Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia ‎19‎.‎04‎.‎2020 o 05:49, andegawenka napisał:

Przykro mi Kakadu. Smutno mi bo jakaś Jej cząstka była też moja :(

tak, Tusieńka była nas wszystkich; każdego kto ją polubił i choć przez moment śledził jej losy, każdego kto wpłacił swój grosik na jej długie leczenie (pamiętacie jeszcze, że kiedy do nas przyjechała miała złamaną nóżkę...?); każdego kto przesłał choć najmniejszą dobrą myśl i czy napisał ciepłe słowo na jej wątku; za to wszystko w jej i naszym imieniu serdecznie dziękuję... 

• Upvote 2
Posted
3 godziny temu, Jo37 napisał:

Bardzo mi przykro. 

To kolejny psiak z dawnych lat o odejściu którego dzisiaj przeczytałam.

jesteśmy tu tak długo, że to jest nie do uniknięcia; to szmat czasu, czasem właśnie całe życie jakiegoś psa; dogomania to historia; oby nigdy nie przestała istnieć...

• Like 1
Posted

Uciekło mi z pamięci , że Tusia umarła i pomyślałam o niej jak braliśmy do DT Tycię , 3,5 kg maluszkę też ze złamaną łapkę. Ona ma ok. roczku . Jak będziesz miała ochotę , to zajrzyj do niej.

https://www.dogomania.com/forum/topic/351626-3-kg-tycia-ma-w-łapce-złamane-dwie-kości-już-po-operacji-tycia-u-poker-złamana-łapka-porzucenie-ulica-schronisko-już-niedługo-to-wszystko-będzie-tylko-złym-wspomnieniem/page/18/?tab=comments#comment-17607485

Posted
Dnia ‎29‎.‎04‎.‎2020 o 16:34, Poker napisał:

Uciekło mi z pamięci , że Tusia umarła i pomyślałam o niej jak braliśmy do DT Tycię , 3,5 kg maluszkę też ze złamaną łapkę. Ona ma ok. roczku . Jak będziesz miała ochotę , to zajrzyj do niej.

https://www.dogomania.com/forum/topic/351626-3-kg-tycia-ma-w-łapce-złamane-dwie-kości-już-po-operacji-tycia-u-poker-złamana-łapka-porzucenie-ulica-schronisko-już-niedługo-to-wszystko-będzie-tylko-złym-wspomnieniem/page/18/?tab=comments#comment-17607485

dziękuje kochana, już byłam na tym wątku... cudna dziewuszka; młodziutka, na pewno szybko zajdzie dobry domek

Posted

Dopiero przeczytałam,że chomisia juz nie ma.. :) Jejku,jak przykro i to tak nagle.Nie spodziewałam się...

Mojego psa to zaraz dwa lata jak nie mam a ja dalej nie mam odwagi wziasc następnego.Baa...ja nawet nie mam odwagi pójść do weta tam,gdzie Borys dostal ostatni zastrzyk,a mam jeszcze królika.Na szczescie narazie nie musze.

Trzymaj sie kakadu,współczuje :(

• Like 1
  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • 4 months later...
Posted
Dnia 29.04.2020 o 12:43, kakadu napisał:

jesteśmy tu tak długo, że to jest nie do uniknięcia; to szmat czasu, czasem właśnie całe życie jakiegoś psa; dogomania to historia; oby nigdy nie przestała istnieć...

Daj znac kakadu daj znac co u Was z serca calego pozdrawiam 💓