Jump to content
Dogomania

Cywil z Glinna w DS, Lira odeszła [*] ... śpij Maleńka :( :( :(

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
Przepraszam, że ostatnio zaglądam tu trochę rzadziej, ale brakuje mi czasu ...
Częściej bywam na owczarku, bo tam prowadzę duży bazar dla Liry
.
Cały czas jestem jednak z Lilką w stałym kontakcie telefonicznym :)
Do tego co napisała Wam już Lilka dodam jeszcze, że rany chyba rzeczywiście coraz mniej Lircię bolą, bo jest coraz bardziej żywotna. Dziś nawet narozrabiała odrobinę
Jak nikogo nie było w domu to w ciągu 2 godzin rozpracowała drzwi i porozrzucała rzeczy
Jutro idzie na kontrolę do weta. Trzymajcie kciuki za dobre wieści

Lilka potwierdziła, że dziś dotarło mięsko, które zamówiłam i balsam Szostakowskiego od monikach z owczarka - dziękujemy

Donka, daj link do bazarku

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

egradska napisał(a):
proszę bardzo:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22520&PID=1206283#1206283

tyle tylko, że trzeba się przebić przez cały wątek, bo nie ma możliwości edycji postów, a forumowicze stale dokładają kolejne fanty. Można np.wizytówki zamówić...:cool3: jakaś elektronika sie pojawiła i dużo psich akcesoriów

muszę się w końcu zalogować:lol:
w sobotę nie mam dyżuru ani innych zajęć, niestety coś "gruchnęło" mi w kręgosłupie i nie umiem się wyprostować, o bólu już nie wspominam.

Posted

I jest dobrze...zrobiła się szalona troszkę. Jest bardzo czuła, bo nie wiem jak może wiedziec kiedy wychodzimy z domu jej lokum miesci się z tyłu domu gdzie nie widzi i chyba nie słyszy jak wychodzimy. Zachowuje się wtedy jak ,,Kewin sam w domu''pogryzła wczoraj drzwi...a jak jesteśmy to jest zadowolona, bo nic nie rozrabia mimo tego że nie zaglądamy do niej przez dłuższy czas...kochana...Wetka dziś pościągała szwy wszystkie i jeszcze dołączyła antybiotyk w zaszczyku dla pewności aby się szwy nie rozeszły...chore ranki lepsze, jeszcze poczyszczone, martwe wycięte i jest ok Pozostanie tylko smarowanie i czekanieMięsko zjedzone ze smaczkiem

Posted

DONko - pan Mariusz z Orlenu wpłacił na konto Wolwa (czyli moje) 150 zł z dopiskiem "dla psa Wolwa i jego znajomych" :)
Razem z Elą uznałyśmy, że znajomą Wolwika jest Lira, dlatego podzieliłyśmy pieniądze tak, że dla Wolwa zostawiam 100 zł, a Lirce chcemy dać 50 zł.
Podaj mi proszę nr konta, na które mogę wpłacić pieniądze dla Liry, macie duże wydatki, chociaż na jakąś maść, czy trochę mięska będzie :)

Posted

Liruś pozdrawia i dziękuje za pomoc
Lilka mówi, że apetyt nadal dziewczynie dopisuje - mięsko zajada aż miło
Dotarł Can-Vit z Krakowa - pewnie od dariex z owczarka
Dziękujemy

Na krótkim z uwagi na mróz spacerku...

I w swojej "sypialni"...

Posted

Ajula napisał(a):
DONko - pan Mariusz z Orlenu wpłacił na konto Wolwa (czyli moje) 150 zł z dopiskiem "dla psa Wolwa i jego znajomych" :)
Razem z Elą uznałyśmy, że znajomą Wolwika jest Lira, dlatego podzieliłyśmy pieniądze tak, że dla Wolwa zostawiam 100 zł, a Lirce chcemy dać 50 zł.
Podaj mi proszę nr konta, na które mogę wpłacić pieniądze dla Liry, macie duże wydatki, chociaż na jakąś maść, czy trochę mięska będzie :)

Ajula, to naprawdę bardzo miłe :loveu:
Dziękuję w imieniu Lirci
A Volvikowi te pieniążki nie są potrzebne ?
Lircia póki co ma pieniążki w skarbonce :roll:

Posted

DONnka napisał(a):
Ajula, to naprawdę bardzo miłe :loveu:
Dziękuję w imieniu Lirci
A Volvikowi te pieniążki nie są potrzebne ?
Lircia póki co ma pieniążki w skarbonce :roll:

Na bazarku Wolwikowym dziewczyny pięknie kupują, plus 100 zł od Mariusza i już widzę, że na opłatę hoteliku na następny miesiąc będzie :)
podzielimy się i będziemy walczyć dalej, a jakbym kiedyś była w sytuacji podbramkowej z Wolwem, to poproszę o wsparcie.
Wolwo jest przynajmniej zdrowy i silny jak młody byczek, nie trzeba wydawać na jego leczenie.
Tak więc daj kobieto ten numer konta :eviltong:

Posted

Lilek napisał(a):
A poza tym, DONnko, pokochałyśmy Lirosławę, bo to niezwykła, wyjątkowa psica, więc dawaj konto, kobieto.

ja Lirę znam tylko ze zdjęć, ale że Lilek się w niej zakochała to prawda - przez telefon ciągle mi tylko o Lirze nawija :D

Posted

Ludkowie pamiętacie zagłodzoną Monę, źle u niej!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/235925-Zagłodzony-do-granic-możliwości-owczarek-niemiecki/page25

MaDi napisał(a):
Kochani mamy złe wieści...Mona musi do środy opuścić dt:( Nie wiem co zrobimy domu nie widać innego dt tez nie. Dom tymczasowy nie może już jej trzymać ze względu na otrzymanie nowej pracy.

"Mona trafiła pod naszą opiekę w stanie skrajnego zagłodzenia, ważyła 15 kilogramów i nie była w stanie poruszać się o własnych siłach. Dzięki pomocy wielu osób wróciła do zdrowia, pobyt w domu tymczasowy pozwolił jej na nowo zaufać człowiekowi i poznać uroki życia domowego psa. Niestety nasz dom tymczasowy nie może dłużej troszczyć się o Monę ze względu na długotrwały i odległy wyjazd. Pilnie musimy znaleźć Monie dom najlepiej ten stały ew. nowe miejsce tymczasowe bądź środki na umieszczenie jej w hotelu. Prosimy Państwa o wsparcie.
Reportaż o Monie:http://www.tvp.pl/lublin/reportaze/z...a-2012/9250530
Fundacja Lubelska Straż Ochrony Zwierząt BANK PEKAO SA: 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 z dopiskiem "działania statutowe Mona" PRZELEWY ZAGRANICZNE: SWIFT PKOPPLPW PL 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419

KONTAKT 883577493"

Posted

Ajula napisał(a):
Na bazarku Wolwikowym dziewczyny pięknie kupują, plus 100 zł od Mariusza i już widzę, że na opłatę hoteliku na następny miesiąc będzie :)
podzielimy się i będziemy walczyć dalej, a jakbym kiedyś była w sytuacji podbramkowej z Wolwem, to poproszę o wsparcie.
Wolwo jest przynajmniej zdrowy i silny jak młody byczek, nie trzeba wydawać na jego leczenie.
Tak więc daj kobieto ten numer konta :eviltong:

Lilek napisał(a):
A poza tym, DONnko, pokochałyśmy Lirosławę, bo to niezwykła, wyjątkowa psica, więc dawaj konto, kobieto.

A zatem dziękuję w imieniu Lirosławy :loveu:
... i ślę PW ;)

Posted

Ajula napisał(a):
Marycha a może Rudy Pies? jak szukałam miejsca dla Wolwa, to pytałam w tym hoteliku, było miejsce akurat, tylko że znalazłam bliżej i bardziej mi znany. Ale przeczytałam cały wątek hotelu i było ok, polecała mi też ten hotel osoba, której wierzę.......
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235567-Domowy-hotel-RUDY-PIES-PRUSZKÓW-woj-mazowieckie

u rudypm był onuś z nowotworem paskudnym, bez łapki. Miał bardzo dobrą opiekę do samego końca, więc gdyby było miejsce dla Mony, to byłoby to jakieś rozwiązanie

Posted

Dziękuję Wam serdecznie:):):) Za to kocham Dogomaniaków, pytasz i masz:) U Mony jest światełko, a nawet dwa w tunelu . Marzku dziękuję, że weszłaś na wątek oraz że przekazałaś info od Ajulii, ja już wczoraj odpadłam od kompa.