Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O drwiąca IRONIO!!!!!! Właśnie odebraliśmy telefon od Pani, która przeczytała ogłoszenie o Kłopotku, bardzo się jej podoba i BARDZO CHCE GO ZABRAĆ DO DOMU!!! :placz::placz::placz: Kolejne światełko! Ale tunel zawalony na Amen :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='bela51']Jages, bardzo, bardzo Wam wspólczuje, naprawde.:-([/QUOTE]

Dziękujemy... Mamy naprawdę dół na wylot... Posypało się nasze zdrowie... Spada na nas też wiele innych osobistych problemów... Boimy się dosłownie kolejnego dnia, by znów się coś nie wydarzyło... A już wiemy, że jak nie jutro to w kolejnych się wydarzy...

Posted

[quote name='Jages']O drwiąca IRONIO!!!!!! Właśnie odebraliśmy telefon od Pani, która przeczytała ogłoszenie o Kłopotku, bardzo się jej podoba i BARDZO CHCE GO ZABRAĆ DO DOMU!!! :placz::placz::placz: Kolejne światełko! Ale tunel zawalony na Amen :placz::placz::placz:[/QUOTE]

Aguś niesprawiedliwość !!! To jest wręcz nie do pomyślenia w głowie mi się to nie mieści.Uratowany z dworu,bezpiecznie ulokowany z wielką szansą na własny kojec i z potencjalnym ciepłym domkiem:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Jages']O drwiąca IRONIO!!!!!! Właśnie odebraliśmy telefon od Pani, która przeczytała ogłoszenie o Kłopotku, bardzo się jej podoba i BARDZO CHCE GO ZABRAĆ DO DOMU!!! :placz::placz::placz: Kolejne światełko! Ale tunel zawalony na Amen :placz::placz::placz:[/QUOTE]

nie wierzę.....dom dla dużego, starego psa.......to jakiś cud!
kłopotku, kochany, stań na te swoje cztery łapki i zacznij jeść!!!

Posted

[quote name='martasekret']nie wierzę.....dom dla dużego, starego psa.......to jakiś cud!
kłopotku, kochany, stań na te swoje cztery łapki i zacznij jeść!!![/QUOTE]

Czy Pani chce wziąć Kłopotka tak chorego? Czy nawet nie proponowałyście?

Posted

Nie mogę teraz przeczytać całego wątku, bo pracuję, ale zapisuję, żeby mi nie umknkął. Bela napisała, że Kłopotem potrzebuje wsparcia. Jaki jest stan skarpety obecnie?

Czy on nie cierpi zbyt?

Posted

[quote name='brzośka']podobno przez raka nie cierpi, ale to że nie sika od wczoraj to bardzo źle :shake:[/QUOTE]
No właśnie,czy ktoś wie ile czasu pies może nie siusiać? żeby go nie bolało

Posted

Dzwoniłam do lecznicy pan doktor ma oddzwonić.Chcę zapytać,czy może można mu zamienić furosemidum na spironol,a może trzeba zwiększyć dawkę któregoś z leków.Muszę zapytać ile czasu może pozostawać bez załatwienia się.Tak więc czekam na tel.

Posted

Czytałam,że po trzech dobach bez siku jest po psiaku,ale liczę,że może zmiana leków pomoże.Biedny leży bez ruchu...:-( obracam go co jakiś czas z boku na bok,na siłę podnoszę i masuję łapy.Jak mój tz wróci,to postaramy się go wynieść choć na chwilkę na dwór,może ustoi na nogach...

Posted

A próbowaliście wycisnąć, czyli wymasować? Pomocna w udzieleniu instrukcji może być ulvhedinn, która ma sparaliżowaną Aksę, która musi wysikiwać.

Posted

[quote name='fona']A próbowaliście wycisnąć, czyli wymasować? Pomocna w udzieleniu instrukcji może być ulvhedinn, która ma sparaliżowaną Aksę, która musi wysikiwać.[/QUOTE]
Próbowałam,ale może faktycznie nienależycie to robię.
Proszę fona poproś jeżeli możesz,aby ulvhedinn napisała tu na wątku jakiś krótki instruktaż,błagam........

Posted

Rozmawiałam z p.wet.Nie wiemy czy Kłopotek nie może zrobić siku,czy jego organizm już nie produkuje moczu (ma raka nerki).Jeżeli chodzi o lek to można go dołączyć,ale jest czterokrotnie słabszy niż lek,który Kłopotek w tej chwili przyjmuje,więc większego sensu w tym nie widać.Lekarz powiedział,że przy tulu zmianach nowotworowych w jamie brzusznej,klatce piersiowej na nerce i na jądrze nie możemy już nic więcej dla Niego zrobić.Zapytałam,żeby powiedział mi jak człowiek człowiekowi czy eutanazja to dobre rozwiązanie.W odpowiedzi usłyszałam znów,że przy tylu schorzeniach eutanazja by była dobra.....(i tutaj cisza zadumy)...dla psa.