Iza. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja też mogę być na 12 i mogę być w sumie przez te 2 godziny. Musze tylko dogadać się z rodzicami. Małej budy niestety nie posiadam ;) jak mój tato jak zrobił budę dla Luniśki to trzech chłopa ją targało, na wózku na dodatek, bo tak cieżka i duża wyszła ;) Quote
Bakteria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja powinnam byc, ale niestety nie na 100%. Jak już to postaram się od mniej więcej 12:00 może godzinkę, albo półtora. No, ale jak pisałam to nie do końca pewne... A co z tymi plakatami? Dostaliście je? Kilka, tzn. ile? Pytam, bo bym chciała gotowce, żeby gdzieś szybciutko rozwiesc, bo: na stronie nie mogę żadnego znaleśc..., po drugie nie mam za bardzo jak wydrukowac :shake: Tuszu w drukarce ubyło. Quote
plinka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mało czasu zostało, na rozwieszenie tych plakatów.... :shake: Gdybyśmy pomyśleli i wcześniej je rozwiesili to więcej ludzi dowiedziałoby sie o tej akcji. Bakteria, mogłabym skserować trochę tych plakatów i Ci podrzucić ale teraz to już chyba nie ma sensu, bo jutro po południu najwcześniej skseruje, w pt ci dam to zostaje tylko jeden dzień przed całą akcją na rozwieszenie - więc chyba za późno... P.S. Tu jest ten plakat do pobrania ---> [URL]http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy/?dz=dwnl[/URL] Quote
Bakteria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No i ja jeszcze miałam zamiar w szkołach porozwieszac... A na sobotę do szkół to nawet nie ma po co :shake:. No trudno... Wydrukuje może jeden, czy dwa. Wywieszę w swojej szkole, lepsze to niż nic. Tylko tam chyba trzeba gdzieś na dole dopisac, gdzie i kiedy będzie konkretnie w B-stoku ta akcja. I zapraszam na temat poświęcony kolejnemu psiakowi szukającego domu... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7295431#post7295431[/URL] Quote
kluska1991 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Karina - masz pw, wysłałam ci godziny lekcji. Ja w niedzielę będę ile trzeba. Nie ma problemu. Co do minischroniska: piątek kończę 16.25, sobota wolna. W piątek jak trzeba to mogę jechać od razu po szkole. :razz: Plakaty postaram się zabrać rano i powiesić przynajmniej u siebie w szkole - 2LO. Jak wyjdzie - ni wim :p. Quote
plinka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='kluska1991']. W piątek jak trzeba to mogę jechać od razu po szkole. :razz:[/quote] oczywiście...:diabloti::mad::mad: A co z naszą kolacją przy świecach? :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
karina1002 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='pAuLiNka & Mika']oczywiście...:diabloti::mad::mad: A co z naszą kolacją przy świecach? :evil_lol: :eviltong: :eviltong:[/quote] Jakich świecach ?? :crazyeye: Nic nie wiem :eviltong::diabloti: Quote
karina1002 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kluska, już sama nie wiem kiedy pojechać, bo w sobotę to mi średnio pasuje :mad:. Ale mozę coś i z tego wyjdzie. Muszę przemyśleć sprawę. Quote
kluska1991 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='karina1002']Jakich świecach ?? :crazyeye: Nic nie wiem :eviltong::diabloti:[/quote] Już nie pamiętasz? :shake: No ładnie.. Sama proponowałaś Wedla a teraz co? :eviltong: Myśl, myśl. Albo możesz mnie zwolnić dzisiaj z lekcji i jedziemy :cool3:. Nie pogniewam się.:evil_lol: Quote
karina1002 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='kluska1991']Już nie pamiętasz? :shake: No ładnie.. Sama proponowałaś Wedla a teraz co? :eviltong: [/quote] No moment, to był zakład, a wynik dopiero będzie za kilka tygodni :p. Tak czy siak w Wedlu będziemy :eviltong: Quote
plinka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A będziemy, będziemy :] :eviltong: [quote name='karina1002'] [quote name='pAuLiNka & Mika'] A co z naszą kolacją przy świecach? :evil_lol: :eviltong: :eviltong:[/quote] Jakich świecach ?? :crazyeye: Nic nie wiem :eviltong::diabloti:[/quote] Bo to kolacja tylko we dwoje :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
Mageda Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witam wszystkich ponownie po ponad 2miesięcznej przerwie :) Co tam Iwona słychać? Jak się sprawy mają? Wchodząc tu mocno się zdziwiłam ile przybyło nowych topiców i jakże ten temat się rozrósł. Bardzo żałuję, że w niedzielę nie będę mogła pojawić się na akcji Zerwijmy łańcuchy, ale do Białego dopiero zawitam we środę. W każdym bądź razie pytam odrazu wprost: w czym trzeba pomóc ? Póki co powinnam mieć więcej czasu wolnego, bo jestem na etapie szukania pracy... I bardzo ciekawi mnie co z czarną suką ? Wiem tylko tyle, że ma 5 maluchów, które ludzie powoli zaczynają podbierać .... Z panią Olą się jeszcze nie widziałam, więc żadnych wieści nie mam ..... Quote
kluska1991 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witamy Mageda :) Czarną widziałam dzisiaj pod Polaną. Merdała do jakiejś dziewczyny przechodzącej obok. I ma powyciągane cycuchy :roll: Quote
karina1002 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dzwoniłam do schroniska jako osboa z ulicy i pani powiedziała, ze są na dziś umówieni ze strażą miejską, Tozem :crazyeye: (nic nie wiem na ten temat) i osobą karmiącą na wyłapywanie. Prosiła też o jakikolwiek kontakt osób, które cokolwiek wiedzą na temat suni, które ja widzą i dokarmiają, zeby pomóc. Więc kto może niech dzwoni i pyta, może w końcu uda się ją wyłapać. Quote
kluska1991 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Prawie spadłam z krzesła.. Quote
karina1002 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 O kluska jesteś :) W sobotę o 14.30 u mnie w pracy. Pasuje ? Quote
kluska1991 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jestem jestem :) Od czego jest informatyka :D Pasuje, będę. Dobra, czas wracać do pracy :eviltong: Quote
Iwona&Wiki Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Aha, znaczy jutro o 14:30 w Wedlu.:razz: No nie, ale kolacja o 14:30?:crazyeye: Juz nic nie rozumiem.:p I po co te świece?:shake: Chyba czas spać.:p [quote name='Mageda']Witam wszystkich ponownie po ponad 2miesięcznej przerwie :) Co tam Iwona słychać? Jak się sprawy mają? Wchodząc tu mocno się zdziwiłam ile przybyło nowych topiców i jakże ten temat się rozrósł. Bardzo żałuję, że w niedzielę nie będę mogła pojawić się na akcji Zerwijmy łańcuchy, ale do Białego dopiero zawitam we środę. W każdym bądź razie pytam odrazu wprost: w czym trzeba pomóc ? Póki co powinnam mieć więcej czasu wolnego, bo jestem na etapie szukania pracy... I bardzo ciekawi mnie co z czarną suką ? Wiem tylko tyle, że ma 5 maluchów, które ludzie powoli zaczynają podbierać .... Z panią Olą się jeszcze nie widziałam, więc żadnych wieści nie mam .....[/quote] Witaj, Mageda:) Fajnie, że jesteś. Co do topiców, to jeszcze nic. Zobaczysz, co będzie, jak jutro wrócimy z... tej kolacji.:shock: Ja tam już sie boję, dlatego... też od razu wprost: Chyba nie będziesz mieć tego czasu wolnego:cool3: To łańcuchy obejrzysz sobie na zdjeciach.:roll: Quote
plinka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Mam pytanie czy na tą akcje w niedziele brać psa? Bo tak gadałam z Kluską na ten temat... Może i pies nie potrzebny w sumie, no ale przecież ta akcja psów dotyczy, a dalmatyńczyk nieźle uwagę zwraca ;) A tak poza tym wiecie, że mają być w niedziele ludzie z Alpi z psami?? Quote
Iwona&Wiki Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To bedzie jakiś pokaz? Czy przyjdą, bo Alina "prosiła"?:evil_lol: Psa wziąć pewnie można, niech popatrzy sobie:evil_lol: Ale przyjdzie Karina, to zadecyduje.:cool3: Paulina, a może dzis jednak pojedziesz? Taki dobry aparat. I sie zmarnuje sie:shake: Quote
Iza. Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='pAuLiNka & Mika']Mam pytanie czy na tą akcje w niedziele brać psa? [/quote] Tez sie właśnie nad tym zastanawiałam i miałam się właśnie o to zapytać :), ale mnie uprzedziłaś także czekamy na decyzje Kariny ;) Quote
plinka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']To bedzie jakiś pokaz? Czy przyjdą, bo Alina "prosiła"?:evil_lol: Psa wziąć pewnie można, niech popatrzy sobie:evil_lol: Ale przyjdzie Karina, to zadecyduje.:cool3:[/quote] Raczej to drugie - p Alina "prosiła", ale nie wiem nie byłam dawno w Alpi - koleżanka mi tylko mówiła, że Alpi w ndz się wybiera pod pomnik. [quote name='Iwona&Wiki'] Paulina, a może dzis jednak pojedziesz? Taki dobry aparat. I sie zmarnuje sie:shake:[/quote] yyyyyy nie da rady :shake: chociaż bardzo bym chciała:-( Już wcześniej zaplanowałam, że jadę dziś na zawody końskie do Supraśla... A skąd wiesz, że "dobry" aparat? E tam taki sobie - Karina przesadza :eviltong: ...nie zmarnuje się - konie będę focić :diabloti: Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A co dziś jest że tak zapytam bo nie w temacie jestem?? Dziewczyny oddajcie głosik może się uda jak nie to mówi się trudno ;) [URL]http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/[/URL] Quote
Iza. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no to jak w koncu brać psa czy nie ? ;) Quote
Iwona&Wiki Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Iza13']no to jak w koncu brać psa czy nie ? ;)[/quote] Można brać. [SIZE=3]Tylko pamietaj i o smyczy i o kagańcu[/SIZE]:p Czyli dla psa, to pewnie przyjemność średnia. Wczoraj zastanawiałysmy się, w ilu jeszcze miastach wojew. są aż takie ostre wymagania, co do psa w miejscu publicznym.:shake: I smycz i kaganiec.:p Oczywiście zgoda, co do pieseczków z tzw. listy ras niebezpiecznych. Ale inne? Więc Iza, nawet jesli masz wielkiego Yorka, to pamiętaj i SMYCZ i KAGANIEC:p Hi, hi, że też nikt jeszcze u nas nie pomyslał o kotach, a zagrożenie ogromnie :) bo bestia nie tylko ugryzie ale i jeszcze udrapnie:) Quote
Recommended Posts