sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 tak dzis :D:D:D Brutus sie wytaplal standardowo w blocie co mam uwiecznione na zdjeciu i byl tak brudny ze masakra :D:D:D jeszcze mnie na samym poczatku walnal zebem w lokiec i myslalam ze sie posikam z bolu po tak fest wysoko podskoczyl a ja sie schylilam zeby mu smycz zapiac :P myslalam ze mi reke zlamal :P ;) a pozniej jak wracalismy to mnie zlapal za buta zebami i sie bawic chcial- w taki upal!! Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 jego zdjecia tez mam i wkleje... nikt go nie odwiedza :( Quote
halbina Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Może on jest zmixowany z dzikiem, że tak błoto lubi? Quote
sara_rokitnica Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 tesh sie nad tym czasem zastanawiam :evil_lol: ale on tak do wody ciagnie poprostu wiec juz predzej za jakas ryba albo czyms :roll: ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 oo to jest dobre :evil_lol: bede tak go ludziom przedstawiac w schronisku :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 kto go pokocha tak jak ja?? :( on sie naprawde potrafi odwdzieczyc bardziej niz jakikolwiek czlowiek na swiecie za odrobine milosci, cieply kat i miske z jedzeniem... Quote
sara_rokitnica Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 i jeszcze raz podniose! Tobie Brutusku akurat żałować nie będę ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 to wychodzi na to że jakiekolwiek zwierzaki się skrzyżuje to zawsze z tego jakiś psiak wyjdzie :evil_lol: Brutek na pierwszą!!! Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :painting: wiem coś o tym... sama mam mixa z amstaffem i drugiego, z koniem? :roll: :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hehe ;) w ogóle to Brutek wczoraj prawie mi pyskiem zęby wybił do tego jeszcze mnie ugryzł w wargę jak podskoczył i kłapnął paszczą (chciał się bawić i mnie trochę popodgryzać ale akurat w tym momencie ja się schyliłam i tak jakoś wyszło) a na spacerze to tak ciągnął że mógłby w wyścigach zaprzęgów startować ;) :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Trzeba go oduczyc tego skakania, bo ledwo do tego boksu wejdę i już mam dość ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Trzeba go oduczyc tego skakania, bo ledwo do tego boksu wejdę i już mam dość ;) hehe ciekawe jak :P :evil_lol: pierw trzeba wymyślić JAK go tego oduczyć :P ;) Quote
Mysia_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sara, to już Twoja działka, Ty z nim wychodzisz na spacery :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 hehe no tak też fakt :P ;) muszę coś wymyślić :P ;) ale jakby mi ktoś w tym myśleniu pomógł to też bym się nie obraziła :P ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 czemu nikt go nie chce?? :(:(:( to jest taki kochany psiak.... Quote
Mysia_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Brutusku nie spadaj, musisz być na pierwszej stronce, może własnie tam ktoś Cię zauważy i pokocha? :roll: Quote
Recommended Posts