brjagata Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ten numer to jest numer Lilith? Czy kogo? :lol: Nie mogą wyprowadzać psiaków? Też o tym słyszałam, a to chyba dlatego bo pies po powrocie do boksu najcześciej zostawał pogryziony przez współlokatorów.. :roll: Ale nie jestem pewna. Quote
magda z. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 numer do lilth, a z tymi spacerami to nie wiem, Magda Ci powie dokładnie Quote
brjagata Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No to umówiłam się z Lilith na niedzielę. ;) Posprzątamy w schronisku i może powyprowadzamy jakieś psiaki na spacerki. Wezmę aparacik, pocykam foty i szybko wstawię je na wątek, postaram się również wynaleźć jakieś informacje. Mam nadzieje, że wszystko dobrze pójdzie. :eviltong: Quote
Seaside Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 super :multi: Tylko bardzo proszę spytaj na kogo namiary w ogłoszeniach - to ważne :) Dzięki :loveu: Quote
magda z. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jakbyście mogły sprawdzić czy ten dalmatyńczyk jest jeszcze w schronie, może byśmy sie znów do bea_m uśmiechnęły, bo niuniek z dłuzyny w weekend do niemiec do domu jedzie Quote
brjagata Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dobrze, dobrze, sprawdzimy. :) Może jakiś bannerek do wątku by się przydał? ;) Ja bym chętnie zrobiła, jakbym tylko miała laptopa który obecnie jest w naprawie a niestety tylko tam mam photoshopa.. :roll: Quote
Seaside Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To widze że Ty zdolna bestia jesteś :diabloti: Faktycznie by się przydał. Jak będą nowe ładne fotki to może zaktualizujemy 1 post. Chociaż Jola ma masę roboty i tak myślę, że zamiast w pierwszym głównym Joli, zrobiłabym to w pierwszym swoim, a jola by pokasowała po prostu tylko. Nie mam sumienia już jej roboty dokładać :( Acha, przypomniało mi się - zobaczcie czy są jakieś bulowate - doddy zawsze pyta :) Quote
Seaside Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kurcze widze że Jola ma pierwsze 4 posty a potem Gosia.... I co teraz?? Jola ma swoje kociambry, Gosia zajęta w Dłużynie mam pomysł, żeby jak będą nowe wiadomości i zdjęcia to założę nowy wątek :razz: Quote
brjagata Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Coś tam wyskrobać bym potrafiła. :eviltong: Dobrze, w takim razie - dalmat, bullowate i inne psiaki. ;) Wiadomości będą w niedziele. ;D Pojadę do Magdy z koleżanką która rejestnie się chyba jeszcze dzisiaj na dogo. ^^ Pomoże przy opisach itd. ;) Nowy wątek - oky :cool3: Quote
magda z. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 w niedzielę Maksik vel pirat będzie juz w niemczech, tez posikiwał, jak ten dalmat z jeleniej, wystarczyło go wykastrować, bo miał porblemy z prostatą, oby jeszce tam był... A my zaczynamy powoli organizowac się z bazarkami na sterylki w dłużynie-bedziemy ciachać:cool1: Quote
Kibaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam.! ; )) Tak, postaram się pojechać do schroniska, jeżeli moja mamuśka pozwoli mi. Mam nadzieje że tak. Aguś, z chęcią Ci pomogę z opisami. ; * Quote
brjagata Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Przepraszam dziewczyny ale jednak nic z tego.. Magda nie może przyjechać bo jest chora a nas zapewne nawet tam nie wpuszczą a nawet gdyby to i tak nie możemy zrobić zdjęć bo ''nie można'' a poza tym każdego miesiąca 20 psów wyjeżdża do Niemiec a my nie będziemy nawet wiedziały które to. :angryy: Quote
Seaside Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 kurcze - faktycznie bez przewodnika, który będzie miał dokładniejsze wiadomości o wyjeżdżających psach to robota bez sensu :( Miejmy nadzieję, że jak magda wyzdrowieje to jednak się uda :) Chociaż pocieszające są troche te adopcje do Niemiec - chociaż tyle, że psy nie będą latami gnić w boksach. Mam nadzieję, że schronisko współpracuje z jakąś porządną fundacją :cool1: Quote
Jola_K Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Seaside napisał(a):Kurcze widze że Jola ma pierwsze 4 posty a potem Gosia.... I co teraz?? Jola ma swoje kociambry, Gosia zajęta w Dłużynie mam pomysł, żeby jak będą nowe wiadomości i zdjęcia to założę nowy wątek :razz: no nie wyrabiam.. a dodatkowo nie dostalam do tej pory opisow psiakow ktore sa w pierwszym poscie mozna zalozyc nowy watek, lub podam Seaside haslo dostepu do mojego profilu zebys mogla aktualizowac zdecydujcie jak chcecie Quote
Seaside Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 po prostu współpraca ze schroniskiem padła niestety... Czaem tylko Lilith jakiegoś psiaka podrzuci. Podejrzewam Jolu że większości psów z pierwszych postów już nie ma :shake: Myślę, że jak dziewczynom uda się wkręcić do schroniska i w miarę stale będą pokazywane jakieś psiaki to założę nowy wątek. Nie mam sumienia Cię tym obarczać - wystarczy że całę serce swoim kociambrom poświęcasz. I tak ledwo oddech łapiesz :( Quote
Seaside Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dziewczyny przy okazji proszę o pomoc i pomysły - kolejna kochana osoba której trzeba pomóć tym razem poznań - starsza Pani ratująca kociaki http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t...r=asc&start=90 http://www.dogomania.pl/forum/f486/3...ansowa-121472/ Quote
AniaB Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ZuziuM, Lilith, przepraszam ze dopiero teraz ale miałam smutny czas ostatnio - i nie udało mi sie załozyc wątku Doli/Emmie aby móc pisać co u niej.. Postaram sie nadrobic to jak najszybcij.. Póki co zdjecia wkleiłam na wątku mojej nie zyjacej Brenduni - watek w podpisie.. Ale wklejam je również tutaj - mam nadzieje ze psiaki w potzrebie z jeleniogórskiego schroniska nie pogniewaja sie.. W koncu Emcia tez sie stamtad wzieła..:lol: Zdjecia sa sprzed dwóch tygodni około.. Jak sie ogarne to wszystko uporzadkuje i Emcia bedzie miałą swój własny wątek - tylko dla niej..:lol: Quote
Seaside Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale gwiazda! :crazyeye: :loveu::loveu: Ściskamy!! Quote
rotek_ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 potrzebujemy chętnej osoby do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w JG dla psa z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-hammer-kto-pomoze-rozwieszac-ogloszenia-szukamy-pilnie-ds-120379/[/URL] Quote
Seaside Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Halo dziewczyny - kto może pomóc rotek?? Zimnica idzie a mi ciągle po głowie to schronisko chodzi :( Lilith powiedz jak będziesz jak tam teraz z adopcjami?? czy ktoś zagląda do kotów?? ze strony schronu wynika że jest tam ich tylko kilka. czy to prawda???? Może jestem naiwna,ale co jakiś czas na stronie jeleniej jelonca.com wystawiam po 1 psiaku i po paru dniach lub tygodniach przechodzi na stronie schroniska do zakładki "w nowym domu" Czy to możliwe żeby te małe ogłoszenia działały?? mam nadzieję, chciałabym znać więcej szczegółów co do adopcji w schronie. Więcej wiadomości o psach. Dziewczyny odezwijcie się Co z adopcjami do Niemiec??????? Quote
rotek_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dostałam dwa tel do dziewczyn od magdy z. ale zaden z nich nie odpowiada.... szkoda żeby domek się zmarnował Quote
magda z. Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 rotek_ napisał(a):dostałam dwa tel do dziewczyn od magdy z. ale zaden z nich nie odpowiada.... szkoda żeby domek się zmarnował to ja juz więcej kontaktów tam nei mam:shake:a sama nie mam jak fizycznie, bo daleko i czasu kompletnie brak, może napisz do ZuziaM, może ona ma tam jeszcze kogoś:roll: Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :roll: kurde, ale to jak to jest? chyba ktos tam mieszka, skoro zdjęcia są ze schroniska ? co ? Quote
Recommended Posts