lupe Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 to jest przecudowna wiesć - ...Kacperek...w domu !!!! :multi: :multi: Quote
luka1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kacper jest już z nami tydzień. Dziś pierwszy raz zjadł pełną michę papu. Zaczyna rozumieć nową sytuację w jakiej się znalazł. Uwielbia przytulać się, nie znosi zostawać sam w domu. Jedynie gdy "Biały" - drugi pies-jest w domu uspakaja się. Kacper jest dowodem na to, że nawet stary pies może być doskonałym kumplem. Quote
BosiaB_86 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :multi::multi::multi: co raz lepsze wieści od Kacperka :lol: Oby tak dalej kochany :kciuki: Quote
pusia2405 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Wspaniale!!! Czy będziemy oglądać przeobrażenia smutnego Kacperka?? Quote
luka1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Postaram się jutro zrobić parę zdjęć w plenerze. A w ogóle to nie jestem pewna czy w schronisku mi go nie podmienili. Miał to być biedny staruszek, a okazał się rozrabiaka. Dziś znowu ściągnął kurczaka ze stołu. Co prawda mięsko było ugotowane dla niego, ale ściągać ze stołu - a fe. Właściwie nic innego mu nie smakuje. Ryż z mięskiemi warzywami dziobie ale... Na spacerach gdy go spuszczam ze smyczy-gonię za nim, bo on zawsze chce iść w przeciwną stronę niż ja (to ślad po bassecie-przodku). Na koty nie zwraca uwagi, ale króliki wzbudziły jego ciekawość. Wciskał się za nimi w każdy kąt, a póżniej trzeba było pomagać mu wyleżć bo nie mógł zakręcić tego swojego przegubowego tułowia. Bardzo lubi ganiać za piłką. Sam ją sobie rzuca i goni,rozklapiając się czasem. Quote
diana79 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kacperek widać odżył :multi: i znów potrafi cieszyć sie z życia :multi: Quote
jade Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 rozklapiając się czasem?!:evil_lol: Kacperek to jednak super gość i szczęściarz, że trafił na Ciebie:p a z biegiem czasu pewno zapomni... Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Świetnie, że Kacperek sie tak ożywił, widać ma jeszcze w sobie dużo siły chęci do życia pomimo swojego wieku :lol: [CENTER]TAK TRZYMAĆ KACPERKU!! :loveu: :evil_lol: [/CENTER] Quote
luka1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Może dziś uda mi się z tymi zdjęciami. Kacper całkiem zaczyna adaptować się w nowych warunkach. Jest bezkompromisowy, gdy mu coś nie pasuje - kłapie zębami na wszystkich. Jedynie ja mogę wsadzić mu rękę do paszczy, aby dać mu leki, zabrać piłkę. Łazi za mną jak cień, czeka pod drzwiami gdy muszę wyjść bez niego, śpi koło mojego łóżka, siedzi w łazience gdy się pluszczę -( zresztą jak wszystkie moje zwierzaki) Kochany lizak. Wczoraj znów nic nie zjadł, a tak się starałam- nawet zabieranie michy nie pomogło. Quote
luka1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dziś mija drugi tydzień. Moja teoria jajka sprawdziła się ( pisklę uznaje za swojego rodzica pierwszą istotę którą zobaczy po wykluciu). Kacper jest MOIM psem. Jest zawsze tam gdzie ja, czujny nakażdy mój ruch. Tak jak się spodziewałam- jest wspaniały Ps. zdjęcia są robione, tylko jakoś nie wychodzi mi wstawianie ich. Mój nadworny "elektronik'' objecał pomoc, ale... Quote
diana79 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ale dobre wiadomości :multi: czekamy na fotki :loveu: Quote
ciapuś Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 tak bardzo się cieszę czytając że wszystko w porządku,oby więcej osób takich jak Ty Quote
Hala Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 oj..żeby tak Białek ze schroniska w Obornikach miał tyle szczęscia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50026&page=42 Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 kot zjadł kacperka? :razz: poprosimy jednka o Kacperka ,chociaz kotem milutki :) Quote
luka1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ha ha no super, dopiero teraz patrzę co widać na zdjęciach. Miał być Kacper a wlazły koty, ale też moje, więc co za różnica :p . Wybaczcie, ale ze wstawianiem fotek sama sobie nie radzę, a jak widać mój syneczek taż coś przegapił. Póżniej spróbuję go jeszcze raz poprosić ( :mad: ) o pomoc. Quote
ewatonieja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wyslij prosze na mejl [email protected] ja wstawię foty :) Quote
Recommended Posts