Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby zobaczyć posty "znikające" należy wejść w odpowiedź i przejrzeć archiwum poniżej... :mad:
Czy mam pisać tekst na Allegro czy nie? Wtatara coś wymyśli sama może...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

patrzylam przed chwila na allegro i Brutusa nie ma a szukalam w tytulach i w opisach wiec chyba jeszcze nie zrobila wiec moze napisz do niej PM czy to pisac...
ja zaraz bede na serwer wrzucac zdjecia ze wczoraj i je wkleje bo wczoraj nie mialam sily bo od siedzenia na sloncu goraczki dostalam ale jush mi przeszlo wiec spoko ;)
na pierwsza Brutus!!!

Posted

przepraszam, że nie wystawiłam jeszcze. Postaram się zrobić jak najszybciej. Jestem ostatnio zagoniona ale teraz jużnie zawiodę.Zdjęcia super do wystawienia.
Jak będą nowe zdjęcia tamtych psinek proszę o wiadomość-to pozmieniam.

Posted

czy ja mówię (piszę), że nie? :eviltong: Skakanie po głowie nie jest niczym złym, ocywiście jesli ma w tym jakiś konkretny cel ;) np. zwrócenie mojej uwagi na siebie :evil_lol: udało mu się....

Posted

no tego to sie domyslam ze mu sie udalo :evil_lol: on wie co zrobic zeby ktos na niego zwrocil uwage ;) spryciarz ;) :P mowilam jush ze prawie mnie ostatnio "zezarl" z niecierpliwosci jak go probowalam zapiac na smycz?? nie wiedzial czy ma mnie lizac czy po mnie skakac czy mnie podgryzac i probowal zrobic wszystko naraz :P