bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kacperku - Misiu - na górę !!!! W ogóle na starego nie wygląda - a ten smutek OGROMNY :-( :-( .. Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jakie są wieści u Kacperka? Czy ktoś o niego pyta? Jakieś szanse na domek? Quote
bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Do góry jeszcze raz Kacperku ! To musi być BARDZO mądry spokojny i KOCHANY piesek ..jak mój Happy - który teraz śpi na swoim posłanku do góry "kołami" :lol: Obyś Kacperku do domku KOCHAJĄCEGO jak najszybciej trafił !!!!!!!! Quote
Ayia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 oh maluchy maluchy.. gdzie wasz domek sie ukryl? szukamy na gorze!! :) Quote
ewatonieja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 grzeczny i cichy Kacper oraz łagodny Sting czekaja na Ciebie!!!! Quote
Ayia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jakos cicho tutaj.. Kapselku biegniemy z twoim kolega na 1 stronke po domek!! :) Quote
mulinka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='ewatonieja']Starszaki powinny sie trzymac razem,dlatego przedstawiam biednego Stinga,który dzieli z Kacprem smutny los osieroconego psa :-( zdjęcia i opis,za zgoda Julii,pobrane ze strony schroniska Ten smutny 7 letni psiak trafił do schroniska po zmarłym - bardzo cierpi, widać, że nie radzi sobie z nową sytuacją. W jego oczach rysuje się ogromny smutek i żal, nie pozwól by umarł z tęsknoty za miłością i ciepłem, za kochającym panem, którego tak bardzo mu brakuje - został sam... Zagubiony wśród wiekszych psów,często nie zostaje dopuszczony do krat,od stycznia 2007 nie zaznał czułości,nie słyszał dobrego słowa :( boks 14 nr 482 Pomóżcie!! trzeba go wkleić w pierwszym poście razem z Kacperkiem Quote
julia.zuzanna Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kacper na swoim miejscu, ale chyba jeszcze nikogo nie było Quote
ciapuś Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 dzięki Julia,mam nadzieję że jednak ktoś się pojawi i zabierze dziadka do domku Quote
bonika Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='julia.zuzanna']Sting został zagryziony, za późno Coś takiego :-( A ja dopiero teraz zobaczyłam jego zdjęcia.. Biedny misiu :-( - Stingusiu dla Ciebie [*] Kacperku abyś Ty chociaż domek znalazł :oops: Quote
szajbus Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sting, biedny maluszku, nie doczekałaś :placz::placz::placz::placz: Biegaj wolny i szczęśliwy po tych wieczystych łąkach za TM Quote
Recommended Posts