Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: :placz: :placz: dzis mam zły dzien:placz: :placz: :placz: -nie dosc ze odebralam wlasnie pieska spowrotem na DT-bo jego jego dom staly oddal go po 2dniach, to jeszcze rano pod moje drzwi ktos podrzucil szczeniaka!!!!!
matko!!!
szczeniak byl zapakowany w karton po wodce, z kilkoma chrupkami wrzuconymi do srodka-jest za maly by mogl je jesc...
chlopiec-Rudzik-jest slicznym ok6tygodniowym rudzielcem pelnym radosci...i pelnym robali:(:(:( nie wiem jak dam rade-mam 3koty, krolika, psa na tymczasie ktory wlasnie stracil szanse na dom staly i teraz tego malucha...na moim malym mieszkanku...mam tez juz debet 200zlotych na koncie-a musze malucha odrobaczyc odpchlic-straszny stan-to chodzaca bomba robali-i profilaktycznie tez inne zwierzaki...to wielki koszt + jeszcze szczepienia:shake: :shake: :shake: ale nie chce tu prosic o kase-choc by sie przydala-tylko o POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU...ja nie moge miec 2psow na DT:shake: :shake: :shake: :shake:
oto zdjatka Rudzika-imienia nie ma teraz takie na szybko mu dalam...

UWAGA!!! RUDZIK-IMBIREK JEST OBECNIE POD OPIEKA FUNDACJI CANIS ET FELIS nadal mieszka u mnie ale pieniazki na Imbirka powinny wplynac na konto Fundacji...bo w koncu to dziewczyny placa za wszystko-a maluszek tani wcale nie bedzie...:cool3: :cool3: :cool3:
nr konta-jesli ktos by chcial pomoc nam z Imbirko-Rudzikiem:
35 1240 1763 1111 0010 0908 0088 ale koniecznie z dopiskiem 'na imbirka'

Imbirek ma juz nowy cudowny dom:):):)

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy robi co może, koszty cię zjedzą Karolina. Napisz PW do GreenEvil i poproś o założenie skarpetki na utrzymanie szczeniora i dopisz do tytułu wątku prośbę o wsparcie. Potem wstaw numer konta i nazwę skarpetki w pierwszy post. No i oczywiście zbierasz rachunki i faktury na AFN. Ja coś na pewno wpłacę. Myślę że przynajmniej na weta i leki się uzbiera.

Posted

KalOlina, poniewaz on taki piekny bardzo trzeba uważać żeby nie buł wzięty jako zabawka dla dzieci :(
Jest taki cudny że mozna go jeść łyżkami ..
Na AFN czy na Twoje konta?
Podeślę proche kasy na szczepienia maluszka..

Posted

hmm jesli juz chyba wole AFN bo nie chce pozniej jakis podejrzen-wiecie ze roznie bywa...tylko musze zwrocic sie o pomoc w zalozeniu skarpety...
dziekuje za chec wsparcia!!! na Miska wydalam juz 600zlotych wlasnych i dlatego mam trudna sytuacje...:(

Posted

Dokładnie tak beka. W przypadku szczeniaków jest ten problem że śliczny malutki szczeniaczek rośnie. Przestaje być puchatą przytulanką, zaczyna brykać i trzeba mu poświęcić czas i wychować. Bardzo trzeba uważać żeby nie padł ofiarą chwilowej zachcianki. Dobrze by było żeby pobył u ciebie ze 2 tygodnie przeszedł badania, został "wyczyszczony" i był żywieniowo samodzielny. Na Micha uważaj, dorosłe dominujące samce mogą być "niedelikatne" w stosunku do szczeniąt - może zrobić krzywdę niechcący. Czy maluszek je już stałe pokarmy ? Ma na tyle duże ząbki żeby poradzić sobie z gryzieniem ?

Posted

tak-z jedzeniem kotow poradzil sobie na tyle dobrze ze zanim zauwazylam juz micha byla ppusta...no teraz to ogolnie bedzie szalenstwo-w jednym pokoju krolik z kotem-panikarzam...gdzies pomiedzy dwa inne koty...w jednym Michu...a szczenior chyba pod pacha...szczeniak Imbir-Rudzik kochanyale juz sobie poszczekal pogryzl klosz od lampy Miska i jeszcze zabieral sie za papcia a teraz spi mi na kolanach...wystawiam na allegro i jedziemy do weta...jesli pozwolicie skarpete zaloze i dla Micha i szczenira wiec wplaty prosilabym z podpisem, ze np. na rudzika czy imbira..jeszcze sama nie wiem..ja na skarpetach znam sie tyle ile sama wplacam...

Posted

KaLolina, przepraszam, że sie wtrącam - jestem z Poznania więc jesli potrzeba to moge Tobie pare rzeczy do małego podrzucić - np, tabletki na odrobaczenie (pratel), srodek na pchły i witaminy Wita-Vetu.