Perełka1 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 DONnka napisał(a):Przepraszam, że ostatnio zaglądam tu trochę rzadziej, ale brakuje mi czasu ... Częściej bywam na owczarku, bo tam prowadzę duży bazar dla Liry. Cały czas jestem jednak z Lilką w stałym kontakcie telefonicznym :) Do tego co napisała Wam już Lilka dodam jeszcze, że rany chyba rzeczywiście coraz mniej Lircię bolą, bo jest coraz bardziej żywotna. Dziś nawet narozrabiała odrobinę Jak nikogo nie było w domu to w ciągu 2 godzin rozpracowała drzwi i porozrzucała rzeczy Jutro idzie na kontrolę do weta. Trzymajcie kciuki za dobre wieści Lilka potwierdziła, że dziś dotarło mięsko, które zamówiłam i balsam Szostakowskiego od monikach z owczarka - dziękujemy Donka, daj link do bazarku Quote
egradska Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Donka, daj link do bazarku proszę bardzo: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22520&PID=1206283#1206283 tyle tylko, że trzeba się przebić przez cały wątek, bo nie ma możliwości edycji postów, a forumowicze stale dokładają kolejne fanty. Można np.wizytówki zamówić...:cool3: jakaś elektronika sie pojawiła i dużo psich akcesoriów Quote
Perełka1 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 egradska napisał(a):proszę bardzo: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22520&PID=1206283#1206283 tyle tylko, że trzeba się przebić przez cały wątek, bo nie ma możliwości edycji postów, a forumowicze stale dokładają kolejne fanty. Można np.wizytówki zamówić...:cool3: jakaś elektronika sie pojawiła i dużo psich akcesoriów muszę się w końcu zalogować:lol: w sobotę nie mam dyżuru ani innych zajęć, niestety coś "gruchnęło" mi w kręgosłupie i nie umiem się wyprostować, o bólu już nie wspominam. Quote
hotel_lilki Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 I jest dobrze...zrobiła się szalona troszkę. Jest bardzo czuła, bo nie wiem jak może wiedziec kiedy wychodzimy z domu jej lokum miesci się z tyłu domu gdzie nie widzi i chyba nie słyszy jak wychodzimy. Zachowuje się wtedy jak ,,Kewin sam w domu''pogryzła wczoraj drzwi...a jak jesteśmy to jest zadowolona, bo nic nie rozrabia mimo tego że nie zaglądamy do niej przez dłuższy czas...kochana...Wetka dziś pościągała szwy wszystkie i jeszcze dołączyła antybiotyk w zaszczyku dla pewności aby się szwy nie rozeszły...chore ranki lepsze, jeszcze poczyszczone, martwe wycięte i jest ok Pozostanie tylko smarowanie i czekanieMięsko zjedzone ze smaczkiem Quote
Amadorka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 No to świetnie,że już suni prawie się pogoiło, może pech się odwrócił od psiaków z Glinna. Quote
joteska Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ślę ciepłe myśli i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Liry:loveu: a jej poprzedniej opiekunce pseudoDT życzę wszystkiego co najgorsze:mad::angryy: Quote
Ajula Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 DONko - pan Mariusz z Orlenu wpłacił na konto Wolwa (czyli moje) 150 zł z dopiskiem "dla psa Wolwa i jego znajomych" :) Razem z Elą uznałyśmy, że znajomą Wolwika jest Lira, dlatego podzieliłyśmy pieniądze tak, że dla Wolwa zostawiam 100 zł, a Lirce chcemy dać 50 zł. Podaj mi proszę nr konta, na które mogę wpłacić pieniądze dla Liry, macie duże wydatki, chociaż na jakąś maść, czy trochę mięska będzie :) Quote
Pyrdka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Cieszę się, że Lira troszkę lepiej się miewa. Quote
hotel_lilki Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Tak lepiej... już rane się ziarnują i Lira berdziej wesoła:multi::multi: Quote
DONnka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Liruś pozdrawia i dziękuje za pomoc Lilka mówi, że apetyt nadal dziewczynie dopisuje - mięsko zajada aż miło Dotarł Can-Vit z Krakowa - pewnie od dariex z owczarka Dziękujemy Na krótkim z uwagi na mróz spacerku... I w swojej "sypialni"... Quote
DONnka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ajula napisał(a):DONko - pan Mariusz z Orlenu wpłacił na konto Wolwa (czyli moje) 150 zł z dopiskiem "dla psa Wolwa i jego znajomych" :) Razem z Elą uznałyśmy, że znajomą Wolwika jest Lira, dlatego podzieliłyśmy pieniądze tak, że dla Wolwa zostawiam 100 zł, a Lirce chcemy dać 50 zł. Podaj mi proszę nr konta, na które mogę wpłacić pieniądze dla Liry, macie duże wydatki, chociaż na jakąś maść, czy trochę mięska będzie :) Ajula, to naprawdę bardzo miłe :loveu: Dziękuję w imieniu Lirci A Volvikowi te pieniążki nie są potrzebne ? Lircia póki co ma pieniążki w skarbonce :roll: Quote
Ajula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 DONnka napisał(a):Ajula, to naprawdę bardzo miłe :loveu: Dziękuję w imieniu Lirci A Volvikowi te pieniążki nie są potrzebne ? Lircia póki co ma pieniążki w skarbonce :roll: Na bazarku Wolwikowym dziewczyny pięknie kupują, plus 100 zł od Mariusza i już widzę, że na opłatę hoteliku na następny miesiąc będzie :) podzielimy się i będziemy walczyć dalej, a jakbym kiedyś była w sytuacji podbramkowej z Wolwem, to poproszę o wsparcie. Wolwo jest przynajmniej zdrowy i silny jak młody byczek, nie trzeba wydawać na jego leczenie. Tak więc daj kobieto ten numer konta :eviltong: Quote
Lilek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 A poza tym, DONnko, pokochałyśmy Lirosławę, bo to niezwykła, wyjątkowa psica, więc dawaj konto, kobieto. Quote
Marycha35 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Jak dobrze, że sunieczka zdrowieje:):):) UFFFFFFF! Buziale dla niej w pyś. Quote
Ajula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Lilek napisał(a):A poza tym, DONnko, pokochałyśmy Lirosławę, bo to niezwykła, wyjątkowa psica, więc dawaj konto, kobieto. ja Lirę znam tylko ze zdjęć, ale że Lilek się w niej zakochała to prawda - przez telefon ciągle mi tylko o Lirze nawija :D Quote
Lilek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Oj, no tak to już nie bujaj, Ajulko. Toć o Wolwiku też nawijam. W ogóle dużo nawijam, bo gaduła ze mnie. Jak to starsza pani. Quote
Marycha35 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ludkowie pamiętacie zagłodzoną Monę, źle u niej!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/235925-Zagłodzony-do-granic-możliwości-owczarek-niemiecki/page25 MaDi napisał(a):Kochani mamy złe wieści...Mona musi do środy opuścić dt:( Nie wiem co zrobimy domu nie widać innego dt tez nie. Dom tymczasowy nie może już jej trzymać ze względu na otrzymanie nowej pracy. "Mona trafiła pod naszą opiekę w stanie skrajnego zagłodzenia, ważyła 15 kilogramów i nie była w stanie poruszać się o własnych siłach. Dzięki pomocy wielu osób wróciła do zdrowia, pobyt w domu tymczasowy pozwolił jej na nowo zaufać człowiekowi i poznać uroki życia domowego psa. Niestety nasz dom tymczasowy nie może dłużej troszczyć się o Monę ze względu na długotrwały i odległy wyjazd. Pilnie musimy znaleźć Monie dom najlepiej ten stały ew. nowe miejsce tymczasowe bądź środki na umieszczenie jej w hotelu. Prosimy Państwa o wsparcie. Reportaż o Monie:http://www.tvp.pl/lublin/reportaze/z...a-2012/9250530 Fundacja Lubelska Straż Ochrony Zwierząt BANK PEKAO SA: 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 z dopiskiem "działania statutowe Mona" PRZELEWY ZAGRANICZNE: SWIFT PKOPPLPW PL 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 KONTAKT 883577493" Quote
DONnka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ajula napisał(a):Na bazarku Wolwikowym dziewczyny pięknie kupują, plus 100 zł od Mariusza i już widzę, że na opłatę hoteliku na następny miesiąc będzie :) podzielimy się i będziemy walczyć dalej, a jakbym kiedyś była w sytuacji podbramkowej z Wolwem, to poproszę o wsparcie. Wolwo jest przynajmniej zdrowy i silny jak młody byczek, nie trzeba wydawać na jego leczenie. Tak więc daj kobieto ten numer konta :eviltong: Lilek napisał(a):A poza tym, DONnko, pokochałyśmy Lirosławę, bo to niezwykła, wyjątkowa psica, więc dawaj konto, kobieto. A zatem dziękuję w imieniu Lirosławy :loveu: ... i ślę PW ;) Quote
Marycha35 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ludkowie błagam, nie znacie jakiegoś hoteliku dobrego dla Mony, nie można jej teraz zostawić bez pomocy, tyle już przeszła:( Quote
Ajula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Marycha a może Rudy Pies? jak szukałam miejsca dla Wolwa, to pytałam w tym hoteliku, było miejsce akurat, tylko że znalazłam bliżej i bardziej mi znany. Ale przeczytałam cały wątek hotelu i było ok, polecała mi też ten hotel osoba, której wierzę....... http://www.dogomania.pl/forum/threads/235567-Domowy-hotel-RUDY-PIES-PRUSZK%C3%93W-woj-mazowieckie Quote
egradska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ajula napisał(a):Marycha a może Rudy Pies? jak szukałam miejsca dla Wolwa, to pytałam w tym hoteliku, było miejsce akurat, tylko że znalazłam bliżej i bardziej mi znany. Ale przeczytałam cały wątek hotelu i było ok, polecała mi też ten hotel osoba, której wierzę....... http://www.dogomania.pl/forum/threads/235567-Domowy-hotel-RUDY-PIES-PRUSZKÓW-woj-mazowieckie u rudypm był onuś z nowotworem paskudnym, bez łapki. Miał bardzo dobrą opiekę do samego końca, więc gdyby było miejsce dla Mony, to byłoby to jakieś rozwiązanie Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dziękuję Wam serdecznie:):):) Za to kocham Dogomaniaków, pytasz i masz:) U Mony jest światełko, a nawet dwa w tunelu . Marzku dziękuję, że weszłaś na wątek oraz że przekazałaś info od Ajulii, ja już wczoraj odpadłam od kompa. Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [FONT=arial black]Zapraszam na dwa bazarki...i przepraszam że tak bezczelnie[SIZE=3]... pierwszy bazarek jest cegiełkowo-puzzlowy dla Maji :smile: na drugim możesz sam skomponować podkładkę za swoim zwierzakiem :smile: [/FONT] Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Moja mama też tak mówi...ale mi już głupio a to się chyba nigdy nie skończy... Quote
Recommended Posts