sara_rokitnica Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ostatnio na spacerku sciskala go i tulila przez jakies 5 minut a do tego glaskal go dziadek tej dziewczynki a Brutusio nawet nie warknal... wrecz przeciwnie: cieszyl sie i domagal dalszego pieszczenia wiec mysle ze jesli chodzi o ludzi to jush jest lajcik i pozbyl sie tego strachu przed obcymi jaki mial na poczatku :P Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ale pana Dodka sie dzisiaj bal... nie wiem od czego to zalezy... a zdjec nie ma z dzisiaj bo zapomnialam :P mialam aparat ale jakos zapomnialam ze go mam :P Quote
sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 "przepraszam mamo jush bede grzeczna" :evil_lol: ;) nastepnym razem zrobie :P Quote
sara_rokitnica Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 boshee ale on jest piekny :loveu: swietnie wyszedl na tym zdjeciu ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 i o Tobie tesh zapomnieli Brutusio :(:(:( :shake: Quote
sara_rokitnica Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 biegnij szybko do gory! nie daj sie zepchnąć na dół forum!!! Quote
sara_rokitnica Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 na pierwsza Brutusku :loveu: już jutro sie zobaczymy :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 nie ma sprawy :D zalatwione ;) ktos jeszcze zamawia mizianko dla Brutka?? komu, komu bo ide do domu... (albo raczej do schroniska ale jutro :P) Quote
Mysia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja miałam zaszczyt głaskać przed wczoraj, jaki on jest szalony :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts