halbina Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Żeby zobaczyć posty "znikające" należy wejść w odpowiedź i przejrzeć archiwum poniżej... :mad: Czy mam pisać tekst na Allegro czy nie? Wtatara coś wymyśli sama może... Quote
sara_rokitnica Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 patrzylam przed chwila na allegro i Brutusa nie ma a szukalam w tytulach i w opisach wiec chyba jeszcze nie zrobila wiec moze napisz do niej PM czy to pisac... ja zaraz bede na serwer wrzucac zdjecia ze wczoraj i je wkleje bo wczoraj nie mialam sily bo od siedzenia na sloncu goraczki dostalam ale jush mi przeszlo wiec spoko ;) na pierwsza Brutus!!! Quote
sara_rokitnica Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 no i nikt nie wpadl obejrzec nowych fotek Brutka a ja tak sie staralam :( nie no zartuje ale odwiedzic Brutka ktos by mogl :P Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 co to?? zapomnieliscie o Brutusku??? jest jush allegro Brutka?? Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no wreszcie ktos sobie o Brutku przypomnial bo normalnie jush myslalam ze bede musiala recznie wytlumaczyc ze wypada wpasc od czasu do czasu na watek misiaka mojego ;P ;) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 własnie leciałam od końca i go tam spotkałam, nie wiem jak moglam go przeoczyć :oops: Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no ja tesh wlasnie nie wiem :P przeciez on nie jest wcale taki malutki ;) :) nie no zdarza sie ;) jak tych watkow jest chyba z 50 o ile nie wiecej to sie nie dziwie ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 widze ze masz za duzo miejsca w podpisie... moze by tak banerek z Brutkiem?? ;) Quote
wtatara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 przepraszam, że nie wystawiłam jeszcze. Postaram się zrobić jak najszybciej. Jestem ostatnio zagoniona ale teraz jużnie zawiodę.Zdjęcia super do wystawienia. Jak będą nowe zdjęcia tamtych psinek proszę o wiadomość-to pozmieniam. Quote
wtatara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wystawiłam, ale mi to nie wyszło za bardzo, miałam ogromne problemy (numer 193804966)-to numer aukcji Quote
sara_rokitnica Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dzieki Wtatara :):):) moze teraz ktos zauwazy Brutka... ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 na pierwsza Brutusio.... moze wreszcie znajdziesz nowy domek... Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Brytus mi dzisiaj zepsuł fryzurę :mad: :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hehe wie co robi :):):):) moze poprostu zazdroscil.... ;) on ma za krotka siersc i nie moze miec zadnej fajnej fryzurki... :P Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 sugerujesz ze nie?? przeciez to grzeczny piesek... :P ;) :):D:D Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 czy ja mówię (piszę), że nie? :eviltong: Skakanie po głowie nie jest niczym złym, ocywiście jesli ma w tym jakiś konkretny cel ;) np. zwrócenie mojej uwagi na siebie :evil_lol: udało mu się.... Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no tego to sie domyslam ze mu sie udalo :evil_lol: on wie co zrobic zeby ktos na niego zwrocil uwage ;) spryciarz ;) :P mowilam jush ze prawie mnie ostatnio "zezarl" z niecierpliwosci jak go probowalam zapiac na smycz?? nie wiedzial czy ma mnie lizac czy po mnie skakac czy mnie podgryzac i probowal zrobic wszystko naraz :P Quote
Recommended Posts