Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to była przyjemność ;)
Państwo bardzo mili... Czort na początku się bał, ale potem grzecznie siedział...
no i trzymam kciuki za Czorta :)
a może właściciele się tutaj pojawią? :D

Posted

soboz4 napisał(a):
To się Ania nie nacieszyła zbyt długo Czorcikiem i dobrze! Oby zawsze miała psiaki na 2 - 3 spacerki!

nie zapeszaj :evil_lol: bo teraz za Szaraka nadrabiam;)

Posted

właścicieli może namówię na obecność na dogo, ale w każdym bądź razie mogę meldować co u nich nowego :lol:

Aktualnie uczą Czorcika zostawania samemu bo piszczy i szaleje gdy jedno z nich tylko opuści pokój, więc im kilka metod podałam i uczą się.

:kciuki: Trzymajcie kciuki :kciuki:

edit:

już mam deklaracje, że pojawią się na dogo na wątku :D

Posted

Połowa właściciela Czorcika się melduje! :)

Wizyta u weterynarza i pierwsze kupsko zaliczone :P Wszystko jest w porządeczku, noc spokojna i grzeczna, o dziwo spędzona w legowisku a nie na łóżku :D Uczenie pozostawania w samotności w toku, ale idzie całkiem nieźle, więc dzisiaj kontynuujemy przed jutrzejszym wyjściem na zajęcia :)

Dzięki za kciuki i miłe słowa :)

ps. jak porobimy jakieś dodatkowe zdjęcia, to wrzucimy.

Posted

florek napisał(a):
Połowa właściciela Czorcika się melduje! :)

Wizyta u weterynarza i pierwsze kupsko zaliczone :P Wszystko jest w porządeczku, noc spokojna i grzeczna, o dziwo spędzona w legowisku a nie na łóżku :D Uczenie pozostawania w samotności w toku, ale idzie całkiem nieźle, więc dzisiaj kontynuujemy przed jutrzejszym wyjściem na zajęcia :)

Dzięki za kciuki i miłe słowa :)

ps. jak porobimy jakieś dodatkowe zdjęcia, to wrzucimy.

Witamy serdecznie:)
cieszę się, że jest dobrze. Dzisiejsza pogoda do spacerów nie zachęca, ale może;)
jak tam diabełek się zachowywał u weterynarza? a jak ma teraz na imię, bo skoro taki grzeczny w domu to może trzeba zmienić żeby nie nabroił:evil_lol:
:kciuki: zaciśnięte za naukę pozostawania w domu

Posted

Haha nie, nie florek. Zostaliśmy przy Czorciku, bo mniej lub bardziej zaczyna reagować :)

U weterynarza był spokojny, ale przy zdejmowaniu szwów było momentami ciężej, poza tym bardzo ok.
Pogoda w spacerowaniu nie przeszkadzała, ani jemu ani nam. Śnieg okazał się bardzo smaczny i fascynujący:)

Nauka poszła chyba nieźle, bo zostanie w domu samemu na pół godziny zakończyło sie sukcesem. Cisza nastąpiła po jakiejś minucie i poza jedną wygrzebaną, niewiadomo skąd i jak, (i chyba przytulaną:) ) skarpetką obyło się bez żadnych zniszczeń czy problemów.

No i największy powód do dumy Pana właściciela (którym btw nie jestm ja), to fakt, że Czorcik odkrył do czego ma służyć zabawka :D

Posted

Super, ciesze się że Czorcik tak dobrze się sprawuje:D
A w samochdzie potwierdzam, grzecznie jechał, na początku miał strach w oczach, ale był baaardzo spokojny:D
Życze szzęścia i powodzenia Państwu i Czorcikowi!

Posted

[quote name='florek']
No i największy powód do dumy Pana właściciela (którym btw nie jestm ja), to fakt, że Czorcik odkrył do czego ma służyć zabawka :D

cieszę się, bo w schronisku zabawki go w ogóle nie interesowały;)
a czy tam miało być poniżej zdjęcie? bo nie widzę :shake:

Posted

Myślę, że spacer wspólny dałoby się kiedyś zorganizować :)

Też się cieszyliśmy z jego zabawy, bo na początku nie wykazywał zainteresowania.

Zdjęcie miało być, ale dodawanie go przerosło moje możliwości intelektualne, więc chyba będę musiała się troche bardziej w tym podszkolić..

Posted

Czort mam nadzieję, że teraz smacznie śpisz i czekasz na powrót właścicieli:lol:

to może pomogę przy dodawaniu zdjęć :
1.na początek trzeba umieścić zdjęcie gdzieś na internecie (np. fotosik, gmail)
2.prawym przyciskiem myszy kliknąć na zdjęcie i zaznaczyć "kopiuj adres URL grafiki"
3.jak piszecie wiadomość na dogomani macie parę ikonek, jest tam również "wstaw obrazek" (taki obrazek z drzewkiem chyba;) )
4.wklejcie tam link i powinien się wyświetlić obrazek w poście.

Jak coś to pytajcie, chętnie służymy pomocą:)

Posted

saphira18 napisał(a):
Czort mam nadzieję, że teraz smacznie śpisz i czekasz na powrót właścicieli:lol:

to może pomogę przy dodawaniu zdjęć :
1.na początek trzeba umieścić zdjęcie gdzieś na internecie (np. fotosik, gmail)

na iv.pl od razu masz link do zdjęcia ;)
albo po prostu wyślij je do mnie florek, na fb, a ja dodam tutaj :D