jaanna019 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 (edited) Jest pierwsze zapytanie o Bonę-Korę ;) kaszanko ta suczka od Pana Wnykówki była oddana na ul. Kawaleryjską więc to może być ta sama już przekazałam gdzie trzeba wieści. Dziewczyny kto ma zdjęcia tej Beżowej suni od Pani Lucyny? Edited March 6, 2012 by jaanna019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreag Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 [quote name='jaanna019']Dziewczyny kto ma zdjęcia tej Beżowej suni od Pani Lucyny?[/QUOTE] Ja mam, zaraz wyślę;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Zdjęcie tej suni ma chyba dreag:-) Zajrzyjcie chociaż na wątek mojej foksterierki pliss. [url]www.dogomania.pl/threads/224212-Foksterierka.-Bita-głodzona..Zabrana-podczas-interwencji-prosi-o-nowe-życie-(?p=18782559#post18782559[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Aga byłaś szybsza;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszanka Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 [quote name='jaanna019']kaszanko ta suczka od Pana Wnykówki była oddana na ul. Kawaleryjską więc to może być ta sama już przekazałam gdzie trzeba wieści. ?[/QUOTE] no to super - bo ja dzisiaj kilkanaście razy dzwoniłam i nic żadnego odzewu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 [quote name='bbgm'][B]Kto ma tego psa? Pani od Fazki się nim interesuje i dzwoniła do kogoś z tego ogłoszenia,więc uważać należy,bo zaraz kolejny na stajni wyląduje.[/B][/QUOTE] [SIZE=5]to chyba jakiś żart [/SIZE]:angryy: Fazką nie zajmuje się tak jak powinna a kolejnego chce wziąć co za ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbgm Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Ona chce "pomóc",to nie żart.Może wymyśli jakieś inne miejsce,nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 [quote name='bbgm']Ona chce "pomóc",to nie żart.Może wymyśli jakieś inne miejsce,nie wiem.[/QUOTE] Niech sobie najpierw pomoże a potem innym......wiesz o czym piszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Czy ktoś z Was słyszał może o czymś takim w Białymstoku? Skopiowane z BO: DAM PRACE Poszukuje pracownika do ośrodka adopcyjnego dla psów. Wymagane prawo jazdy kat.B, chęci do pracy, oraz znajomość topografii woj podlaskiego. Zarobki uzależnione od wyjazdów. CV i kilka słów o sobie proszę wysyłać na maila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zachary Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Ja nie słyszałam maia, ale brzmi niekoniecznie profesjonalnie. Pracownik do ośrodka adopcyjnego.... albo kierowca do takiego ośrodka, skoro zarobki uzależnione od wyjazdów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 No właśnie dziwne to ogłoszenie, nie ma żadnego adresu, telefonu, nazwy. Zgłoszenie jedynie przez formularz można wysłać. Pewnie to jakaś ściema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asika5 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 maia oj jakoś tajemniczo to brzmi... znajomość topografi woj. podlaskiego??? może to chodzi o zbieranie psów z gmin podlaskich np. do schroniska? wysłałaś swoją propozycję? jestem ciekawa co to za ośrodek adopcyjny;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreag Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Coś z nazwą ośrodka adopcyjnego to chyba "Kala" z Wasilkowa;). A prawo jazdy pewnie do zwożenia złapanych psów, pewnie znowu mnóstwo gmin podpisało z Kuleszą umowy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 A Kala to co to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Na 100% Kala i chodzi o odławianie bezdomniaków ale raczej nie do schroniska bo oni schroniska nie mają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 A to jest legalne? To gdzie trafiają te psy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszanka Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 dziewczyny niezapomnijcie zabezpieczyć swoje psy od kleszczy - mój Mulan załapał :( :( dopiero wróciłąm od weta, czerwone krwinki na poziomie 12,3 % :( noc ma być decydująca, a jeszcze rano wyglądał normalnie, chyba się załamie jak odejdzie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zachary Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Kaszanka nie kracz:mad:. Myśl pozytywnie:multi: Mulan jest w dobrej kondycji, więc powinien dać radę choróbsku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maia Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Mulan jest młody wyjdzie z tego. Trzymam kciuki za chłopaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky62 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Mulan nie daj się...musi byc dobrze.Trzymam mocno kciuki. Dzięki kaszanka,ze przypominasz o tych cholernych kleszczach. Moja Sonia juz przechodziła bebeszjozę...nie jest wskazane chorować po raz kolejny. Jutro lecę po pipety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuanna Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Ja też już swoją zakropiłam, po tym jak wetka miała już dwa przypadki pokleszczówki. Trzymaj się kaszanka- jeśli będzie potrzebna krew - daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawronka Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Aniu, trzymam kciuki za Mulana. Będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszanka Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Z Mulanem jest bardzo bardzo żle - rozkład krwinek czerwonych - dzisiaj od Saby przetaczaliśmy krew - teraz czekamy czy sie przyjmie :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Dzięki Bogu, że Saba była. Jakby co to jolasek też ma psa krwiodawcę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky62 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 O Boże, nie poddawaj sie Mulanku...musisz pokonać to choróbsko:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts