Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BORYSboxer']Jestem na zaproszenie,mogę pomóc,ale tylko dychą i to za parę dni,czekam na pieniądze.....póki co jestem spłukana....:oops:
A Tusince zdrówka życzę,fajna kruszynka...a zdjęcie w pociągu świetne...:loveu:[/QUOTE]
dycha to cała masa forsy - bardzo dziękujemy, naprawdę :loveu:

[quote name='danyww']Jestem na zaproszenie edek. :lol:
Losy Tusi podczytuję od początku bo na którymś wątku spotkałam to maleństwo.
W tej chwili mam sporo deklaracji. W lutym po zrobieniu opłat postaram się coś wyskrobać.[/QUOTE]
to podeślę konto, żeby nie wyleciało mi z głowy; tylko prosze, nie traktuj tego jak nacisku - będziesz mogła to wyślesz, nie będziesz też nic się nie stanie; najwazniejsze żebyś została z nami bo razem raźniej :)

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']ja też wciąż pamiętam o Tusi, a jak będę wypłacalna małym grosikiem wspomogę;
to może też wyślę rachunek - jak sie uda będziemy wdzięczni, jak nie - nie obrazimy się ;)

przyszły wpłaty od:

Ewa Gonzales - 16,00
ARIM - 20,00

z całego serca dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

tusi zasmakował indyk - wciągnęła na śniadanie i obiadokolację, a teraz śpi; na spacerze dzielnie zrobiła na swoich trzech nóżkach CAŁE kółko i tylko raz wizięłam ją na ręce jak przechodziliśmy kilkanaście metrów drogą posypaną solą; jest taka dzielna :)
chomiczek pozdrawia wszystkie swoje kochane cioteczki :kiss_2:

Edited by kakadu
Posted

[quote name='edek']Fajnie, że Chomiczek ma coraz więcej Cioteczek :loveu:. Kakadu miteż wyślij konto :cool3:[/QUOTE]
widzę, że fantazji ci nie brakuje :cool3:
205,65 juz w zupełności wystarczy :razz:
za nic nie dam numeru :shake:
bazarek zrób jak ci się nudzi ;)

Posted

[quote name='kakadu']widzę, że fantazji ci nie brakuje :cool3:
205,65 juz w zupełności wystarczy :razz:
za nic nie dam numeru :shake:
bazarek zrób jak ci się nudzi ;)[/QUOTE]

Bez fantazji życie było by nudne hiihi
Ciotka nie daj się prosić o konto no…..:eviltong:
Ja totalnie nie bazarkowa. Jedyne co umiem to kupować,podrzucać i wysyłać pw…….

Posted

to zrobisz zakupy na moim bazarku i będziesz systematycznie podrzucać ;);
a konta nie dam i już :no-no-no:
po prostu sobie nie mogę przypomnieć :hmmmm: :eviltong:
juz nie wspomnę, że prawie wszystko co tu zostało zadeklarowane i wpłacone, to twoja mrówcza praca z wysyłaniem pw do ciotek, które bez tego nie wiedziałyby nawet o istnieniu tusi i jej nóżki...

Posted

o edek juz nie śpi :)

bazarek będzie; na razie zbieram przedmioty w pracy; mam już fajne książki, trochę ciuchów, masażer karku tchibo, dwie smycze automatyczne, jakies smieszne gadżety; jestem umówiona dziś z tż'em na fotografowanie; ciężko będzie bo z fleszem nie zawsze wychodzi, ale jakos damy radę ;)
jak juz będzie bazarek to oczywiście dam tu link;

Posted

[quote name='kakadu']czy ktoś mógłby zrobic bazarek z fantami od anica?
ja zbieram w firmie różne rzeczy i zrobie bazar, ale dwóch na raz nie mam możliwości poprowadzić; poległabym na starcie - za mało czasu, zbyt kiepski internet w domu;
uczciwie oceniam swoje możliwości... :roll:

anica, a może zrobiłabyś zdjęcia przedmiotów i komuś przesłała? byłoby taniej i praktyczniej bo pewnie nie wszystko sie sprzedam i nie wiadomo co potem z tym zrobic, a szkoda pieniędzy na takie przesyłanie w tę i z powrotem....... Sory, ze dopiero dzisiaj też uczciwie ocenię swoje możliwości- nie robiłam tego jeszcze nigdy! kiepsko mi idzie ... generalnie ze sprawami, kompiuterowo-internjetowo! i mam też ograniczenia czasowe, są dni ,że nie wyrabiam! ;)... zastanawiam się tak na szybko, że masz rację:) porobić zdjęcia(chyba gorzej z opisem ich,chyba że mnie ktoś poprowadzi czy poinstruuje) jest łatwiej i taniej niż wysyłka paczki.... czy może ktoś napisać... tak instruktażowo jak to trzeba zrobić?....proszę:)

Posted

no cykasz zdjęcia, nadajesz przedmiotom numerki;
na przykład:
1 - porcelanowy słonik;
2 - spódnica sztruksowa

potem robisz listę dla robiącego bazarek, żeby się mógł połapać co jest co i piszesz: porcelanowy słonik, wysokość, stan (dobry, bardzo dobry, znakomity), sugerowana cena wywoławcza; tu bym radziła umiar, bo niektórzy patrzą sentymentalnie i przesadzają z wysokością kwot, a dla kupujących to po porstu słonik wart 2 złote; wiem, że to brutalne, ale taka jest prawda niestety...
spódnica sztruksowa - dlugośc, szerokość w pasie/biodrach, stan (używana, nowa)
i to cała filozofia ;)

Posted

[quote name='kakadu']no cykasz zdjęcia, nadajesz przedmiotom numerki;
na przykład:
1 - porcelanowy słonik;
2 - spódnica sztruksowa

potem robisz listę dla robiącego bazarek, żeby się mógł połapać co jest co i piszesz: porcelanowy słonik, wysokość, stan (dobry, bardzo dobry, znakomity), sugerowana cena wywoławcza; tu bym radziła umiar, bo niektórzy patrzą sentymentalnie i przesadzają z wysokością kwot, a dla kupujących to po porstu słonik wart 2 złote; wiem, że to brutalne, ale taka jest prawda niestety...
spódnica sztruksowa - dlugośc, szerokość w pasie/biodrach, stan (używana, nowa)
i to cała filozofia ;)[/QUOTE]
... Dziękuję:).... a tą listę?... to gdzie robię na dogo?... i jak ją przesyłam sprzedjaącej?....
(tylko się nie śmiej ze mnie)

Posted

[quote name='anica']... Dziękuję:).... a tą listę?... to gdzie robię na dogo?... i jak ją przesyłam sprzedjaącej?....
(tylko się nie śmiej ze mnie)[/QUOTE]

anica,najlepiej wszystko(zdjęcia,opisy) mailem ;)