprawdzić warunki i jeszcze jakie pytania przyjdą do głowy - wazne jest też wrażenie drugiej osoby - widać ,że pani się nie może doczekać na Lanę wypytała mnie szczegółowo jak Lana się zachowywała kiedy do mnie przyjechała jak przeżyła zmianę miejsca . Ja z zasady ludziom nie wierzę ale tu odebrałam ją pozytywnie tfu , tfu

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie Wanda. Jest jakiś super fajny 8-mio miesięczny szczeniak.
Wklei fotki maluszka jak będzie miała dostęp do netu.

Posted

Bonnie jest gotowa do adopcji :) Proszę o pomoc w ogłoszeniach, bo sama jej robię na tablicy, gumtree, wp.pl i alegratce. Nie wiem jakie są jeszcze popularne serwisy... I jest na profilu FB Psygarnij.
Nie wiem czemu nikt się nią nie interesuje :(

Posted

[quote name='an1a']Bonnie jest gotowa do adopcji :) Proszę o pomoc w ogłoszeniach, bo sama jej robię na tablicy, gumtree, wp.pl i alegratce. Nie wiem jakie są jeszcze popularne serwisy... I jest na profilu FB Psygarnij.
Nie wiem czemu nikt się nią nie interesuje :([/QUOTE]
Aniu zainteresuje:)Poproszę Paulę o ogłoszenia, wyślij mi na maila tekst i fotki.