DONnka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Emma53']Otrzymałam zwrot pieniędzy w wysokości 400zł za transport suczki z Nowego Tomyśla do hoteliku Amadorki. Dziękuję! Dziękuję za potwierdzenie i dopisuję do wydatków :) Quote
DONnka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Marycha35']Huraaa, huraaa, pycha wieści owczarkowe:) Mądra głowa to i wielka;) Ale się sunicom udało:):):) Czyli wszystkie owczary uratowane z rozpadającego się schronu????? :) Dobrze powiedziane Marysiu :-D Masza to zdecydowanie także i mój typ owczarkowej urody :oops: I Tora też ;) Wyjątkowo urodziwe panny :loveu: Nie ma to jak mieć tyyyyle futra do kochania i przytulania :loveu: Quote
Marycha35 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Kochanego futra nigdy dość;) A sunice piękne! Co za patefon wyrzucił takie cuda?!? Quote
anett Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Tora i Masza są przepiękne!! i jak świetnie od razu trafiły!! Amadorko trzymam kciuki za aklimatyzację dziewczyny!:lol::lol: jeszcze kilka fotek Cywila Quote
Marycha35 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Śliczny gość:):):) I to mądre, czujne spojrzenie! Quote
DONnka Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 (edited) Dziękuję anett :loveu: Ta fota jest niesamowita :-o Tyle, że Cywil powinien się wabić Ghost ;) Edited February 18, 2013 by DONnka Quote
Aferka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [FONT=Verdana]Jestem i ja wreszcie z wieściami .[/FONT][FONT=Verdana]Lirce szwy zostały zdjęte i dwoje wetów ogladało jak sie goi jej brzusio i nie ma żadnych obaw troszke jej przemyli jodyna miejsce szycia i srebrem posmarowali oraz jeszcze do jutra ma nosić fartuszek a potem już luzy całkowite[/FONT] Quote
Marycha35 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ufff, kochana sunica, zdrowieje więc, huraaa:) Dzięki za takie info:) Quote
DONnka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Aferka napisał(a):[FONT=Verdana]Jestem i ja wreszcie z wieściami .[/FONT][FONT=Verdana]Lirce szwy zostały zdjęte i dwoje wetów ogladało jak sie goi jej brzusio i nie ma żadnych obaw troszke jej przemyli jodyna miejsce szycia i srebrem posmarowali oraz jeszcze do jutra ma nosić fartuszek a potem już luzy całkowite[/FONT] Dziękuję za dobre wieści Aferko :) A umówiłaś to USG kontrolne ? Quote
DONnka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 (edited) Rozmawiałam dziś z Amadorką :) Maszeńka sprawuje się bardzo dobrze ;) Oby tylko tak dalej :thumbs: Wpuszczona do domu zachowywała się grzecznie, z wrodzonym (?) spokojem i opanowaniem znosiła obecność psich i kocich rezydentów nawet w sytuacji, w której tamci dawali wyraz swojemu niezadowoleniu z jej obecności ;) Trzymajmy dalej kciuki !!!!!!!!!!!!!! Wizyta u weta i szczepienia prawdopodobnie w najbliższy piątek :) Edited February 19, 2013 by DONnka Quote
Pyrdka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Cieszę się,że Lirunia czuje się dobrze, a Maszeńka sprawuje się grzecznie. Nasze kochane glińskie suczydła. Quote
Amadorka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Masza została zaszczepiona- cały komplet i odrobaczona ma założoną książeczkę,oceniona przez lekarza na ok. 2 lata.Wszyscy Maszę pokochaliśmy i chyba już z nami zostanie.Nie wyobrażam sobie rozstania z nią. Quote
Pyrdka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Amadorko cieszę się, że Maszeńka grzeczna:lol:no i że ją pokochaliście;) Quote
Amadorka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Też się cieszymy,a Maszka to dzieciak jeszcze bardzo się do nas przywiązała i to w tak krótkim czasie.Ciągle się pilnuje,żeby gdzieś jej z oczu nie zniknąć. Quote
Raczyna Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 chętnie przeczytałabym cały wątek, ale zabraknie mi nocy ofiarki RULEZ Quote
Amadorka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Najbardziej to ja się cieszę,bo mam super psicę. Quote
DONnka Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Amadorka']Masza została zaszczepiona- cały komplet i odrobaczona ma założoną książeczkę,oceniona przez lekarza na ok. 2 lata.Wszyscy [B]Maszę pokochaliśmy i chyba już z nami zostanie.Nie wyobrażam sobie rozstania z nią.[/B][/QUOTE] [quote name='Amadorka']Też się cieszymy,a Maszka to dzieciak jeszcze bardzo się do nas przywiązała i to w tak krótkim czasie.Ciągle się pilnuje,żeby gdzieś jej z oczu nie zniknąć.[/QUOTE] Skoro Amadorka sama powiedziała "a", to ja powiem "b" :eviltong: [SIZE=3][B]Mogę oficjalnie już Wam ogłosić, że Maszeńka zostaje u Amadorki na stałe [/B][/SIZE]:multi: :multi: :multi: Właśnie przesłałam Jej mailem dokumenty niezbędne do formalnego zalegalizowania tego stanu :) Zaproponowałam, że na nową drogę życia opłacimy suni tą pierwszą wizytę u weta i szczepienia ;) Czekam tylko na rachunek :) Bądź szczęśliwa Maszeńko :loveu: :loveu: :loveu: [B]Amadorko[/B], kochaj i rozpieszczaj naszą dziewczynkę :razz: Quote
Cantadorra Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 No to Amadorka, cóż można dodać:gratulacje, bo właśnie masz za przyjaciela prawdziwą piękność :) Ciekawe jak dogaduje się z resztą? Quote
DONnka Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Cieszę się bardzo szczęściem Maszeńki, ale troszkę zaczynam się martwić o [B]Cywila[/B] :roll: Wszystko u niego OK, ale z pakietu ogłoszeniowego, który zafundowała mu ciocia betka NIE MA ŻADNEGO ODZEWU :( Ani jednego telefonu czy maila :shake: Oczywiście nie poddajemy się, ale ... Trzymajcie mocniej kciuki :thumbs: Wszystkich fanów [B]Liruni [/B]informuję, że dziewczyna ma się dobrze :multi: Wróciła jej kondycja, ma apetyt i szaleje jak przedtem ;) Na początku marca umówimy raz jeszcze USG i RTG Quote
Amadorka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Cantadorra']No to Amadorka, cóż można dodać:gratulacje, bo właśnie masz za przyjaciela prawdziwą piękność :) Ciekawe jak dogaduje się z resztą?[/QUOTE] Fakt jest cudna w moim typie po prostu,dlatego od pierwszego wejrzenia się w niej zakochałam.Z resztą towarzystwa też jest ok.nie chcę zapeszyć, bo zawsze może jakiegoś kota pogonić,ale nie jest pogromcą kotów raczej podchodzi do nich z ciekawością.Może bedzie należeć do typu psów,które są z kotami za pan brat,jak moja poprzednia onka,która bardzo koty lubiła. Quote
betka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Czemu nikt nie dzwoni o Cywila??? Może ogłoszenia były na rzadko oglądanych stronach internetowych? Nie bardzo się na tym znam :roll: Wysłałam dziś 125zł na konto skarpety owczarkowej dla ON-ków z Glinna Proszę o potwierdzenie na bazarku, gdy pieniążki dotrą. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239817-JUŻ-KONIEC-chinska-porcelana-etui-na-karty-torba-dla-biednych-ON-ków/page4[/URL] Quote
Emma53 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) Szarik nie żyje!!!! Oto co napisała nasza wolontariuszka: Kochani mam niestety tragiczną wiadomość- Szarik nie żyje... uciekł mi kiedy wyprowadzaliśmy Go na duży wybieg... próbowaliśmy wielu sposobów by go znaleźć i złapać... mieliśmy klatkę łapkę, szukaliśmy go co dzień, powiesiliśmy mnóstwo plakatów z informacją, że Go szukamy... dziś zadzwonił do mnie telefon i dowiedziałam się gdzie mamy przyjechać po zwłoki. To co się stało to wyłącznie moja wina i nie daruję sobie tego. Jest mi tak strasznie przykro. Przepraszam! Edited February 28, 2013 by Emma53 Quote
bela51 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Boze....:-(:-(:-( Nieszczesliwy psiak i jeszcze tak tragicznie zginął.:-( Quote
Recommended Posts