Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
biala ropa...nic wiecej-brak kataru wysieku z nosa kaszelku..ale po nocy byl zaropialy...teraz tez niestety-nowa ropa sie pojawia...

Możesz z nim podjechać do weta? Przyjmuje od 12...

Posted

oki jade na uczelnie i od razu do weta...malec juz nie ma nowej ropki...w sumie nie wiem czy wyglada gorzej niz wczoraj-raczej tak samo...tylko po nocy ta biala ropa sie pojawila-a mialam byc przeczulona na jakiekolwiek zmiany...Imbir robi kupy i siuski jak szalony...lece bo nie dam rady sie wyrobic...

Posted

oki to juz pisze...Rudzik Imbirek dostal kropelki ktore ja bede zajrapiala 4razy dziennie-w przerwie sprzatania kupek....maluch zdrowy ale dostal jeszcze dzis zastrzyk na wzmocnienie...no i teraz chlopak szaleje...caly czas zaczepia zeby sie z nim bawil...a u weta padl jak zabity i spal cala praktycznie droge do domu;)

Posted

kaLOlina napisał(a):
oki to juz pisze...Rudzik Imbirek dostal kropelki ktore ja bede zajrapiala 4razy dziennie-w przerwie sprzatania kupek....maluch zdrowy ale dostal jeszcze dzis zastrzyk na wzmocnienie...no i teraz chlopak szaleje...caly czas zaczepia zeby sie z nim bawil...a u weta padl jak zabity i spal cala praktycznie droge do domu;)

Ufff....no to na razie ulga, że to nic poważniejszego. A kto był - wet czy wetka? ;-)

Posted

Ale króliczek z puchatym brzuszkiem! :loveu:
Dziś dzwonił do mnie w jego sprawie jakiś pan, ale chciał go brać ze sobą od razu po świętach za granicę, a to nie jest możliwe, bo Rudzik nie jest zaszczepiony.

Posted

cos slyszalam o tej rodzincez zagranicy...:( niestety Rudzik potrzbuje troche czasu i wlasciciele musza na niego poczekac...heh maluch jest sliczny to fakt;) a ja juz nabralam wprawy w wyszukiwaniu kupek;)
z jedzeniem dobrze-je chetnie puszki-a chrupki tylko jak namocze je w cieplej wodzie...za to za chrupke Miska zabieral sie i nic mu nie przeszkadzalo...ale chyba bardziej jako zabawke bo nie mogl nawet ugryzc...a sledztwo trwa...ja sie dowiem kto mnie tak zapoznal z Rudziko Imbirkiem...
Goniu szykuj sie na telefony bo na allegro podalam kontakt do Ciebie, i ogolny do Fundacji...:) dobrze??

Posted

kaLOlina napisał(a):

Goniu szykuj sie na telefony bo na allegro podalam kontakt do Ciebie, i ogolny do Fundacji...:) dobrze??
No to zacieram rączki ;):mad: Tylko najlepsi z najlepszych dostaną Imbirka :razz:

Posted

kaLOlina napisał(a):
cos slyszalam o tej rodzincez zagranicy...:( niestety Rudzik potrzbuje troche czasu i wlasciciele musza na niego poczekac...

Czy oni do Ciebie pisali? Jakie zrobili wrażenie w mailu? Bo pan, który ze mną rozmawiał, deklarował chęć przygarnięcia innego psa latem - gdy będzie w Polsce dłużej i będzie miał czas na przygotowanie wszystkich formalności.

Aha, tak sobie myślę - żebyś nie musiała mieć remontu generalnego w domu ;-) - może dobrze byłoby położyć na podłodze grubą folię malarską albo warstwę gazet? Co myślisz? Wiem, że to nie wygląda "wyjściowo" ale chociaż ochronisz trochę podłogę...