ewes Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 to była przyjemność ;) Państwo bardzo mili... Czort na początku się bał, ale potem grzecznie siedział... no i trzymam kciuki za Czorta :) a może właściciele się tutaj pojawią? :D Quote
soboz4 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 To się Ania nie nacieszyła zbyt długo Czorcikiem i dobrze! Oby zawsze miała psiaki na 2 - 3 spacerki! Quote
saphira18 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 soboz4 napisał(a):To się Ania nie nacieszyła zbyt długo Czorcikiem i dobrze! Oby zawsze miała psiaki na 2 - 3 spacerki! nie zapeszaj :evil_lol: bo teraz za Szaraka nadrabiam;) Quote
ania91sc Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Super! :) Powodzenia Czorciuku, obyś był grzeczny w nowym domku :) Quote
saphira18 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 jakie dogo jest małe:evil_lol: [quote name='agumka'] a ja nawet wiem w czyim domu, haha :evil_lol: :evil_lol: Quote
agumka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 właścicieli może namówię na obecność na dogo, ale w każdym bądź razie mogę meldować co u nich nowego :lol: Aktualnie uczą Czorcika zostawania samemu bo piszczy i szaleje gdy jedno z nich tylko opuści pokój, więc im kilka metod podałam i uczą się. :kciuki: Trzymajcie kciuki :kciuki: edit: już mam deklaracje, że pojawią się na dogo na wątku :D Quote
saphira18 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 mocno 3mam :kciuki: żeby zrozumiał że właściciele go nie opuszczają na stałe i wrócą dzięki agumka:loveu: Quote
florek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Połowa właściciela Czorcika się melduje! :) Wizyta u weterynarza i pierwsze kupsko zaliczone :P Wszystko jest w porządeczku, noc spokojna i grzeczna, o dziwo spędzona w legowisku a nie na łóżku :D Uczenie pozostawania w samotności w toku, ale idzie całkiem nieźle, więc dzisiaj kontynuujemy przed jutrzejszym wyjściem na zajęcia :) Dzięki za kciuki i miłe słowa :) ps. jak porobimy jakieś dodatkowe zdjęcia, to wrzucimy. Quote
saphira18 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 florek napisał(a):Połowa właściciela Czorcika się melduje! :) Wizyta u weterynarza i pierwsze kupsko zaliczone :P Wszystko jest w porządeczku, noc spokojna i grzeczna, o dziwo spędzona w legowisku a nie na łóżku :D Uczenie pozostawania w samotności w toku, ale idzie całkiem nieźle, więc dzisiaj kontynuujemy przed jutrzejszym wyjściem na zajęcia :) Dzięki za kciuki i miłe słowa :) ps. jak porobimy jakieś dodatkowe zdjęcia, to wrzucimy. Witamy serdecznie:) cieszę się, że jest dobrze. Dzisiejsza pogoda do spacerów nie zachęca, ale może;) jak tam diabełek się zachowywał u weterynarza? a jak ma teraz na imię, bo skoro taki grzeczny w domu to może trzeba zmienić żeby nie nabroił:evil_lol: :kciuki: zaciśnięte za naukę pozostawania w domu Quote
ewes Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 florek witamy na dogo :) również zaciskam kciuki za naukę... i też jestem ciekawa imienia :cool3: Quote
florek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Haha nie, nie florek. Zostaliśmy przy Czorciku, bo mniej lub bardziej zaczyna reagować :) U weterynarza był spokojny, ale przy zdejmowaniu szwów było momentami ciężej, poza tym bardzo ok. Pogoda w spacerowaniu nie przeszkadzała, ani jemu ani nam. Śnieg okazał się bardzo smaczny i fascynujący:) Nauka poszła chyba nieźle, bo zostanie w domu samemu na pół godziny zakończyło sie sukcesem. Cisza nastąpiła po jakiejś minucie i poza jedną wygrzebaną, niewiadomo skąd i jak, (i chyba przytulaną:) ) skarpetką obyło się bez żadnych zniszczeń czy problemów. No i największy powód do dumy Pana właściciela (którym btw nie jestm ja), to fakt, że Czorcik odkrył do czego ma służyć zabawka :D Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Super, ciesze się że Czorcik tak dobrze się sprawuje:D A w samochdzie potwierdzam, grzecznie jechał, na początku miał strach w oczach, ale był baaardzo spokojny:D Życze szzęścia i powodzenia Państwu i Czorcikowi! Quote
ewes Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 no i super Czort! tak trzymaj :lol: a ja liczę na jakiś spacerek wspólny jak już się zaaklimatyzuje :cool3: da radę? :roll: Quote
saphira18 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='florek'] No i największy powód do dumy Pana właściciela (którym btw nie jestm ja), to fakt, że Czorcik odkrył do czego ma służyć zabawka :D cieszę się, bo w schronisku zabawki go w ogóle nie interesowały;) a czy tam miało być poniżej zdjęcie? bo nie widzę :shake: Quote
florek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Myślę, że spacer wspólny dałoby się kiedyś zorganizować :) Też się cieszyliśmy z jego zabawy, bo na początku nie wykazywał zainteresowania. Zdjęcie miało być, ale dodawanie go przerosło moje możliwości intelektualne, więc chyba będę musiała się troche bardziej w tym podszkolić.. Quote
saphira18 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Czort mam nadzieję, że teraz smacznie śpisz i czekasz na powrót właścicieli:lol: to może pomogę przy dodawaniu zdjęć : 1.na początek trzeba umieścić zdjęcie gdzieś na internecie (np. fotosik, gmail) 2.prawym przyciskiem myszy kliknąć na zdjęcie i zaznaczyć "kopiuj adres URL grafiki" 3.jak piszecie wiadomość na dogomani macie parę ikonek, jest tam również "wstaw obrazek" (taki obrazek z drzewkiem chyba;) ) 4.wklejcie tam link i powinien się wyświetlić obrazek w poście. Jak coś to pytajcie, chętnie służymy pomocą:) Quote
agumka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 saphira18 napisał(a):Czort mam nadzieję, że teraz smacznie śpisz i czekasz na powrót właścicieli:lol: to może pomogę przy dodawaniu zdjęć : 1.na początek trzeba umieścić zdjęcie gdzieś na internecie (np. fotosik, gmail) na iv.pl od razu masz link do zdjęcia ;) albo po prostu wyślij je do mnie florek, na fb, a ja dodam tutaj :D Quote
Recommended Posts