Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kakadu']nikt nie uwiązał, pańcio trzymał wszystkie cztery smycze, jak cesar millan ;)[/QUOTE]
Zdolny Pańcio! :klacz:

Mam nadzieję, że... milszy dla psów niż C.M. :kciuki:

Posted

[quote name='kakadu']nikt nie uwiązał, pańcio trzymał wszystkie cztery smycze, jak cesar millan ;)[/QUOTE]
Jak na smyczy to uwiązane ;):eviltong:
Ale pewnie takie duże towarzystwo trudno by było ogarnąć puszczając je luzem :)

Posted

Kochani,tym razem,to ja z prośbą o trzymanie kciuków,za moją Julikę.Jutro rano ma zabieg usunięcia,dość sporego guza na listwie mlecznej,oraz "porządek" z zębami.Martwię się,bo to już "sędziwa" dziewczynka i wiadomo,zabieg pod narkozą.Będzie nam miło,jak ktoś jutro o nas pomyśli...:smile:

Posted

[quote name='Bogusik']Kochani,tym razem,to ja z prośbą o trzymanie kciuków,za moją Julikę.Jutro rano ma zabieg usunięcia,dość sporego guza na listwie mlecznej,oraz "porządek" z zębami.Martwię się,bo to już "sędziwa" dziewczynka i wiadomo,zabieg pod narkozą.Będzie nam miło,jak ktoś jutro o nas pomyśli...:smile:[/QUOTE]
Bogusik masz jak w banku.
Będę trzymać kciuki za powodzenie operacji!

Posted

[quote name='b-b']Bogusik masz jak w banku.
Będę trzymać kciuki za powodzenie operacji![/QUOTE]

[quote name='edek']Ja też, obie bądźcie dzielne :calus:.[/QUOTE]

[quote name='ewa gonzales']Sciskamy mocno za oba serduszka :iloveyou: :iloveyou: :thumbs: kakaduniu ale przecudna rodzinka zwierzunkowa :iloveyou:[/QUOTE]

Bardzo,bardzo obie z Julisią dziękujemy! :smile: Teraz wiemy,że nie będziemy same,a to już jej dzisiaj do uszka wyszeptałam i rano powtórzę...! :smile::loveu:

Posted

Kochane,bardzo dziękuję za duchowe wsparcie :loveu:Teraz na własnej skórze poczułam,jak to jest miło i jak bardzo potrzebne!!!:smile:
Julisia już po zabiegu i odebrałam ją o 12.Teraz już do siebie doszła i
śpi,ale te dwie godziny,to były koszmarne, zanim narkoza nie przestała działać.Bardzo musiałam ją pilnować,bo ciągle się zrywała i chciała lecieć przed siebie...Na szczęście to już za nami.Vetka powiedziała,że usunięcie guza to było nic w porównaniu z zębami,jedna strona była w opłakanym stanie i musiała jej 3 zęby usunąć.Jutro jadę do kontroli i po antybiotyk.Mam nadzieję,że nie będzie żadnych powikłań...Wynik z badania guza powinien być pod koniec przyszłego tygodnia...
Ciocie,jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, w swoim i Julisi imieniu :loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']Pieski bardzo szybko dochodzą do siebie, chociaż przez pierwsze trzy doby trzeba być czujnym no i mordka z daleka od rany;)[/QUOTE]
To prawda,bo już był mały spacerek i sioo i mała kolacyjka,z odrobina kurczaka,ryżu i sporą ilością rosołku i zjedzone:multi:Do rany się nie dostanie,bo jest ona po za zasięgiem jej jęzorka,a dodatkowo zabezpieczona ubrankiem :smile:

[quote name='edek']Przesyłam głaski dla dzielnej suni :).[/QUOTE]
Dziękuję,głaski przekazane :smile:Julisia dzisiaj i tak wygłaskana i poprzytulana,przeze mnie, za wszystkie czasy :smile:

Myślę,ze ciocia kakadu nie będzie mi miała za złe,że na wątku Tusi,piszę o mojej Julice ;) Chomiczek i jego wątek jest jednym z moich ulubionych :loveu: i dlatego właśnie tu napisałam,o Julisiowych problemach...:smile:

Posted

mam dwa zdjęcia dla ciotek; jedno podobne już było na kolankach u pańcia, ale teraz jest wersja dzienna ;)
drugie właściwie też już było podobne, ale w innej konfiguracji :)

[IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/883577b6c13f.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/883577b6c13f.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

[IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/61fa0447b21c.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg[/IMG][/URL][/IMG]