Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nie jeszcze nikt mu nie robil allegro.. niedlugo wkleje jego dzisiejsze zdjecia :):) bo bylam z nim dzis na spacerku :):):) strasznie kochany :):) dostawal praktycznie co chwile napadu głupawki co objawialo sie skakaniem mi po glowie szarpaniem za rekawy zapraszaniem mnie do zabawy bieganiem dookola mnie i pod moimi nogami tak ze prawie co chwila lezalam na ziemi i w ostatecznosci lapaniem mnie za buta, gryzieniem go i warczeniem na niego <lol> strasznie sie zmienil (na lepsze ;) ) wczesniej to bym go nie podejrzewala nawet o ucieszenie sie na czyjkolwiek widok ;)

Posted

tak sobie teraz pomyslalam ze moze ktos tu zna kogos albo sam jest tym kims kto mialby czas i ochote zeby zrobic taki maluski banerek dla mojego Brutuska... taki jak mam do mitsi albo taki mniejszy... jak mi sie naladuja baterie do aparatu to wkleje tu te jego dzisiejsze foty :)

Posted

Banerki robi Lupe, tekst mogę napisać, choć mało znam psa, a Wy, dziewczyny, też nie piszecie zbyt wiele o jego charakterze, przyzwyczajeniach i zachowaniach... historia psa chyba także nieznana raczej... Allegro może zrobić Supergoga lub Asior.
Foty!!!!

Posted

cos taka niecierpliwa Mysia?... spokojnie ;) jush leca foty:

"przygarniesz mnie??prrroosze... "

"tak bardzo chce stad wyjsc... niech mnie ktos zabierze ze soba!!!"

Brutusio po chłodzeniu się w wodzie :):)

tutaj trochę jakby zaspany ;)

"No nie... znowu zdjęcie??"

i wsio :):) nastepnym razem jak bede-kolejna porcja zdjec :):):)

Posted

Oj tak jeść to on uwielbia:evil_lol: a właściciel , który go oddawał napisał w zrzeczeniu jako powód oddania psa "brak środków na jego utrzymanie i agresja wobec innych psów" :shake: :angryy:

Posted

boshe co za...wrrr...agresja wobec innych psow sie zdarza ale to raczej siebie powinien gdzies oddac bo to tylko swiadczy o tym jak malo wie o psach i ich szkoleniu bo jakby go porzadnie wychowal to nie byloby agresjii a srodki zawsze sie znajda zreszta skoro bral psa to chyba wiedzial ze powietrza to on jesc nie bedzie :/:/:/:/ poprostu uwielbiam takie texty :/:/:/ zreszta ja bym nie byla w stanie oddac psa do schroniska chocby nie wiem co robil... :/:/:/ znajoma mojej mamy oddala psa do hotelu bo stwierdzila ze musi od niego odpoczac a wczesniej ten pies (w sumie to sunia jest) byl z nia caly czas, spal z nia w lozku i ogolnie strasznie przywiazany do niej... nie rozumiem czegos takiego :/:/:/

Posted

Wiesz, ale Ci jego własciciiele to takie totalne menele, jak sobie psa wychowali taki potem już jest.... Już nie bedę pisac o moich psach, bo je to bym musiała już ze 100 razy do schroniska oddać ;)