AgusiaP Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Gabi już wcześniej dała mi znać, że Pani zdecydowała się adoptować Stefcię:cool3: Czyli co mocno trzymamy kciuki:lol: Quote
Gabi79 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Cioteczki, z tego co mi Pani Małgosia pisze wnioskuję, że jest wspaniałą osobą. Jest pedagogiem, pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi, zajmuje się hipoterapią i KOCHA ZWIERZĘTA. Michelle w sprawie czwartku Pani Małgosia napisała: [COLOR=#4b0082]"W czwartek prosze przyjechać tak, jak bedzie Paniom wygodnie, moze ok południa, zeby porozmawiac, popatrzec na psy, moze pojsc na wspolny spacer na łąki.[/COLOR]" Czyli od jutra za tydzień wielki dzień Stefuni!!!!!!!! Quote
kiyoshi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki, z tego co mi Pani Małgosia pisze wnioskuję, że jest wspaniałą osobą. Jest pedagogiem, pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi, zajmuje się hipoterapią i KOCHA ZWIERZĘTA. Michelle w sprawie czwartku Pani Małgosia napisała: [COLOR=#4b0082]"W czwartek prosze przyjechać tak, jak bedzie Paniom wygodnie, moze ok południa, zeby porozmawiac, popatrzec na psy, moze pojsc na wspolny spacer na łąki.[/COLOR]" Czyli od jutra za tydzień wielki dzień Stefuni!!!!!!!![/QUOTE] wszystko brzmi tak wspaniale:) aż chciałoby się, żeby dni szybciej mijały i żeby Stefulka już była na swoim:) Quote
halszka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 wspaniała wiadomość :Cool!: kciuki zaciśnięte :) Quote
ajw Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Wspaniałe wieści:lol: oby wszystko się udało i oby Stefcia miała wspaniały dom:happy1: Quote
giselle4 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 ja mysle ze to jest ten domek.... niech jej sie poszczęsci:) Quote
Gabi79 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='giselle4']ja mysle ze to jest ten domek.... niech jej sie poszczęsci:)[/QUOTE] Nie ma innej opcji, to musi być TEN DOM!!!!!!!!!!!! Pani Małgosia nie przestraszyła się wizyty p/a, umowy adopcyjnej, ani tego, że Stefcia może na początku mieć ciągoty do ucieczek. [B]Michelle, czy możesz być u pani Małgosi w czwartek około południa???[/B] Quote
Gabi79 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Z bazarku Martiki wpłynęło jeszcze 10,- serdecznie dziękuję!!!!!!! Quote
piescofajnyjest Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 :multi::multi::multi:ale sie ciesze :) Quote
michelle04 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Gabi79']Nie ma innej opcji, to musi być TEN DOM!!!!!!!!!!!! Pani Małgosia nie przestraszyła się wizyty p/a, umowy adopcyjnej, ani tego, że Stefcia może na początku mieć ciągoty do ucieczek. [B]Michelle, czy możesz być u pani Małgosi w czwartek około południa???[/B][/QUOTE] Oczywiście, porposzę tylko o dokładny adres oraz o nr tel do Pani, no i co z umową adopcyjną? Zostanie przesłana pocztą? Quote
Cantadorra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Byłoby super, jakby Stefka poszła na swoje..... Tego jej życzę...... :) Quote
Gabi79 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='michelle04']Oczywiście, porposzę tylko o dokładny adres oraz o nr tel do Pani, no i co z umową adopcyjną? Zostanie przesłana pocztą?[/QUOTE] To świetnie, Michelle wzór umowy prześlę Ci jutro na maila, ok. A ja koresponduję mailowo z Panią Małgosią. Wysłałam p. Małgosi link do wątku Stefci:lol: Quote
AgusiaP Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 To czekamy na Panią Małgosię :) Może się zaloguje na Dogo :cool3: Quote
Mysza2 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='AgusiaP']To czekamy na Panią Małgosię :) Może się zaloguje na Dogo :cool3:[/QUOTE] bo my bardzo lubimy jak są informacje bezpośrednio z domku:) Quote
giselle4 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Stefka szybko pokocha nowy domek To ciekawa zycia i pełna energii panienka a jeszcze jak zobaczy dzieci to bedzie zabawa n a102 Stefka, szczesciaro..... niech tak się stanie Quote
kiyoshi Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='giselle4']Stefka szybko pokocha nowy domek To ciekawa zycia i pełna energii panienka a jeszcze jak zobaczy dzieci to bedzie zabawa n a102 Stefka, szczesciaro..... niech tak się stanie[/QUOTE] tak będzie:) :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='giselle4']Stefka szybko pokocha nowy domek To ciekawa zycia i pełna energii panienka a jeszcze jak zobaczy dzieci to bedzie zabawa n a102 Stefka, szczesciaro..... [B]niech tak się stanie[/B][/QUOTE] i niech się spełni :lol: Quote
gosiaczek1984 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Mona potrzebuje na cito dt ,a najlepiej ds [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235925-Zag%C5%82odzony-do-granic-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-owczarek-niemiecki/page25[/url] Quote
Recommended Posts