GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a): leje mu sie biala ropa z oczek:( Jak to leje się ropa?? Jak to wygląda? Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 biala ropa...nic wiecej-brak kataru wysieku z nosa kaszelku..ale po nocy byl zaropialy...teraz tez niestety-nowa ropa sie pojawia... Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a):biala ropa...nic wiecej-brak kataru wysieku z nosa kaszelku..ale po nocy byl zaropialy...teraz tez niestety-nowa ropa sie pojawia... Możesz z nim podjechać do weta? Przyjmuje od 12... Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 za chwile podjade do svhronu-umowilam sie taz z Monia... na 12 moge podjechac do weta... Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 oki jade na uczelnie i od razu do weta...malec juz nie ma nowej ropki...w sumie nie wiem czy wyglada gorzej niz wczoraj-raczej tak samo...tylko po nocy ta biala ropa sie pojawila-a mialam byc przeczulona na jakiekolwiek zmiany...Imbir robi kupy i siuski jak szalony...lece bo nie dam rady sie wyrobic... Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 oki to juz pisze...Rudzik Imbirek dostal kropelki ktore ja bede zajrapiala 4razy dziennie-w przerwie sprzatania kupek....maluch zdrowy ale dostal jeszcze dzis zastrzyk na wzmocnienie...no i teraz chlopak szaleje...caly czas zaczepia zeby sie z nim bawil...a u weta padl jak zabity i spal cala praktycznie droge do domu;) Quote
MonikaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a):oki to juz pisze...Rudzik Imbirek dostal kropelki ktore ja bede zajrapiala 4razy dziennie-w przerwie sprzatania kupek....maluch zdrowy ale dostal jeszcze dzis zastrzyk na wzmocnienie...no i teraz chlopak szaleje...caly czas zaczepia zeby sie z nim bawil...a u weta padl jak zabity i spal cala praktycznie droge do domu;) Ufff....no to na razie ulga, że to nic poważniejszego. A kto był - wet czy wetka? ;-) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wszyscy byli...hi hi...ale wteka ogladala...no i pytali czy jutro tez przyjde bo chetnie tego pluszaka Rudzika poprzytulaja jeszcze;) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 gdy Imbirek spi w domu panuje wzgledny spokoj;) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 oto moje cudne poslanie ale najlepiej mi sie spi na kolankach:) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 hehe Imbirek jest nawet mniejszy niz moj krolik-ale koty juz szczekaniem chce 'ustawiac' ;) Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Uff, dobrze, że to nic poważnego!! Ale słodziak z niego nad słodziakami :loveu: Normalnie Ci zazdroszczę :placz: A jak z jedzeniem? Quote
MonikaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale króliczek z puchatym brzuszkiem! :loveu: Dziś dzwonił do mnie w jego sprawie jakiś pan, ale chciał go brać ze sobą od razu po świętach za granicę, a to nie jest możliwe, bo Rudzik nie jest zaszczepiony. Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 cos slyszalam o tej rodzincez zagranicy...:( niestety Rudzik potrzbuje troche czasu i wlasciciele musza na niego poczekac...heh maluch jest sliczny to fakt;) a ja juz nabralam wprawy w wyszukiwaniu kupek;) z jedzeniem dobrze-je chetnie puszki-a chrupki tylko jak namocze je w cieplej wodzie...za to za chrupke Miska zabieral sie i nic mu nie przeszkadzalo...ale chyba bardziej jako zabawke bo nie mogl nawet ugryzc...a sledztwo trwa...ja sie dowiem kto mnie tak zapoznal z Rudziko Imbirkiem... Goniu szykuj sie na telefony bo na allegro podalam kontakt do Ciebie, i ogolny do Fundacji...:) dobrze?? Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a): Goniu szykuj sie na telefony bo na allegro podalam kontakt do Ciebie, i ogolny do Fundacji...:) dobrze?? No to zacieram rączki ;):mad: Tylko najlepsi z najlepszych dostaną Imbirka :razz: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 oto allegro-wiem wiem ze malo kolorowe ale ja z tym HTML nie za dobrze sie dogaduje;) hehe http://www.allegro.pl/item182951649_poznan_malutki_szczeniaczek_dom_potrzebny_.html Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Super, ale ja bym dodała jeszcze ze 2,3 zdjecia ;) Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 hmm tylko ktore?? nie moge sie sama zdecydowac;) Quote
GoniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a):hmm tylko ktore?? nie moge sie sama zdecydowac;) Ja optuję za 1 i 2 od góry na poprzedniej stronie :loveu: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 hmm a one juz sa...nie wchodza??? wsadzilam 6zdjec... Quote
MonikaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kaLOlina napisał(a):cos slyszalam o tej rodzincez zagranicy...:( niestety Rudzik potrzbuje troche czasu i wlasciciele musza na niego poczekac... Czy oni do Ciebie pisali? Jakie zrobili wrażenie w mailu? Bo pan, który ze mną rozmawiał, deklarował chęć przygarnięcia innego psa latem - gdy będzie w Polsce dłużej i będzie miał czas na przygotowanie wszystkich formalności. Aha, tak sobie myślę - żebyś nie musiała mieć remontu generalnego w domu ;-) - może dobrze byłoby położyć na podłodze grubą folię malarską albo warstwę gazet? Co myślisz? Wiem, że to nie wygląda "wyjściowo" ale chociaż ochronisz trochę podłogę... Quote
Recommended Posts